VVS Eksperten


På denne siden finner du unike priser for medlemmer av VVS Eksperten.

Priser


VVS Eksperten har fremforhandlet spesialpriser hos Tripletex for sine medlemmer. Prisene kan du se nedenfor, og du kan bruke kalkulatoren til å finne totalprisen din.

Antall ansatte

Har du over 50 ansatte kontakt salg@tripletex.no eller din regnskapsfører for tilbud.

Din totalpris

MånedsprisEtablering

Standard priser uten rabatt

Pris for hovedbruker: 629,- per måned og 9 000,- i etablering
Pris per ekstra ansatt: 419,- per måned og 2 900,- i etablering

Om Tripletex

Med Tripletex får du et alt-i-ett arbeidsverktøy tilpasset VVS-bransjen med ordre- og prosjektstyring, timeføring, regnskap, fakturering, lønn og reiseregning. Tripletex VVS gir deg all funksjonaliteten du trenger, og tilgang uansett hvor du er.


Koble sammen verktøyene du bruker

Visste du at du kan koble sammen verktøyene du bruker med Tripletex? Du kan for eksempel sette opp en kobling (integrasjon) mot dine viktigste grossister, slik at du alltid har oppdaterte priser i Tripletex og får elektroniske fakturaer på bransjens eget format (EFO/Nelfo). El-nummeret blir automatisk opprettet i internregisteret og alle linjene kan med et tastetrykk kobles mot prosjektet og viderefaktureres.

“Med Tripletex får vi gjort alt vi skal på en rask og enkel måte, og har alltid kontroll og oversikt – uansett hvor vi er. Vi er strålende fornøyd med Tripletex og anbefaler det på det varmeste til andre rørleggere!”
– Rune Rørmark, Rørmark Rør og Varme AS

Kontakt oss

Ønsker du å vite hvordan Tripletex kan gjøre hverdagen til din bedrift litt enklere? Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så raskt som mulig!

    Er du allerede kunde av Tripletex?

    JaNei