Support styrker troppene

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene, og flere kunder betyr også et større behov for support. Derfor samler vår Support-avdeling enda flere til sine tropper.

På support finner du en variert gjeng med massevis av bakgrunn, erfaring og interesser — flere økonomer, noen regnskapsførere, en odelsgutt og flere IT-spesialister. Men de alle brenner for det samme; å hjelpe våre kunder med hva enn det måtte være av problemer som dukker opp i eller med Tripletex.

I dag huser avdelingen over 30 engasjerte supportmedarbeidere, og planen er bare å bli ENDA flere! Nyutdannet eller erfaren kundebehandler – vi vil gjerne høre fra deg!

På mange måter blir de på frontsupport brukernes hjelpende hånd og ofte den kunden møter første når de trenger hjelp. Det er både glede og frustrasjon gjennom hele dagen, mest glede (heldigvis!), og det er derfor viktig at vi får deg på laget som ønsker å gi markedets beste kundeopplevelse.

Så. Hvis du er klar for å ta våre kunder med storm og tilby dem det beste av det beste innen support, da håper vi at du finner en stilling som passer deg. Hvis ikke kan du alltids sende inn en åpen søknad. Uansett, vi står klare!

Frontsupport

Er du familiens go-to person når det gjelder data? Bruker du mer enn to fingre når du skriver på tastaturet og definerer deg selv som en problemløser? Og på toppen av det hele er du en over middels god lytter uten telefonskrekk? Da er vi interessert i at du leser videre.

Dette er blant oppgavene du vil bryne deg på:

  • Besvare innkommende henvendelser på telefon, chat og e-post
  • Gi våre kunder systemteknisk support i alle Tripletex sine moduler
  • Opplæring av nyansatte på egne og andre avdelinger

Søk her

Åpen søknad

Tør du å utfordre et miljø der det allerede er stor takhøyde? Føler du at din nåværende jobb ikke lenger er så utfordrende og givende som du skulle ønske? Er du klar for nye kolleger og et spennende miljø å jobbe i?

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Supportavdelingen. Kanskje vi ser etter hverandre?!

Hvis du ikke finner noen stilling over her som passer deg, men likevel tror du kunne passet bra i Supportavdelingen – send oss en åpen søknad, da vel!

Send søknad