Skriv timer med enkel timeregistrering

Tilpasset, enkel og tidsbesparende timeregistrering

timeregistrering

Hørt det før? Kanskje det er du som pleier å si det til og med? Det er faktisk ikke rart at det er vanskelig å få alle timene på rett plass når systemet for timeregistrering burde vært på museum.

Tripletex’ system er i motsetning rykende ferskt. I tillegg til å fungere helt strålende og være intuitivt og spesialtilpasset deres behov, ser systemet også bra ut. Timene fører du på vei til møte, på bussen hjem eller kanskje fra sengekanten sent på kvelden.

Du kan gjøre føre timer på kontormaskinen, på mobilen, nettbrettet, eller på PC-en til tante Tonje.

For selv om timeføring er en kjedelig jobb, så er det kanskje den viktigste, så hvorfor ikke gjøre det litt enklere for dine ansatte å få det gjort? Prøv oss – du kommer ikke til å angre.

Timer kan være grunnlaget for både lønn og fakturaer, og det kan gi en oversikt over hva som skjer i bedriften. Tripletex kan settes opp etter bedriftens behov, og vi hjelper dere å kartlegge disse behovene.

Vår løsning gir alle ansatte full oversikt over timene som er registrert, og Tripletex tilbyr flere godkjenningsnivåer slik at du kan skreddersy prosessene for din bedrift. Du kan føre timer på PC, Mac, mobiltelefon og nettbrett. Nå kan ingen lenger si at de ikke har tid til å føre timer før lønnen skal utbetales, eller at man ikke har rukket å føre inn ferie, sykdom eller annet.

Som en ekstra funksjon i systemet, kan du velge å bruke stoppeklokke. Med denne funksjonen kan de ansatte starte timetelling når de kommer og stoppe når de går. Enklere blir det ikke! Jobber du med mange forskjellige kunder, så er stoppeklokken genial. Timeføring har neppe vært enklere enn det du opplever med Tripletex nå.

Her kommer du i gang med Tripletex med en gang, med timeføring og andre verktøy.