Tripletex og  ConnectMyApps

ConnectMyAppsConnectMyApps er en integrasjonsplattform med ferdige tilkoblinger mellom Tripletex og populære programmer, deriblant CRM-systemer og nettbutikker. Noen integrasjoner er klare, og flere er på vei:

 

  • Tripletex + WooCommerce:  Overføring av ordre fra WooCommerce til Tripletex

    Merk: Integrasjonen støtter foreløpig kun WooCommerce sider som bruker HTTPS, ikke HTTP. For å se hva din side bruker, se i URL-feltet om adressen starter med HTTPS eller HTTP. En integrasjon for HTTP-sider vil bli lansert senest i august. 

  • Tripletex + 24Nettbutikk: Overføring av ordre fra 24Nettbutikk til Tripletex
  • Tripletex + Shopify: Overføring av ordre fra Shopify til Tripletex

Ønsker du en integrasjon som foreløpig ikke er tilgjengelig, kan du sende inn forslag til ConnectMyApps her: www.connectmyapps.com/suggestions

En integrasjon kan spare din bedrift for timevis med arbeid hver uke ved at dere slipper å manuelt skrive inn eller importere data som for eksempel fakturaer fra et annet system til Tripletex.

Integrasjonen hos ConnectMyApps tar vanligvis bare noen minutter å sette opp og krever ingen IT-kunnskaper.

Det er bare å velge de applikasjonene dere ønsker å koble til Tripletex fra en meny, og deretter velger dere de dataene dere ønsker å overføre fra en ferdig arbeidsflytliste. Dataene blir deretter overført eller synkronisert i bakgrunnen hvert 10. minutt.

Den rimeligste og mest vanlige løsningen til ConnectMyApps koster kr. 199,- pr. måned (som faktureres årlig), og det er ingen ekstra kostnader fra Tripletex for bruk av disse integrasjonene.

ConnectMyApps kan også tilby skreddersydde integrasjoner ved forespørsel.

Om du ønsker mer informasjon om integrasjonene ConnectMyApps tilbyr, eller ønsker å benytte deg av en av integrasjonene ConnectMyApps har utviklet, kontakt ConnectMyApps via deres hjemmesider.