Utvikling jakter kloke hoder

Tripletex vokser som aldri før, og for å fortsette den store veksten trenger vi enda flere kvikke hoder til vår utviklingsavdeling.

Avdelingen er vår største med over 80 utviklere og UX-designere fordelt på ti team. Hvert team jobber med hvert sitt fagområde i Tripletex, og de aller fleste sitter i Norge, pluss en liten gjeng i Romania. Og nå vil de bli enda flere!

Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. Allerede første uke i jobb forventer vi at utviklerne har software ute i produksjon, og læringskurven i Tripletex er bratt! Ellers har alle utviklerne egen “innovasjonstid”, og vi arrangerer jevnlig dager som Bughunt day og Hackathon, samt deltar på JavaZone og MobileEra, for å trigge kreativitet og skape varierte arbeidsdager. For oss er det nemlig viktig at de ansatte elsker jobben sin, og vi har stor tro på frihet, glede, utfordringer og tillit i vår avdeling. Og i alle våre andre avdelinger, så klart! 

Så hvis du ønsker deg en arbeidshverdag du elsker, hvor du jobber i godt etablerte team, hvor høyt tempo og stor frihet kun er forbokstaver, da høres jo Tripletex ut som den perfekte arbeidsplassen for deg. Vi ser alltid etter de rette menneskene til våre team, og er stadig på utkikk etter:

– Frontend utviklere

– Java utviklere

– Jave Senior utviklere

– Senior interaksjonsdesigner

– Interaksjonsdesigner

Hvis du tenker du kan fylle en av disse rollene tar vi mer enn gjerne i mot en søknad fra deg. Send inn via “Åpen søknad”, så kanskje vi prates!
Vi er hvert fall veldig klare for å ta imot enda flere kvikke kodehoder.

Er du vår erfarene UX-designer?

Er du klar for en arbeidshverdag fylt med innovative og varierte oppgaver? Vil du jobbe i et selskap med store ambisjoner og stødige verdier?

Er du i tillegg en teamspiller som trives godt med stadige endringer, da er du kanskje den UX-designeren vi leter etter.

Sjekk ut stillingen, og hvis den passer deg – SØK!

Les mer og søk

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Utviklingsavdelingen.

Så hvis du tenker du kan fylle en av våre ettersøkte roller ser vi gjerne at du send inn en åpen søknad.

Kanskje vi snakkes?

Send søknad