Partnere og integrasjoner 

– utforsk alle mulighetene i systemet og gjør hverdagen enklere

Tripletex tilbyr en rekke integrasjonsmuligheter mot systemer som kan gjøre din hverdag enklere. Vi har integrasjoner mot nettbutikker, kassasystemer, årsoppgjørsprogram, rapporteringsverktøy, faktoringselskaper, Boligmappa, bestillingsprogrammer, regnskapssystemer, inkassobyråer og Nets.

Se den komplette oversikten over våre integrasjoner i menyen til høyre.

API

Tripletex tilbyr et API som gjør det mulig å integrere eksterne applikasjoner med vårt system. Om du ikke finner ditt system i denne oversikten, er det mulig å utvikle en egen integrasjon for dette systemet. Hvis dette er interessant, er det fint om du fyller ut dette skjemaet. Da vil du få opp API-dokumentasjonen vår i bekreftelsesbildet, som viser hva det er mulig å få til gjennom en integrasjon – og få informasjon om integrasjonsprosessen.

Har du spørsmål rundt API, kontakt salg@tripletex.no.

Import

Om systemet du bruker ikke er integrert med Tripletex kan du benytte deg av de manuelle importmulighetene som finnes i systemet vårt. I Tripletex er det mulig å importere produkter, kunder, leverandører, fakturaer, ordre og bilag slik at dette overføres rett til din Tripletex-konto og du slipper å bruke tid på manuelle inntastinger.

Vi har også mange gode partnere som står parat til å bistå deg i sitt virke.