Fagblogg

Idrettslaget sikrer et bredt tilbud til barn og unge

God kontroll på kostnadene er viktig for at Bøler Basket skal kunne tilby et bredest mulig idrettstilbud. Gjennom Norges Basketballforbund ble de anbefalt Tripletex.

Hvordan søke om finansiering for din bedrift

Å starte eller utvide en bedrift krever ofte mer kapital enn det man har tilgjengelig. I slike tilfeller kan det være aktuelt å søke om lån. Her gir vi deg…

– Jeg skulle byttet fra Mamut til Tripletex for flere år siden

Åge Muren i regnskapsbyrået Progressum deler sine erfaringer med å bytte økonomisystem etter 16 år, og gir noen tips til deg som vurderer det samme.

Skatteregler for gaver til ansatte

Gir du gaver til, eller spanderer middag på ansatte og gaver til kunder og partnere i forbindelse med spesielle anledninger, som jul? Vi gir deg oversikten over skattereglene som gjelder…

Mye å hente på økt digitalisering for norsk landbruk

Landbruket er en av de hardest pressede næringene. Samtidig henger de etter digitalt. Tripletex lanserer nå landbruksfunksjonalitet, som gjør det lettere for primærnæringer å utnytte potensialet som ligger i økt…

Teknologi som løfter effektiviteten i nettbutikken

Mindre punching, økt effektivitet og færre menneskelige feil. Det er resultatet av en ny nettbutikk og bytte av regnskapsprogram.

Nå forenkler vi fakturering i Tripletex enda mer

I en travel hverdag er det viktig med effektive løsninger. Vi jobber stadig med å forenkle hverdagen for deg, og nå jobber vi med å gjøre det enda lettere å…

– Utrolig glade for støtte fra Tripletex

Hold Norge Rent gjør opp regnskap etter Strandryddeuka , med hjelp fra samarbeidspartner Tripletex.

Hva er naturalytelser?

Helseforsikring gjennom jobb og at arbeidsgiver dekker mobil er begge eksempler på naturalytelser. Hva er reglene for naturalytelser, og skal det skattes av dem? Her finner du svar.

Ung gründerduo skaper vekst og arbeidsplasser

Fulle av nysgjerrighet og pågangsmot satser de på både bygg og eiendom – med is i magen. Regnskapsføreren sørger for at de har stålkontroll på økonomien.

– Føler meg sett og hørt på en trygg arbeidsplass

I Tripletex satser vi på moderne teknologi, kompetente folk og faglig utvikling. Og på å skape en god balanse mellom jobb og fritid.

Skatt på utbytte

For deg som driver AS er det aktuelt å ta ut utbytte. Hva er egentlig reglene for utbytteskatt og hva er skattesatsene? Vi gir deg svar på det du trenger…

Hva er en aksjonæravtale?

Lurer du på om det er lurt å ha en aksjonæravtale? Det kan være et smart grep for å unngå problemer i fremtiden. Dette kan en aksjonæravtale inneholde.

Teknologi som puncher for deg

Automatisering har for fullt tatt steget inn i regnskapsbransjen og hjelper deg med å fjerne tidstyver. Se hvordan regnskapsbyrået Aicono bruker automasjon og AI til sin fordel.

Hack Tripletex – med fokus på systemsikkerhet

Under Tripletex Security Week – med fokus på datasikkerhet i hele selskapet – ble utviklerne utfordret til å prøve å hacke og finne svakheter i systemet. 

Betalingssiden i Tripletex kommer i ny drakt

Du har kanskje fått med deg at det jobbes med flere større endringer i Tripletex? Nå blir det også enda enklere å holde seg oppdatert på betalinger - med bedre…

Hva er foretaksregisterloven?

Foretaksregisterloven styrer hvordan norske selskaper registreres. Loven regulerer hvem som må registreres, hvilke opplysninger som skal leveres, og hvordan disse meldes inn til registeret.

Har du fått brev fra Skatteetaten? 

Dersom du driver et selskap skal du ha mottatt informasjon fra Skatteetaten, om at skattemeldingen for inntektsåret 2023 skal leveres gjennom et regnskaps- eller årsoppgjørssystem. Er du forberedt?

Hva er permisjon? 

Det finnes en del tilfeller hvor arbeidstaker har rett til permisjon – med eller uten lønn. Her får du svar på hva permisjon er og hvilke regler som gjelder for…

Hvordan starte egen bedrift? 10 tips og gode råd

Drømmer du om å starte egen bedrift, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Her får du gode råd til hva du bør tenke på, hvilke støtteordninger som finnes…

Sommerjobb som utvikler og UX-designer

Se hvordan årets sommerstudenter jobbet sammen med app-teamet i Tripletex. Løsningen de har utviklet skal bidra til å redusere friksjon mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Her deler de sine erfaringer.