Supportavdelingen

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene. Flere kunder betyr også et større behov for support og derfor samler vår support-avdeling enda flere til sine tropper.

På support finner du en variert gjeng med stor variasjon i bakgrunn, erfaring og interesser — flere økonomer, noen regnskapsførere, en odelsgutt og flere IT-spesialister. Men de alle brenner for det samme; å hjelpe våre kunder med hva enn det måtte være av problemer som dukker opp i eller med Tripletex.

I dag huser avdelingen snart 50 engasjerte supportmedarbeidere og planen er bare å bli ENDA flere! Nyutdannet eller erfaren kundebehandler – vi vil gjerne høre fra deg!

På mange måter blir de på frontsupport brukernes hjelpende hånd og ofte den personen kunden møter først når de trenger hjelp. Det er både glede og frustrasjon gjennom hele dagen, men heldigvis mest glede! Ønsker du å gi markedets beste kundeopplevelse? Da vil vi ha med deg på laget.

Så. Hvis du er klar for å ta våre kunder med storm og tilby dem det beste av det beste innen support – da håper vi at du finner en stilling som passer deg. Hvis ikke kan du alltids sende inn en åpen søknad. Uansett, vi står klare!

Ledige stillinger

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i supportavdelingen.
Så hvis du ikke ser noen stilling som passer deg, men likevel tror du har noe bra å bidra med – send inn en åpen søknad, da vel!