Vi har kanskje Norges beste UX-miljø... men mangler én til for å bli enda bedre!

Definerer du deg som UX-, interaksjon-, web-, digital-, visuell- eller grafisk designer? Vi i Tripletex trenger flere rå folk som kan hjelpe oss å designe gode nettsider og digitale verktøy, koble kundeinnsikt og kreativ problemløsning med gode brukeropplevelser for våre kunder.

Så, er det DEG vi mangler?

Du vil være en del av et sterkt UX-team – som har stort fokus på kunnskapsdeling. Sammen utgjør vi en gjeng som er genuint opptatt av gode brukeropplevelser og vi har ambisjoner om å være hva Spotify er for streamingbransjen – og vi vil gjerne ha deg med på laget vårt! Vi er opptatt av at det er en match fra begge sider og vil gjerne høre hva som interesserer deg, hva som er viktig for deg og hva nytt du vil lære deg – kanskje vi er en match?

Du trenger ikke å freshe opp CV’en din og i hvert fall ikke bruke tid på en søknad… men det vi gjerne ønsker å se er arbeidet ditt og la porteføljen tale for deg – det gleder vi oss til å se!

Høres dette litt spennende ut og vi har trigget noe interesse hos deg? Vel! La oss ta en kaffeprat og snakke UX!

Som UX-designer hos oss vil du blant annet få:

Tillit

Innovasjonstid

UX-miljø

Fleksibel hverdag

Kort vei fra idé til utførelse

Fantastisk kantine

Fra teamet

– I Tripletex er det stort fokus på UX og man har flere likesinnede å spille på – som er utrolig hyggelig! Tripletex skjønner seg på verdien UX’ere gir og skjønner at det er en viktig jobb. Vi jobber mye med kunnskapsdeling og har fokus på å gi feedback til hverandre – slik at vi hele tiden kan utvikle oss. Jeg startet i februar og allerede to uker inn skal jeg holde min første UX Deepdive workshop – det er kult!

Sondre Skei, UX-designer i team Kill Bill 

Fra idé til utførelse

Hos oss er det viktig at det er kort vei fra idé til faktisk produkt, noe som gjør at vi kontinuerlig leker oss med nye konsepter og ikke er redde for å virkeliggjøre det som ligger foran oss på tegnebordet. Vi håper derfor at du trives med å gå foran i designprosessen og har en evne til å planlegge og følge prosjekter fra start til slutt. Du vil gjerne utfordre våre løsninger, de rundt deg og blir gjerne med i faglige diskusjoner. Vi elsker å lære av våre feil! Ikke alt er perfekt, men heller et steg i riktig retning. I rollen vil du oppleve mye frihet i arbeidshverdagen der du får bruke kreativiteten din på skisser og arbeidsmetodikk, prøve nye verktøy og metoder som du kan foreslå til teamet ditt.

Vi bryr oss om gode brukeropplevelser!

Tripletex fortsetter å ta markedsandeler og har seriøse ambisiøse vekstplaner. Med 120.000 kunder og 300.000 brukere er vi et av Norges største SaaS-selskap(!), og har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen – dette synes vi er vanvittig kult! Det betyr at vi må ha gode brukeropplevelser og fokus på menneskene vi skal forenkle hverdagen til og forhåpentligvis imponere!

La oss snakke UX!