Kontortid = kvalitetstid

– Mange muligheter med et komplett mobilt økonomisystem

Ringpermer og dype skinnstoler er ikke lenger det samme som et godt økonomisystem. Timer kan like greit føres på toget, slik som fakturaer fint kan sendes fra en café – eller prosjekter opprettes i sofaen.

Det skal i hvert fall ikke stå på tilgjengeligheten når du tar i bruk Tripletex’ økonomisystem. Reiseregninger registreres via MMS over en rosinbolle på Espa, og lønnen kan utbetales fra stolheisen i Trysil.

 

Om du likevel foretrekker skrivebordsunderlag og lukket kontordør kan vi legge til at det ikke spiller noen rolle om det er en Mac eller en PC som står på pulten din. Kanskje er det nettbrettet du velger i det du slenger bena på bordet, vipper kontorstolen tilbake og tar fatt på dagens oppgaver? Uansett hva du foretrekker, så gir vi deg muligheten.Tripletex er tilgjengelig uansett hvor du er. Du velger selv om du vil bruke PC, Mac, nettbrett eller smarttelefonen. Dermed har du en enorm valgfrihet og kan få gjort mye før du er tilbake på kontoret eller på vei hjem.

Med vår mobilløsning fører vi Tripletex inn i en fullstendig mobil verden, og vi er glade for å være en av få som kan tilby dette.

iphone med ny mobil design vektorisert, tilgang overaltTripletex har egen mobilløsning for

– timeføring
– prosjekt
– reiseregning/ansatteutlegg
– betaling av faktura og lønn (remittering)
– og mer

Disse funksjonene fungerer både på smarttelefon og nettbrett. Alle ansatte kan også se lønnslippen sin, legge inn nye kunder og leverandører samt opprette nye ordrer. Alt du før måtte inn på kontoret for å gjøre, er det nå mulig å gjøre uansett hvor du befinner deg.

Du kan logge deg på vår mobilløsning – og få tilgang overalt.

Vår nye mobilløsning er et stort løft, og det er fremdeles noen småting vi jobber med. For deg som er Elektro- og VVS kunde og skal levere kontrollskjema, bør du inntil videre levere dette på desktop-/nettbrett-løsningen.

 

Prosjektverktøy

Faktura, regnskap og lønn

Timeføring