Personvernerklæring

Sist oppdatert: 28.november 2017

Denne personvernerklæringen gjelder bare for de spesifikke nettsidene på www.tripletex.no og selskapet Tripletex AS.
Det finnes en egen databehandleravtale for systemet Tripletex.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjon om deg som er beskrevet i denne personvernerklæringen.


Spørsmål og svar

Under har vi samlet noen spørsmål og svar som forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Hva er personlig data?
Personlig data er data som er knyttet til, relatert til eller kan identifisere en person.

Hva er “behandling” av personopplysninger?
“Behandling” betyr enhver bruk av personopplysninger, som innsamling, registrering, deling, lagring, analyse og lignende.

Hva er en “behandlingsansvarlig”?
Dette er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. Dette er vanligvis en virksomhet.

Hva er en “databehandler”?
Den som behandler personopplysninger på oppdrag fra den behandlingsansvarlige. Dette er vanligvis en virksomhet, som for eksempel systemet Tripletex.

I dag plikter den behandlingsansvarlige å følge loven, mens databehandler plikter å følge databehandleravtalen mellom den behandlingsansvarlige og databehandleren. Loven pålegger begge parter å ha en slik avtale.

Hvilke opplysninger samler vi om deg?
Opplysninger du selv oppgir når du registrerer deg på www.tripletex.no eller er i kontakt med salg og support enten via e-post eller chat.

Cookies lagres og sender anonym bruksinformasjon når du besøker våre nettsider. Dette er informasjon om hvilken side du ser på, dato og tid, hvilken nettleser/versjon du bruker og din maskins IP-adresse. Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person.

Hva brukes informasjonen til?

  • Salg
  • Support
  • Markedsføring
  • Forbedring av tjenesten
  • Statistikk

Hvor lagrer vi informasjon om deg? Og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Vi lagrer våre kundedata i systemet Tripletex og benytter Google Mail til kommunikasjon. Videre deles kundeinformasjonen med systemet Eloqua som er vårt markedsføringsverktøy.

Markedsføring og spørreundersøkelse
Vi kan sende deg nyhetsbrev og informasjon om Tripletex. Du kan selv melde deg av denne tjenesten enten via lenke i nyhetsbrev eller ved å kontakte oss.

All markedsføring vi sender ut, følger markedsføringsloven.

Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan fås ved å sende en henvendelse til Tripletex Support. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.


Informasjon om vår bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hva er en informasjonskapsel
En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på din datamaskin. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske din innlogging, til å forbedre brukeropplevelsen for eksisterende kunder og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker www.tripletex.no, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Bruk av informasjonskapsler (her gjentar vi oss selv litt, tekst i øverste ledd burde være hva informasjonskapsler brukes til generellt, ikke hva vi bruker dem til. Det kommer her.)
Tripletex AS bruker informasjonskapsler i sin markedsføring og til analyse av trafikk mtp. forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandles av Tripletex AS til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkendes datamaskiner. Eksempler på verktøy vi bruker er Google Analytics og Facebook.

Blokkering av informasjonskapsler
Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin ved angi dette i innstillingene til din nettleser. Vær oppmerksom på at du ikke kan logge deg inn i Tripletex AS dersom du blokkerer alle informasjonskapsler i nettleseren.

Sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin via innstillingene til din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer fra nettleser til nettleser, men dette kan man enkelt søke opp på internett.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.