Kategori: Uncategorized

Tripletex tar turen – BERGEN

Rtt testmal

Bilagsautomatisering

Tripletexas 2024

Prisoversikt på pakker og bilagsmengde

Nedenfor finner du en oversikt over pakkepriser med ulike bilagsvolum.
Bilag er dokumentasjon av transaksjoner, som kvitteringer, fakturaer og timelister.
Les mer om bilag her.

Årsoppgjør for regnskapsførere

Starte egen bedrift

Bankintegrasjon mini

Grunderkonkurranse

Priser for regnskapsbyrå

Sy sammen det perfekte systemet for deg og kundene dine. Med Tripletex tilbyr du kundene dine et fleksibelt system der de bare betaler for det de faktisk trenger.

Når du får nye kunder inn i Tripletex vil du selvsagt få provisjon. Med Tripletex går regnskapssystemet fra å være en kostnad til en inntekt.

Pakker og priser

Velg riktig løsning for virksomheten din.

Pakker og priser

Velg riktig løsning for virksomheten din.

Ta skattegrep før nyttår og styr unna økt utbytteskatt

For deg som planlegger utbytte i 2022

Endringen i oppjusteringsfaktoren medfører en effektiv økning i utbytteskatten fra 31,68 % til 35,2 %. Eiere som har grunn til å regne med at det vil bli rom for utbytte også i 2022, kan vurdere om det er handlingsrom i bedriften til å øke utbyttet allerede i 2021. For eksempel vil et utbytte på rundt en million kroner «koste» personlige eiere rundt 35 000 kr mer etter årsskiftet.

Gitt at økonomien tilsier det, kan det følgelig være fornuftig å vedta forventet utbytte for 2022 allerede i år. Med tanke på at årsskiftet nærmer seg i syvmilssteg, forutsetter dette at det snarest innkalles til styremøte og ekstraordinær generalforsamling for å vedta utbytte.

La utbyttet stå igjen i selskapet

Har bedriften solid økonomi og likviditet, er det mulig å ta utbytte før nyttår og sette nettobeløpet (etter beregnet skatt på utbytte) tilbake i selskapet som overkursfond. Dette kan senere tas ut uten ytterligere beskatning. Noe som betyr at et fremtidig utbytte kan bli stående i selskapet, beskattet etter 2021-sats. Dette er en løsning som medfører en del kostnader i prosessen og er derfor mest egnet for selskaper som planlegger utbytte av relativt betydelig størrelse.

Utbytte behøver ikke tas ut før etter 6 måneder etter beslutning i styre/generalforsamling, slik at man kan vente med utbetaling av utbytte. Beskatning vil likevel skje i 2021, som følge av beslutning i generalforsamling (anses skattemessig som innvunnet av personlig eier).

Involver regnskapsføreren din

Det er bare noen få uker til årsskiftet og det er ingen tid å miste hvis du vil unngå skatteøkningen på utbytte.

Uansett hvilken løsning du går for, er regnskapsføreren din den naturlige samtale- og samarbeidspartneren i prosessen. Vi kan reglene og kan veilede deg til den beste løsningen for nettopp deg og din bedrift.

På utkikk etter en autorisert regnskapsfører? I Tripletex sin oversikt finner du mange dyktige og lokale regnskapsførere som kan hjelpe deg og din virksomhet.

Support for utviklere – english

Support for developers

If you are an integration developer and have any questions or need support you can find resources and contact information here. If you are an end user or an accountant, you can find contact information for support on this page. If you want to develop an integration, you can find the resources you need here.

API documentation

You can find complete documentation for our API in Swagger:

Swagger production
Swagger test

You can also find additional documentation and answers to frequently asked questions on our GitHub.

Get in touch with us

Have you checked the documentation and still need help? Get in touch via the form below, and we will get back to you as soon as we can.

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 1 MB, Max. files: 5.

  Support for utviklere

  Support for utviklere

  Her finner du ressurser samt kontaktinfo dersom du som integrasjonsutvikler har spørsmål eller trenger support. Er du sluttkunde eller regnskapsfører finner du kontaktinformasjon til support på denne siden. Ønsker du å utvikle en integrasjon finner du ressursene du trenger her.

  For english click here

  Dokumentasjon

  Du finner komplett dokumentasjon for vårt API i Swagger:
  Swagger produksjon
  Swagger test

  Du finner også ytterligere dokumentasjon samt svar på ofte stilte spørsmål på vår GitHub.

  Kontakt

  Har du sjekket dokumentasjonen og trenger likevel hjelp? Ta kontakt via skjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

  Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 1 MB, Max. files: 5.

   Istirsdag, selv på hjemmekontor

   I dag sitter vi vanligvis sammen på en og samme etasje. Nå er det heller koronaen som har satt kjepper i hjulene for vårt samhold. Men vi nekter å la pandemien sette en stopper for den bærende kulturen i Tripletex. Vi gjør dermed alt vi kan for å videreføre istirsdag. Selv på hjemmekontor!

   — Kulturen i Tripletex har alltid vært veldig sterk, og det er viktig for oss. Nå som vi er i en ekstraordinær situasjon med pandemi, hjemmekontor og massevis av nye kolleger, er det kanskje viktigere enn noen gang å gjøre det lille ekstra for at alle skal føle seg inkludert og verdsatt, sier Heidi.

   Hevet innsatsen

   Heidi har vært i Tripletex i over 9 år, og fikk nylig atter nyte istirsdag. Vi har nemlig hevet innsatsen og tatt konseptet med istirsdag et hakk videre, og koblet på Sandwich Brothers. Sandwich Brothers lager is fra bunnen av og “sandwicher” våre nye landsmenn inn i arbeidslivet ved å tilby arbeid og erfaring i fabrikk og i samhandling med kunder. Et utrolig kult konsept som kommer alle til gode – de får erfaring, og vi får holde liv i vår istirsdag-tradisjon.  

   Les alt om Sandwich Brothers her: https://sandwichbrothers.no/ 

   — Startups som dette er det viktig å støtte oppunder. Sandwich Brothers tar et viktig samfunnsansvar som er til glede og fordel for alle. Og som en stor bonus bidrar det også til den sosiale kulturen i Tripletex. Det er rett og slett en ekstra god boost for alle i en litt annerledes hverdag, sier daglig leder i Tripletex Hege Oustad.

   Men det holder jo ikke å teame up med Sandwich Brothers når vi likevel ikke er på kontoret. For å sørge for at det atter blir istirsdag i Tripletex, leverer Sandwich Brothers nå is på døren til et knippe utvalgte Tripletex’ere en tirsdag i måneden. Og det har de tenkt til å fortsette med hvert fall frem til vi igjen er tilbake på kontoret. Deretter vil de fortsette å levere til kontoret, hvor vi forresten har fått vår helt egen isdisk.

   Win-win situasjon

   En av de som så langt har vært så heldig å få is levert på døren er Quan. Han har kun jobbet i Tripletex noen få måneder og har ikke fått oppleve istirsdag på tradisjonelt vis. Likevel stiller han seg veldig positiv til at Tripletex gjør det lille ekstra for sine ansatte, men også for en entreprenørbedrift som Sandwich Brothers. Spesielt i disse dager.

   — Det er jo en win-win situasjon – vi får is, og de får drive med det gode formålet og arbeidet sitt.

   Linda er helt enig med Quan, og forteller at tiltaket gjør at hun gleder seg enda mer til å komme tilbake til kontoret. Hun fikk også levert is på døren i forrige runde, og benyttet anledningen til å nyte noen forfriskelser i solveggen. For Linda ble dette en påminnelse om at det er viktig å ta avbrekk i arbeidsdagen og møtes over andre ting enn kun arbeidsoppgaver.

   — Det er lett å tenke at det “bare er is”, men det skal ikke så mye mer til for å føle på fellesskaps-følelsen, sier Linda.

   Er det ikke fantastISk?

   Endringer rapportering lønn fra og med 2021

   Endringer rapportering lønn fra og med 2021

   Fra og med januar 2021 skal det rapporteres nye opplysninger i a-meldingen. De nye opplysningene er utleggstrekk, pensjonsinnretning, ansettelsesform, og årsak til sluttdato.


   Utleggstrekk (skatt)

   Fra og med januar 2021 må utleggstrekk (skatt) som tidligere ble rapportert på skjemaet
   “RF-1035 Oppgjørsliste for utleggstrekk” rapporteres i a-meldingen.

   For at utleggstrekk (skatt) skal bli inkludert i a-meldingen og rapporteres riktig, målønnsarten som benyttes knyttes til a-meldingskoden “Utleggstrekk til dekning av skatt”.

   Bruker dere i dag faste tillegg/trekk for type utleggstrekk (skatt) må dere endre dette til vår automatiske funksjonalitet for utleggstrekk.
   Hjelpeartikkel: Utleggstrekk, Utleggstrekk (skatt) og Bidragstrekk


   Pensjonsinnretning

   Fra og med januar 2021 må arbeidsgiver, som oppfyller kravene i OTP loven, oppgi pensjonsinnretninger som det er inngått tjenestepensjonsavtale med i a-meldingen. 


   Ansettelsesform

   Fra og med januar 2021 må det rapporteres om ansettelsen er fast eller midlertidig på alle ordinære og maritime arbeidsforhold. Dette gjelder også arbeidsforhold som er avsluttet før 2021, men som medtas i a-meldingen i 2021 på grunn av f.eks. etterbetaling av lønn eller feriepengeutbetaling.

   Slik håndterer du det i Tripletex:


   Årsak til sluttdato

   Fra og med januar 2021 må det, på alle ordinære og maritime arbeidsforhold, rapporteres en årsak til at den ansatte er sluttet når det oppgis en sluttdato. Dette gjelder også på arbeidsforhold som er avsluttet før 2021, men som medtas i a-meldingen i 2021 på grunn av f.eks. etterbetaling av lønn eller feriepengeutbetaling.

   Cyber security month: sosial manipulering

   Så, hva er sosial manipulering?

   Du har kanskje ikke hørt begrepet “sosial manipulering” før, men det er nok mer kjent enn du tror. I korte trekk handler det om at kriminelle manipulerer sine offere for å få tak på det de ønsker – det være seg sensitiv informasjon, kontoopplysninger, passord o.l. Sosial manipulering er med andre ord en måte hvor kriminelle utnytter menneskelige feil, svakheter og tillit for å få tilgang til det de ønsker. Og dette skjer også på nett.

   Du har kanskje hørt om folk som har mottatt en e-post om at de har vunnet flere millioner kroner, alt de trenger å gjøre er å trykke på “denne linken” eller sende noen kroner i retur. Du har til og med kanskje mottatt en slik e-post selv? “Det er lett å gjennomskue” tenker kanskje du, men de kriminelle har blitt smartere og metodene de bruker blir stadig mer utspekulert.

   Nå ser e-postene som nettkriminelle sender ut troverdig ut og har ofte dagsaktuelle temaer eller temaer som angår akkurat deg. Kanskje den til og med er designet for å ligne en mail du vanligvis mottar fra et system du bruker eller banken din. Uansett utseende er målet som regel å få deg som mottaker til å utføre visse handlinger de ber deg om – om det så er å trykke på en link, sende penger eller oppgi ulik informasjon – alt for å få tilgang til din persondata.

   Eksempelet over er bare en av mange ulike teknikker og metoder for sosial manipulering, men et fellestrekk som går igjen er menneskelige svakheter.

   De vanligste formene for sosial manipulering

   • Phishing
    Falske e-posten, websider og meldinger sendt til tusenvis av mennesker med hensikt å stjele informasjon.
   • Spear Phishing
    Samme som Phishing, men mot enkeltpersoner som en sjef eller leder.
   • Baiting
    Et angrep som lurer bruker inn i en felle med falske premisser.
   • Malware
    Bruker blir lurt til å tro at et virus er oppdaget på PC-en. Blir bedt om å betale for å få det fjernet.
   • Pretexting
    Falsk identitet eller falske scenarioer blir brukt for å luret offeret til å gi fra seg privat informasjon. Det kan være personnummer, kontoopplysninger og passord.
   • Vishing
    Talemeldinger eller oppringinger hvor oppringer utgir deg for å være noen andre og overtaler mottaker til å agere raskt. Det samme som Phishing, men skjer over telefon.

   Hvordan kan du unngå eller motarbeide sosial manipulering?

   Som bedrift er det viktig å tenke på at de ansatte kan være en portal inn for mange nettkriminelle. Derfor er det viktig at kunnskap deles med de ansatte og at de selv er bevisst. Med kunnskap om hvor enkelt det er å bli lurt av slike angrep, vil ansatte være med obs og vite hva de skal se etter eller være skeptisk til. De vil være mer på vakt når det kommer til åpning av linker, e-poster, telefoner og ved utgivelse av sensitiv informasjon. 

   Som ansatt og enkeltperson kan du gjøre ditt beste for å forsikre deg om og verifisere avsender identitet på både e-post og telefonsamtaler, samt være kritisk til hvilke linker du trykker på. 

   En tommelfingerregel bør være å aldri oppgi personlige opplysninger og tilganger, verken på e-post eller telefon – selv ikke banker vil be deg oppgi slik informasjon over telefon eller på e-post. Og husk: får det deg til å trekke på nesa – ta heller en ekstra runde for å dobbeltsjekke at det faktisk er ekte.

   Hva gjør du om du har blitt utsatt for sosial manipulering?

   De kriminelle på nett blir stadig smartere og finner alltids nye måter å angripe oss på. Er du så uheldig å være en av de som har blitt utsatt for sosial manipulering er det ingenting å skamme seg over. Det kan virkelig skje med hvem som helst!

   Kontakt din kontaktperson for nettsikkerhet i bedriften du jobber i så fort som overhode mulig, og gi dem alle detaljer du har. Jo fortere de får begynt arbeidet med å stoppe angrepet, desto mindre skade kan bli gjort.

   Systemsikkerhet

   Et sikkert regnskapssystem


   Er det mindre sikkert å ha regnskap, lønnsinformasjon og kunderegistre i skyen? Nei, dette er langt sikrere enn å ha all informasjon på harddisken på kontoret. Her ser du hvorfor.

   Sertifiseringer


   ISO 27001

   ISO 27001

   Sertifisering

   Dette sertifikatet bekrefter at Tripletex følger de høyeste standarder innenfor dokumentasjon av systemet, pålitelig administrasjon, interne rutiner, fokus på kontinuerlig forbedringer og en preventiv arbeidsmetodikk.

   ISO 9001

   Sertifikatet bekrefter at Tripletex vil levere produkter og tjenester som konsekvent oppfyller kravene og forventningene til kunder og andre relevante interessenter på en mest mulig effektiv måte.

    ISAE 3402

   ISAE 3402

   ISAE 3402 omfatter internkontroller som er relevante for finansiell rapportering og har som formål å kontrollere samsvar med lover og regler.

   Våre forpliktelser

   Vi vet at tilgjengelighet og sikkerhet er viktig for våre kunder. Derfor tar vi i Tripletex sikkerhet på høyeste alvor.

   Vår misjon er å gjøre økonomistyring enklere, og vi forstår vårt ansvar overfor deg som kunde. Dine data er viktig for oss, og vi har gode og strenge retningslinjer som gjør at du har tilgang til systemet og dine data når og hvor du måtte ønske.

   Tilgjengelighet

   Tripletex er tilgjengelig på kontinuerlig basis (24/7/365) med unntak av planlagt vedlikehold i korte perioder om natten. ISO-sertifiseringene våre krever en minimum oppetid på 99.8%, som Tripletex tilfredsstiller. På denne måten kan vi tilby våre kunder forutsigbarhet, og at vedlikehold berører våre kunder i minst mulig grad.

   Alle våre data lagres hos vår driftsleverandør Amazon Web Services (AWS). Datasentrene er satt opp med høy sikkerhet, og de har overvåking, adgangskontroll og alarmsystemer. Driftsløsningen er også satt opp med redundans (to eller flere datamaskiner jobber parallelt med samme oppgaver og speiler hverandre, slik at dersom en av dem skulle gå ned, så kan den andre ta over) i alle ledd på fysisk separerte servere. Totalt sett gir dette våre kunder meget høy sikkerhet.

   Sikring av tilgang

   All datatrafikk er sikret med passord med 128-bits kryptering. Løsningen er beskyttet av en brannmur som skal hindre uautorisert tilgang. Det stilles strenge krav til de komplekse passordene, som lagres kryptert i databasen.

   Som en ekstra sikkerhet, blir en konto automatisk låst ved mistanke om at noen prøver å skaffe seg uautorisert tilgang.

   Sikkerhetskopiering og sikring av data

   Vi foretar kontinuerlig sikkerhetskopiering av databasen slik at det alltid finnes en ekstra server med oppdaterte data. I tillegg tas det sikkerhetskopier av system og database hver natt, og kopiene lagres på fysisk adskilte steder. Både database og dokumenter er kontinuerlig og fullstendig kopiert til Norge med hjemmel i bokføringsloven. Det er også kontinuerlig backup til Frankfurt grunnet drift og sikkerhet.

   Tripletex’ kunder har alltid tilgang til å eksportere sine egne data gjennom filnedlasting i løsningen.

   Pakker og priser

   Velg løsningen som passer din bedrift. Du kan enkelt endre pakke senere.
   Trenger du hjelp til å finne pakken som passer din bedrift? Snakk med våre dyktige selgere på telefon 21 89 76 22.

   Tripletex AS vokser og vi trenger flere skarpe hoder til vår supportavdeling.

   Vi søker en positiv og faglig dyktig person med regnskapskompetanse og kunnskap om landbruk!

   Vi ser etter deg som har god kompetanse innen regnskap og lønn, og som ønsker å tilby markedets beste kundeservice. Du vil hovedsakelig ha ansvaret for regnskapssupport for våre kunder i Agro Økonomi. Agro Økonomi er et effektivt program for økonomistyring, spesielt utviklet for landbrukskunder. Et komplett og oversiktlig system med regnskap, faktura, lønn og årsoppgjør.

   Arbeidsoppgaver

   Hos oss vil du jobbe i en avdeling sammen med 20 kollegaer. Du vil være en del av fagteamet regnskap og lønn», med varierte og spennende arbeidsoppgaver.

   Din rolle vil være å dele din fagkunnskap med våre supportmedarbeidere, samt bistå våre kunder.

   Du vil også være en fagressurs for de andre avdelingene i Tripletex, slik som digital læring, salg, marked og produktutvikling.

   Vår målsetning er å yte markedets beste kundeservice, og våre visjoner er: å være  fremtidsrettet, intuitiv og personlig.

   Kvalifikasjoner

   Du..

   • har erfaring fra regnskapsføring A-Å, samt lønn
   • har erfaring fra regnskapsbyrå
   • er faglig trygg
   • har god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne
   • har interesse for fremtidsrettet og ny teknologi
   • har erfaring med ERP / økonomisystemer og har god systemforståelse
   • Det er en fordel om du er autorisert regnskapsfører
   • Det er en fordel om du har erfaring med landbruksregnskap
   • bør ha interesse for eller bakgrunn fra landbruk

   Personlige egenskaper

   Er du positiv, har god kundeforståelse og liker å yte best mulig service?

   Liker du å være løsningsorientert, trives med rutinearbeid men også tar en utfordring på strak arm?

   Trives du også med å jobbe selvstendig, i tillegg til at du er imøtekommende, samarbeidsvillig og pliktoppfyllende? Da er du den vi ser etter.

   Språk

   Norsk – primært

   Engelsk- en fordel

   Vi tilbyr

   Muligheten til å bli en del av et fremtidsrettet IT-selskap i en av Norges og Europas raskest voksende virksomheter

   En hverdag preget av høy aktivitet, morsom arbeidsdag, god lunsjordning

   Vi har et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø med masse kunnskap

   Opplæring og kompetanseplan fra første dag

   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger

   Sentral beliggenhet

   Frist: snarest
   Søknader behandles fortløpende og kan sendes til karriere@tripletex.no