Utvikling jakter kloke hoder

Tripletex vokser som aldri før, og for å fortsette den store veksten trenger vi enda flere kvikke hoder til vår utviklingsavdeling.

Avdelingen er vår største med over 80 utviklere og UX-designere fordelt på ti team. Hvert team jobber med hvert sitt fagområde i Tripletex, og de aller fleste sitter i Norge, pluss en liten gjeng i Romania. Og nå vil de bli enda flere!

Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. Allerede første uke i jobb forventer vi at utviklerne har software ute i produksjon, og læringskurven i Tripletex er bratt! Ellers har alle utviklerne egen “innovasjonstid”, og vi arrangerer jevnlig dager som Bughunt day og Hackathon, samt deltar på JavaZone og MobileEra, for å trigge kreativitet og skape varierte arbeidsdager. For oss er det nemlig viktig at de ansatte elsker jobben sin, og vi har stor tro på frihet, glede, utfordringer og tillit i vår avdeling. Og i alle våre andre avdelinger, så klart! 

Så hvis du ønsker deg en arbeidshverdag du elsker, hvor du jobber i godt etablerte team, hvor høyt tempo og stor frihet kun er forbokstaver, da høres jo Tripletex ut som den perfekte arbeidsplassen for deg. Vi ser alltid etter de rette menneskene til våre team, og er stadig på utkikk etter:

– Frontend utviklere

– Java utviklere

– Jave Senior utviklere

– Senior interaksjonsdesigner

– Interaksjonsdesigner

Hvis du tenker du kan fylle en av disse rollene tar vi mer enn gjerne i mot en søknad fra deg. Send inn via “Åpen søknad”, så kanskje vi prates!
Vi er hvert fall veldig klare for å ta imot enda flere kvikke kodehoder.

Er du vår UX lead?

Er du klar for en skikkelig spennende utfordring?
Vi ser nemlig etter den personen som vil stå i spissen for å bygge opp vårt eget UX-miljø i Tripletex.

Fokuset blir på våre ansatte innenfor design/UX, og videreutvikling av vår måte å tenke design på tvers av våre produkter og organisasjon.

Her vil du være en sentral del og pådriver for våre prosesser, samtidig som du vil ha en viktig rolle i vårt strategiarbeid, og våre ambisjoner for fremtiden!

Høres dette, samt tett samarbeid med alle våre avdelinger, ut som en utfordring du vil ta?! Sjekk ut stillingen vår da, og hvis den passer deg – SØK!

Les mer og søk

Er du Team Manager'en med ansvar for "folk og flyt" som vi ser etter?

Som Team Manager – people and process kommer du til å ha personalansvar for flere team, med egne Team Leads, produkteiere og utviklere. Du kommer til å være en sentral kulturbærer med kontinuerlig fokus på utvikling av ansatte og være tett på vårt produkt

Du blir en del av et engasjert, og faglig dyktig lederteam, som ønsker seg en kollega som vil utfordre, og som blir med i både faglige- og organisatoriske diskusjoner. Du vil få frihet til å forme din egen arbeidsdag, og arbeidsoppgaver i et selskap hvor utvikling og teknologi er prioritert og verdsatt.

Vi tror du har bakgrunn fra teknologi, gjerne Fintech, og at du tar med deg forståelse for utvikling og prosess. Du har ledererfaring av tverrfaglige team, er vant til å jobbe smidig eller lean og er stolt av hva du har bidratt med gjennom karrieren din. Du trives med endring, er proaktiv og gledes over å være en del av vår vekst.

Sjekk stillingen!

Les mer og søk

Eller kanskje du er vår Team lead?

Team Beehive – gjengen som utvikler deler av våre backoffice-løsninger, legger til rette for integrasjoner og sikrer global funksjonalitet i appen – trenger ny Tema lead.

Som Team Lead for dette teamet kommer vil du jobbe tett med både teamet ditt og mange kontaktpunkter i vår organisasjon. Du vil ha ansvar for den gjennomgående prosessflyten for teamet, samtidig som du selv vil sitte med utvikling av nye løsninger for web apps, med React Native frontend og Java backend.

Hvis dette, samt det å form din egen arbeidsdag og oppgaver snakker til deg, er det bare å søke!

Les mer og søk

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Utviklingsavdelingen.

Så hvis du tenker du kan fylle en av våre ettersøkte roller ser vi gjerne at du send inn en åpen søknad.

Kanskje vi snakkes?

Send søknad