Bli bedre kjent med avdelingene våre

Les mer om teamene som elsker å hjelpe bedrifter og regnskapsførere med å effektivisere, samarbeide og lykkes.

kundestøtte・fageksperter・digital læring・kundeopplevelse

Customer Success

Hos oss finner du en variert gjeng med stor variasjon i bakgrunn, erfaring og interesser. Vi brenner likevel for det samme: Å levere en wow-opplevelse til alle som kommer til oss med utfordringer eller spørsmål som dukker opp når de bruker Tripletex.

annonsering・innhold・webutvikling・analyse

Marked og forretningsutvikling

Her jobber alt fra innholdsprodusenter og annonseringsspesialister, til webutviklere og dataanalytikere. Vi er en mangfoldig gjeng, som setter pris på kort vei fra idé til gjennomføring. Vi digger å formidle regnskapsglede på en troverdig og engasjerende måte, til både eksisterende og nye kunder.

produktspesialist・utvikling・brukeropplevelse・sikkerhet

Produkt og utvikling

Dette er gjengen som lager Tripletex, og som sørger for at løsningen blir bedre hver eneste dag. Over 100 utviklere, produkteiere og designere står på for å forenkle hverdagen til kundene våre. Vi jobber i tverrfaglige produktteam, har et høyt tempo og stor frihet i arbeidshverdagen.

rådgivere・flyttekonsulenter・kundeansvarlige

Salg

Salgsavdelingen består i dag av flittige og dedikerte selgere fordelt over flere team. Her jobber vi med å identifisere behovene til bedriftskunder og gir råd om hvordan de kan komme i gang med, og bruke Tripletex på best mulig måte.

Vil du være med på laget?

Vi er alltid åpne for å ta en prat med flinke, ambisiøse, nysgjerrige og ikke minst skikkelig hyggelige potensielle kollegaer. Søk gjerne på en stilling du ser passer for deg, eller send oss en åpen søknad. Vi håper å høre fra deg!