Takk for svar

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på hvordan du fant Tripletex. Det setter vi veldig pris på.

Men hva skjer nå?

Vi vil at det skal være enkelt både å komme i gang med Tripletex, og å bruke det i hverdagen. Derfor har vi samlet litt informasjon som kan hjelpe deg med å få best mulig utbytte av løsningen.

Logg inn

Noe av det første du kan gjøre er for eksempel å logge inn i Tripletex. Første gang du logger inn får du en kort veiledning i Tripletex.

Logg inn

Kurs og webinar

Hvis du vil bli bedre kjent med Tripletex har du flere valgmuligheter. Du kan se gratis webinar eller lese kunnskapsartikler når det passer for deg. I tillegg arrangerer vi klasseromskurs og live webinarer der du også får mulighet til å stille spørsmål underveis.

YouTube

Vi har også en egen YouTube-kanal full av hjelpevideoer av ulike funksjoner og moduler fra systemet.

Hjelp og støtte

Vår dyktige supportavdeling står til tjeneste for alle våre kunder, og kan nås både på telefon, e-post og chat. Supportmedarbeiderne våre har lang erfaring, og kjenner systemet ut og inn.

Forslag og produktinnspill

Vil du bidra til å gjøre Tripletex bedre?

I Tripletex er vi opptatt av å lytte til brukerne våre, og å ha en transparent prosess for produktinnspill. Derfor har vi en kanal der alle brukere kan melde sine innspill, se og stemme på andres idéer, samt se utviklingsplanen for det neste halvåret.