Prosjekt og timeføring

Prosjektstyring i Tripletex

Tripletex’ prosjektmodul er et av de beste alternativene for prosjektstyring på markedet. Man får selvfølgelig også inkludert tjenestene for faktura, regnskap, reise og lønn. I Tripletex velger man selv hvor omfattende en vil sette opp prosjektene. For noen vil det være viktig å måle alt i prosjektet opp mot et budsjett, mens det for andre kun er påløpte timer og utgifter som står i fokus.

Med rapporteringsverktøyet kan man hente ut rapporter per prosjekt med inntekter, kostnader, lønnsomhet og dekningsgrad. På denne måten er det lett å følge opp prosjekter underveis. Timestatistikk er også inkludert i modulen, noe som er svært nyttig for alle selskaper der man fakturerer timer.

Hvorfor velge Tripletex’ prosjektstyring?

  • Du kan enkelt opprette prosjekter med deltakere, kunder, ordrer og fakturaplaner.
  • Automatikken i løsningen gjør at man som prosjektleder kan følge prosjektenes utvikling uten å måtte gjøre noe manuelt arbeid.
  • Man kan enkelt viderefakturere på prosjekt ved registrering av leverandørfaktura.
  • Med vår unike mobilløsning kan prosjektdeltakere føre timer og kostnader uansett hvor man er.
  • Enten man skal budsjettere og lage prognoser for et stort eller lite prosjekt vil Tripletex’ prosjektverktøy passe for dere.
  • Benytt Tripletex til å planlegge ressursbruk blant ansatte, men også ressursplanlegging i form av materiale og utstyr.

Som prosjektleder trenger du full oversikt over lønnsomheten i et prosjekt, og derfor et godt prosjektstyringsverktøy. Med Tripletex får du dette.

Bestill din tilgang allerede i dag her!