Fagblogg - Kundehistorier

Suksess med kortreist mat og ekstern regnskapsfører

– Det er vanskelig for én person å matche kunnskapen til et byrå. VIEW hjelper oss med regnskap og lønn, og er en verdifull rådgiver i hverdagen.

Norsk kaffesuksess tredoblet omsetningen på fire år

I Gamlebyen i Oslo har Fuglen Coffee Roasters skapt et unikt sted. Det at de kan se regnskapet i sanntid har bidratt til suksessen.

Gir barn og unge muligheten til å delta i fritidsaktiviteter

Mindre tid på regnskap gir mer tid til å jobbe for å hindre utenforskap blant barn og unge. Zuccarellostiftelsen jobber for at flere barn og unge skal få muligheten til…

Idrettslaget sikrer et bredt tilbud til barn og unge

God kontroll på kostnadene er viktig for at Bøler Basket skal kunne tilby et bredest mulig idrettstilbud. Gjennom Norges Basketballforbund ble de anbefalt Tripletex.

Teknologi som løfter effektiviteten i nettbutikken

Mindre punching, økt effektivitet og færre menneskelige feil. Det er resultatet av en ny nettbutikk og bytte av regnskapsprogram.

Ung gründerduo skaper vekst og arbeidsplasser

Fulle av nysgjerrighet og pågangsmot satser de på både bygg og eiendom – med is i magen. Regnskapsføreren sørger for at de har stålkontroll på økonomien.

En enklere hverdag med bedre samspill

CRM-systemet Xsale sørger for at IT-selskapet holder tunga rett i munnen.

Solide verktøy gjør jobben enklere

Oslo Buss flytter mange mennesker fra A til B. Med omtrent 100 ansatte ble det tydelig for daglig leder Fredrik Eijerstam at de digitale systemene måtte fungere sømløst sammen. Valget…

Gir ut Norges dyreste bok

Å lage Norges dyreste bok krever mye arbeid og research. I alle fall når du skal ha et anerkjennende nikk fra Gutenberg selv. Ved å sette bort regnskapet blir det…

– Datadrevet innsikt gjør kundene rustet for vekst

Det nyetablerte regnskapsbyrået Ardan bruker teknologi og regnskapsførere med tung rådgivningserfaring for å skape merverdi for ambisiøse kunder.

Kreativ interiør-suksess med regnskapsfører på laget

Med Klart Regnskap ved sin side har Eske Interiør effektivisert driften og redusert risikoen for manuelle feil. – Vi kombinerer tall med det kreative, sier daglig leder.

Hoppet av pilotkarrieren for å starte badstuebedrift

Kristin Lorange visste ingenting om å starte AS, men har ved hjelp av gode støttespillere bygget opp en solid bedrift med 32 ansatte. – Jeg tok sats og hoppet i…

To store endringer ga bedriften en ny og effektiv hverdag

– Det er gull verdt for oss, sier daglig leder.

Nytt regnskapsbyrå og -program ga kostnadsbesparelser

– Har fått en rimeligere og mer effektiv håndtering av regnskapet.

Flyttet regnskapet til skyen på to uker

På ett år har Akershus Miljø vokst over 300 prosent uten smerter. Dette hadde ikke vært mulig uten Tandem og et skybasert regnskapssystem i ryggen.

Et ønske om å få fisk ble til en av Norges raskest voksende bedrifter

Tre barndomskamerater startet med å importere lette, oppblåsbare båter for å kunne komme seg dit fisken oppholder seg. Nå er de en av årets Gasellebedrifter med en omsetningsvekst på 721…

– Du får ikke automatisert tillit

Det er mange måter å drive regnskapsbyrå på. For Stian Karlsen og ADB Regnskap AS handler det om relasjonsbygging, tillit og dialog med kunden.

–Integrasjonen mellom iizy og Tripletex har vært avgjørende for veksten vår

Integrasjonen mellom Tripletex og iizy betyr mindre tid på regnskap, fakturaer og tallmating, og mer tid på kunder for Utvendig Renhold.

Fornyet den digitale verktøykassa

For å bli enda mer effektiv i arbeidet med å tilby bemanning til bygg- og anleggs­bransjen har CB Partner Group lagt om måten de jobber med økonomi og administrasjon.

Startup hentet salgsdirektør fra konkurrent: 4 tips til deg som vil starte eget firma

– Planlegg kaldt og håp varmt, sier daglig leder i Enin. Gode relasjoner, riktig valg av regnskapsfører og et system som gir deg kontroll på økonomien, er blant forutsetningene for…

Systemer som snakker sammen ga nettbutikken en ny hverdag

Smarte integrasjoner og et oppdatert regnskap spiller en viktig rolle. – Nå er vi bedre rustet til å planlegge for fremtiden, sier Sommerbutikken.