Velkommen til Tripletexas!

 

Vi gleder oss til å møtes til årets viktigste event med sterkt faglig innhold, mingling og god mat. Vi treffes på Quality Hotel Expo i Oslo, og det er gratis for deg å delta.

Årets viktigste event!

Vi vil by på spennende produktnyheter, samt gi deg et ekslusivt innblikk i funksjonalitet som skal slippes fremover. Det blir tid til å besøke produkteiere og utviklere på stands, og på scenen vil du få høre fra flere bransjeeksperter.

Agenda

Vi kan allerede nå røpe at dyktige Eirik Norman Hansen, en ledende futurist og teknologioptimist, skal lede oss gjennom dagen. Med en solid bakgrunn som siviløkonom, master i teknologiledelse og over 20 års ledererfaring, belyser Eirik betydningen av teknologiske innovasjoner som kunstig intelligens, utvidet virkelighet (VR), robotikk, og digitalisering. Han er spesielt opptatt av hva utviklingen betyr for mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan det vil påvirke regnskapsbransjen.

Dette er bare en smakebit på hva du kan forvente deg denne dagen.

Middag og mingel

Vi avslutter selvsagt dagen med god mat, god drikke og god stemning! I år vil vi by på en hyggelig middag på The Social, og håper du har lyst til å være med på fest sammen med bransjekollegaene dine.

Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Påmelding

Det har vært stor interesse for å delta på Tripletexas i år, og eventet er dessverre fullt. Du kan sette deg på ventelisten, så tar vi kontakt dersom det blir noen avmeldinger.

* Vi har kun plass til 2 representanter per byrå

Hidden
Hva ønsker du å stå på venteliste til?(Påkrevd)