Tripletex på mobil-gammel

Gjør unna oppgavene uansett hvor du er med Tripletex-appen for iOS og Android. Den lar deg enkelt lage reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser, føre timer, se lønnsslippen din og mye mer. På den måten har du alltid kontoret med deg der du er.

 

Smarte funksjoner som sparer deg både for tid og arbeid

  • Lag utlegg og reiseregninger, ta bilder av kvitteringer og bilag som skal legges ved
  • Start og stopp en reise for automatisk beregning av kjøregodtgjørelse
  • Send bilder og PDF-er til dokument- og bilagsmottaket i Tripletex
  • Registrer arbeidstimer fortløpende, og knytt dem til et prosjekt for enkel fakturering
  • Få varsel når nye lønnsslipper er tilgjengelig på mobilen
  • Og mye mer – ny funksjonalitet lanseres på løpende bånd!

send dokumenter til Tripletex

Lag reiseregninger og utlegg der du er

Opprett reiser og utlegg fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer. Vedlegg og detaljer kan du legge til med en gang, og appen hjelper deg med å tolke kvitteringer for raskere utfylling av beløp, dato og valuta. 

I appen ser du til enhver tid dine leverte og åpne reiser og utlegg. Ferdige reiser og utlegg kan enkelt sendes til godkjenning eller gjenåpnes.

Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen. Start reisen i appen, og la den beregne godtgjørelse og bompenger. Tripletex husker dine siste brukte steder og detaljer, slik at alt går raskt og smidig. 

Kontroll på prosjekt i app

Full kontroll på timer, prosjekter og aktiviteter

Enkel og brukervennlig timeregistrering som er tilgjengelig der du er. Før timene dine underveis og ferdigregistrer arbeidsuka på mobilen for bedre kontroll og oversikt.

De mest brukte aktivitetene dine ligger alltid fremme slik at du kan føre timene dine i rekordfart. I tillegg summeres timene dine automatisk til ukeoversikten. 

Hvis du jobber prosjektbasert får du full oversikt over prosjekter og aktiviteter rett fra mobilen. Alle prosjektdeltakere kan bruke mobilen for å knytte timer, kostnader og bilder til prosjekter for dokumentasjon og enkel viderefakturering.

Lønn i app Tripletex

Få lønnsslippen rett i lomma

Med Tripletex-appen er lønnsslippen din bare et tastetrykk unna. Du varsles når lønnslippen er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg. 

Appen inneholder også arkiv over alle tidligere lønnsslipper som enkelt kan lastes ned som PDF.

 

Tripletex på mobil følger tilgangene og brukerrettighetene du har i Tripletex. Bruk av appen er gratis for Tripletex-kunder. Last den ned fra App Store eller Google Play.

Du finner Tripletex-appen i App Store og Google Play.