Utvikling jakter kloke hoder

Tripletex vokser som aldri før, og for å fortsette den store veksten trenger vi enda flere kvikke hoder til vår utviklingsavdeling.

Avdelingen er vår største med over 90 utviklere og UX-designere fordelt på 14 team. Hvert team jobber med hvert sitt fagområde i Tripletex, og de aller fleste sitter i Norge, pluss en liten gjeng i Romania. Og nå vil de bli enda flere!

Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. Allerede første uke i jobb forventer vi at utviklerne har software ute i produksjon, og læringskurven i Tripletex er bratt! Ellers har alle utviklerne egen “innovasjonstid”, og vi arrangerer jevnlig dager som Bughunt day og Hackathon, samt deltar på JavaZone og MobileEra, for å trigge kreativitet og skape varierte arbeidsdager. For oss er det nemlig viktig at de ansatte elsker jobben sin, og vi har stor tro på frihet, glede, utfordringer og tillit i vår avdeling. Og i alle våre andre avdelinger, så klart!

 

Så hvis du ønsker deg en arbeidshverdag du elsker, hvor du jobber i godt etablerte team, hvor høyt tempo og stor frihet kun er forbokstaver, da høres jo Tripletex ut som den perfekte arbeidsplassen for deg. Vi ser alltid etter de rette menneskene til våre team, og er stadig på utkikk etter:

– Frontend-utviklere

– Java-utviklere

– Senior Java-utviklere

– UX designere

– Senior UX designere

Hvis du tenker du kan fylle en av disse rollene tar vi mer enn gjerne i mot en søknad fra deg. Send inn via “Åpen søknad”, så kanskje vi prates!
Vi er hvert fall veldig klare for å ta imot enda flere kvikke kodehoder.

Slik kan en dag som utvikler se ut i Tripletex:

Flere Fullstack-utviklere søkes

Har du opparbeidet deg god kompetanse innen programmering, og ønsker å fortsette karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling? Ønsker du å påvirke hverdagen til over 150.000 sluttbrukere? Da er Tripletex stedet for deg!

Tripletex jobber med en moderne stack og noen teknologier du vil komme i kontakt med er Java, React, React Native, HTML, CSS, JavaScript, Docker og Git. Tripletex har alle miljøer i AWS, og her er det mange spennende muligheter fremover.

Les mer og søk

Databaseansvarlig

Du vil bli en del av “Bond Teamet”, som i dag består av fem svært kompetente, sosiale, medarbeidere med bakgrunn innen AWS, database, infrastruktur og fullstack-utvikling, alle med sterk databaseforståelse. Som Databaseansvarlig vil ditt hovedansvar være optimalisering og normalisering av databasene (Amazon Aurora, som er kompatibelt med MySQL og PostgreSQL), sette føringer og retningslinjer for å forenkle hverdagen til utviklerne våre – samt påvirke strategien for å sikre optimal ytelse for databasene fremover.

Les mer og søk

Frontend-utvikler

Har du opparbeidet deg god kompetanse innen utvikling med React, og ønsker å fortsette karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling?

Som nyansatt utvikler i Tripletex vil du komme inn i et godt arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og inkludering. Du vil kunne delta i interne og eksterne kurs, samt få muligheten til å jobbe på egne prosjekter via Tripletex Hackathon og invasjonstid. Utviklere trives i Tripletex, da man vil få både tillitt og ansvar for egen utvikling. Selskapet har vært på pallen under kåringen av årets Gasellebedrift, samt vært en av få norske bedrifter i kåringen Inc 5000 Europe.

Les mer og søk

Er du nyutdannet utvikler nå i 2021?

Er du ferdig med studiene i 2021, og ønsker å starte karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling? Ønsker du å påvirke hverdagen til over 150.000 sluttbrukere? Da er Tripletex stedet for deg!

Les mer og søk

Vi søker flere UX-designere

Du tenker kanskje at det å være UX-designer i et selskap som jobber med regnskapssystemer er kjedelig, men tvert imot. Du får jobbe med de nyeste teknologiene, de mest innovative utviklerne og skape de beste løsningene. Du får jobbe tett med teamet ditt i å støtte dem i deres valg igjennom hverdagen, ved å forenkle og finne kreative løsninger som gagner våre kunder på best mulig måte.

Du vil jobbe i et tverrfalig team bestående av utviklere, Team Lead, Tech Lead, QA og produkteier. Det jobber flere UX-designere hos oss og du kommer til å jobbe tett sammen med disse.

Vi trenger deg som brenner for UX-design, og ønsker å være med på å forenkle hverdagen til kundene våre

 

Les mer og søk

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Utviklingsavdelingen.

Så hvis du tenker du kan fylle en av våre ettersøkte roller ser vi gjerne at du send inn en åpen søknad.

Kanskje vi snakkes?

Send søknad