Lønnssystemet i Tripletex – passer det for mitt regnskapsbyrå?

Webinar Gratis Online
Vurderer ditt regnskapsbyrå å bytte lønnssystem? Du vet at det er mulig å kjøre lønn i Tripletex, men er usikker på om systemet dekker ditt behov? Da er dette webinaret perfekt for deg!

Innhold

I dette webinaret får du en grunnleggende innføring til Lønn i Tripletex. Vi tar deg gjennom en lønnskjøring og gir deg en oversikt over de rikholdige mulighetene i lønnsmodulen vår. Du får se hvor effektivt det er å kjøre lønn i samme system som du blant annet håndterer regnskap, reiseregninger og timeføring. 

Agenda

  • Demo av en lønnskjøring
  • Hvem passer Tripletex for
  • Hvorfor er lønnsmodulen perfekt for regnskapsførere

Tripletex sitt lønnssystem gir en enkel og effektiv løsning for bedrifter som ønsker å automatisere lønnsprosessen. Systemet er tett koblet opp mot andre moduler, slik at regnskapet alltid er oppdatert. Tripletex håndterer tidkrevende oppgaver som innhenting av skattekort og innsending av a-melding automatisk, beregner feriepenger og holder oversikt over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift. 

Med en brukervennlig app og ansatte som kan føre egne timer, reiser og utlegg, blir administrasjonsarbeidet betydelig redusert. Tripletex sitt lønnssystem er dermed en enkel og automatisert løsning som sparer tid og ressurser på lønnsprosessen.