Prosjekt og timeføring

Prosjekt og timeføring

– Sikre lønnsomheten i dine prosjekter

Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter knyttet opp mot dine prosjekter. Dette løser du med et effektivt prosjektverktøy med timeføring. Med Tripletex har du full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid.

For noen vil det være viktig å måle alt i prosjektet mot et budsjett, mens det for andre kun er påløpte timer og utgifter som står i fokus. I Tripletex kan du selv velge hvor omfattende du vil sette opp prosjektene, for du vil uansett ha full kontroll på alle tallene.

Du vil også ha god oversikt over lønnsomheten, helt ned til timekostnad per ansatt per time opp mot alle prosjektets kostnader. Vårt system er spesialtilpasset for deg som jobber med prosjekt. Registrer hver minste detalj i vårt system, så har du all den dokumentasjonen du behøver når prosjektet er ferdig. 

Timestatistikk er også en del av verktøyet, og dette er spesielt viktig for deg som er konsulent.

Med vår unike mobilløsning kan prosjektdeltakere føre timer og kostnader på prosjektene mens de er ute på oppdrag, og du kan betale regninger og sjekke fakturaoversikten uansett hvor du er i verden.

Bestill din tilgang allerede idag!