Utvikling jakter kloke hoder

Tripletex vokser som aldri før, og for å fortsette den store veksten trenger vi enda flere kvikke hoder til vår utviklingsavdeling.

Avdelingen er vår største med over 80 utviklere og UX-designere fordelt på 13 team. Hvert team jobber med hvert sitt fagområde i Tripletex, og de aller fleste sitter i Norge, pluss en liten gjeng i Romania. Og nå vil de bli enda flere!

Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. Allerede første uke i jobb forventer vi at utviklerne har software ute i produksjon, og læringskurven i Tripletex er bratt! Ellers har alle utviklerne egen “innovasjonstid”, og vi arrangerer jevnlig dager som Bughunt day og Hackathon, samt deltar på JavaZone og MobileEra, for å trigge kreativitet og skape varierte arbeidsdager. For oss er det nemlig viktig at de ansatte elsker jobben sin, og vi har stor tro på frihet, glede, utfordringer og tillit i vår avdeling. Og i alle våre andre avdelinger, så klart!

 

Så hvis du ønsker deg en arbeidshverdag du elsker, hvor du jobber i godt etablerte team, hvor høyt tempo og stor frihet kun er forbokstaver, da høres jo Tripletex ut som den perfekte arbeidsplassen for deg. Vi ser alltid etter de rette menneskene til våre team, og er stadig på utkikk etter:

– Frontendutviklere

– Javautviklere

– Senior Javautviklere

– Senior interaksjonsdesigner

– Interaksjonsdesigner

Hvis du tenker du kan fylle en av disse rollene tar vi mer enn gjerne i mot en søknad fra deg. Send inn via “Åpen søknad”, så kanskje vi prates!
Vi er hvert fall veldig klare for å ta imot enda flere kvikke kodehoder.

 

Slik kan en dag som utvikler se ut i Tripletex:

Vi søker Prosjekt lead

Som vår Prosjekt lead vil du både utmerke deg ved å kunne ta eierskap til prosjektene vi kjører og sørge for at alle stakeholdere blir involvert, men også utfordret på løsningen og fremdriften. Flyten er viktig og vi ser for oss at du med din erfaring kan støtte våre prosjekter og unngå kjente fallgruver.

Våre prosjekter er ofte integrasjons sentriske og vi håper du har vært med på større integrasjonsprosjekter tidligere.

Vi ønsker å gjøre brannslukking dagen før release til fortid og heller kjøre supersmooth prosess med full kontroll som fører til ekstremt fornøyde kunder.

På sikt tenker vi at du kanskje vil være med å bygge et lite PMO som kan ha kontroll på og drive alle prosjekter fremover, samt bidra i jobben mot våre partnere i tiden fremover. Du vil rapportere til utviklingssjefen vår, Jan, og bli en del av en organisasjon med stor takhøyde – som setter pris på de gode diskusjonene, samt kort vei fra idé til utførelse!

Les mer og søk

Er du vår nyeste fullstack-utvikler?

Har du opparbeidet deg god kompetanse innen programmering, og ønsker å fortsette karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling? Ønsker du å påvirke hverdagen til over 150.000 sluttbrukere? Da er Tripletex stedet for deg!

Les mer og søk

Er du nyutdannet utvikler nå i 2021?

Er du ferdig med studiene i 2021, og ønsker å starte karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling? Ønsker du å påvirke hverdagen til over 150.000 sluttbrukere? Da er Tripletex stedet for deg!

Les mer og søk

Vi søker flere UX-designere

Du tenker kanskje at det å være UX-designer i et selskap som jobber med regnskapssystemer er kjedelig, men tvert imot. Du får jobbe med de nyeste teknologiene, de mest innovative utviklerne og skape de beste løsningene. Du får jobbe tett med teamet ditt i å støtte dem i deres valg igjennom hverdagen, ved å forenkle og finne kreative løsninger som gagner våre kunder på best mulig måte.

Du vil jobbe i et tverrfalig team bestående av utviklere, Team Lead, Tech Lead, QA og produkteier. Det jobber flere UX-designere hos oss og du kommer til å jobbe tett sammen med disse.

Vi trenger deg som brenner for UX-design, og ønsker å være med på å forenkle hverdagen til kundene våre

 

Les mer og søk

Erfaren Frontend-utvikler søkes

Har du opparbeidet deg god kompetanse innen frontend-utvikling, og ønsker å fortsette karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling?

Vi ser etter deg med gode karakterer innen programmeringsrelevante fag, men det viktigste er å se hvilke fag du har tatt. For å bli vurdert må vitnemål og karakterer ligge vedlagt. Vi ønsker også at du skriver et motivasjonsbrev for hvorfor akkurat du ønsker å være med på Tripletex sin reise.

Les mer og søk

Og flere utviklere

Har du en drøm om å være med å forme et helt nyoppstartet team? Da har du kommet til rett plass!

Teamet som Tripletex nå ønsker å starte opp vil bestå av 2-4 utviklere og en Team Lead. Det blir et lite agilt team hvor dere får lov til å prøve ut nye ting. Du skal være med på å utarbeide komplette løsninger, teste det og implementere løsningene. Du får være med på å skape bedre prosesser for teamet, det vil være kort vei fra idé til beslutning. Teamet vil hovedsakelig jobbe innenfor forretningsområde FinTech.

Les mer og søk

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Utviklingsavdelingen.

Så hvis du tenker du kan fylle en av våre ettersøkte roller ser vi gjerne at du send inn en åpen søknad.

Kanskje vi snakkes?

Send søknad