Markedsføring – en enkel innføring for regnskapsbyråer

Webinar Gratis Digitalt
Dette er en enkel innføring for deg som vil lære mer om markedsføring. Kanskje dere som byrå ikke har fokusert så mye på markedsføring, men vil utforske dette mer fremover?
Regnskapsmatch hjelper deg å finne riktig regnskapsfører

Innhold

Dette er en enkel innføring for deg som vil lære mer om markedsføring. Kanskje dere som byrå ikke har fokusert så mye på markedsføring, men vil utforske dette mer fremover? Eller kanskje du har fått ansvar for markedsføringen av byrået, men er usikker på hvor du skal starte?

I dette webinaret vil Hanne Lundby, vår Partner Marketing Manager, gi deg en enkel innføring i markedsføring for regnskapsbyråer. Hva er egentlig B2B markedsføring og hvor skal du starte? Hva bør du tenke på angående hjemmesiden din, og hvorfor (og ikke minst hvordan!) bør du ta i bruk Facebook og LinkedIn? Dette og litt mer skal Hanne snakke om 22. juni.

Hanne Lundby jobber i dag med å hjelpe regnskapsbyråer rundt om i Norge med markedsføring. Alt fra generell rådgivning til oppsett av kreative kampanjer og hjelp til sosiale medier. Hanne har jobbet med markedsføring siden 2016 og har veldig lyst til å hjelpe regnskapsbyråene med å oppnå den synligheten de trenger.