Utvikling jakter kloke hoder

Tripletex vokser som aldri før, og for å fortsette den store veksten trenger vi enda flere kvikke hoder til vår utviklingsavdeling.

Avdelingen er vår største med over 80 utviklere og UX-designere fordelt på ti team. Hvert team jobber med hvert sitt fagområde i Tripletex, og de aller fleste sitter i Norge, pluss en liten gjeng i Romania. Og nå vil de bli enda flere!

Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. Allerede første uke i jobb forventer vi at utviklerne har software ute i produksjon, og læringskurven i Tripletex er bratt! Ellers har alle utviklerne egen “innovasjonstid”, og vi arrangerer jevnlig dager som Bughunt day og Hackathon, samt deltar på JavaZone og MobileEra, for å trigge kreativitet og skape varierte arbeidsdager. For oss er det nemlig viktig at de ansatte elsker jobben sin, og vi har stor tro på frihet, glede, utfordringer og tillit i vår avdeling. Og i alle våre andre avdelinger, så klart! 

Så hvis du ønsker deg en arbeidshverdag du elsker, hvor du jobber i godt etablerte team, hvor høyt tempo og stor frihet kun er forbokstaver, da høres jo Tripletex ut som den perfekte arbeidsplassen for deg. Vi ser alltid etter de rette menneskene til våre team, og er stadig på utkikk etter:

– Frontendutviklere

– Javautviklere

– Jave Seniorutviklere

– Senior interaksjonsdesigner

– Interaksjonsdesigner

Hvis du tenker du kan fylle en av disse rollene tar vi mer enn gjerne i mot en søknad fra deg. Send inn via “Åpen søknad”, så kanskje vi prates!
Vi er hvert fall veldig klare for å ta imot enda flere kvikke kodehoder.

Er du vår nyeste fullstack-utvikler?

Har du opparbeidet deg god kompetanse innen programmering, og ønsker å fortsette karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling? Ønsker du å påvirke hverdagen til over 150.000 sluttbrukere? Da er Tripletex stedet for deg!

Les mer og søk

Eller vår neste senior UX-designer?

Også trenger vi en ny senior UX-designer. Er det deg?

Som vår Senior UX designer kommer du til å være tett på for å koble kundeinnsikt og kreativ problemløsning med gode brukeropplevelser for Tripletex sine kunder. Du vil stå i spissen for å lede designprosesser innenfor våre agile team. Avhengig av problemene vi skal løse, bruker vi de mest relevante verktøyene tilgjengelig.

Les mer og søk

Hva med Team Manager?

Er du vår nye Team Manager med ansvar for folk og flyt?

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap som bygges på eierskap, ansvar og tillit. Som Team Manager – people and process kommer du til å ha personalansvar for flere team, med egne Team Leads, produkteiere og utviklere. Du kommer til å være en sentral kulturbærer med kontinuerlig fokus på utvikling av ansatte og være tett på vårt produkt. Våre team er vant til å jobbe selvstendig, med stor tillit og takhøyde, men du vil ha ansvar for den gjennomgående prosessflyten.

Spennende?

Les mer og søk

 

Eller kanskje du er vår Team lead?

Team Beehive – gjengen som utvikler deler av våre backoffice-løsninger, legger til rette for integrasjoner og sikrer global funksjonalitet i appen – trenger ny Team lead.

Som Team Lead for dette teamet kommer vil du jobbe tett med både teamet ditt og mange kontaktpunkter i vår organisasjon. Du vil ha ansvar for den gjennomgående prosessflyten for teamet, samtidig som du selv vil sitte med utvikling av nye løsninger for web apps, med React Native frontend og Java backend.

Hvis dette, samt det å forme din egen arbeidsdag og oppgaver snakker til deg, er det bare å søke!

Les mer og søk

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Utviklingsavdelingen.

Så hvis du tenker du kan fylle en av våre ettersøkte roller ser vi gjerne at du send inn en åpen søknad.

Kanskje vi snakkes?

Send søknad