Kategori

FagsystemerKrever komplettpakkeProsjektTimeføring

Integrasjonspartner

SmartDok

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Denne integrasjonen krever at du har Tripletex Komplett

Kobler SmartDok og Tripletex sammen, slik at dine data automatisk synkroniseres mellom systemene. Det reduserer sjansen for feil og sparer deg for verdifull tid.

— Norges mest brukte skybaserte fagsystem i bygg og anleggsbransjen

SmartDok brukes i dag av 65.000 brukere som til sammen registrerer ca. 480.000 daglige arbeidstimer – i appen. Løsningen er laget i samarbeid med bygge- og anleggsbransjen og er har et stort fokus på brukervennlighet. Systemet består av ti moduler, blant annet timeregistrering, maskinmodul, løsning for digitale mannskapslister og HMS/KS modul.

Disse passer integrasjonen for:

  • Alle i bygg- og anleggsbransjen

Slik fungerer det:

Integrasjonen henter grunndata fra Tripletex til SmartDok, noe som betyr at du kun forholder deg til ett system for opprettelse av prosjekter, underprosjekter og aktiviteter. Dette gir deg kontroll og sikrer at prosjektlisten i SmartDok alltid er oppdatert med aktive prosjekter fra Tripletex. 

Når grunndata har kommet over fra Tripletex skal registrering av mannskapstimer, maskintimer og vareforbruk skje i SmartDok. Når timer og maskintimer er sendt inn og godkjent og vareforbruk er registrert kan dette synkes tilbake til Tripletex. Mannskapstimer blir sendt til Tripletex timelister, maskintimer og vareforbruk blir synket som produkter i ordrelinjer knyttet mot prosjektet. Dette gjør at du kan få full kontroll på kostnadsoppfølging på dine prosjekter, kan fakturere raskere, og kjøre lønn enkelt og effektivt. 

Slik kommer du i gang:

Først og fremst må du sørge for at dine kontoer i SmartDok og Tripletex er satt opp  med integrasjonstilgang. Kontakt salgsavdeling i SmartDok på ​salg@smartdok.​no for å ordne  dette.

Deretter må en brukernøkkel for integrasjonen opprettes i Tripletex. Dette må gjøres i  tilknytning til din ansattprofil i Tripletex (eller en dedikert brukerprofil for  integrasjonsbruk).

Følg disse stegene for å få tak i brukernøkkelen:    

  • Kontoadministrator i Tripletex selskapet aktiverer API 2.0 under Selskap —> Vår kundeside.
  • Som brukeradministrator, velg en ansattprofil som har utvidede tilganger og trykk på Mer —> API-Tilgang øverst til høyre i den horisontale menyen.
  • Trykk på ny nøkkel og velg «Smartdok» fra listen over integrasjonspartnere
  • Gi nøkkelen et navn, f.eks «Smartdok-integrasjon» og trykk deretter på Opprett nøkkel. Brukernøkkelen vil da vises og kan her kopieres.
  • Kopier brukernøkkelen fra Tripletex, og gå til menypunktet ​Integrasjoner —> Integrasjonsoppsett​ i SmartDok.
  • Trykk på Tripletex i oppsettet slik at et input-felt på høyre side kommer til syne. Kopier inn brukernøkkelen her, og trykk på Koble til​.
  • Sjekk at aktiv-haken dukker opp i oppsettet – du har nå aktivert integrasjonen mellom SmartDok og Tripletex.

NB: denne integrasjonen krever at du har Komplett eller bransje-løsning i Tripletex