Fagblogg - Kundehistorier

Solide verktøy gjør jobben enklere

Oslo Buss flytter mange mennesker fra A til B. Med omtrent 100 ansatte ble det tydelig for daglig leder Fredrik Eijerstam at de digitale systemene måtte fungere sømløst sammen. Valget…

Gir ut Norges dyreste bok

Å lage Norges dyreste bok krever mye arbeid og research. I alle fall når du skal ha et anerkjennende nikk fra Gutenberg selv. Ved å sette bort regnskapet blir det…

– Datadrevet innsikt gjør kundene rustet for vekst

Det nyetablerte regnskapsbyrået Ardan bruker teknologi og regnskapsførere med tung rådgivningserfaring for å skape merverdi for ambisiøse kunder.

Kreativ interiør-suksess med regnskapsfører på laget

Med Klart Regnskap ved sin side har Eske Interiør effektivisert driften og redusert risikoen for manuelle feil. – Vi kombinerer tall med det kreative, sier daglig leder.

Flytende suksess: Hoppet av pilotkarrieren for å starte badstuebedrift

Kristin Lorange visste ingenting om å starte AS, men har ved hjelp av gode støttespillere bygget opp en solid bedrift med 32 ansatte. – Jeg tok sats og hoppet i…

To store endringer ga bedriften en ny og effektiv hverdag

– Det er gull verdt for oss, sier daglig leder.

Byttet regnskapsbyrå og -program. Det har gitt resultater

Etter 30 år hos samme regnskapsbyrå var det tide med en endring. – Har fått en rimeligere og mer effektiv håndtering av regnskapet.

Et ønske om å få fisk ble til en av Norges raskest voksende bedrifter

Tre barndomskamerater startet med å importere lette, oppblåsbare båter for å kunne komme seg dit fisken oppholder seg. Nå er de en av årets Gasellebedrifter med en omsetningsvekst på 721…

–Integrasjonen mellom iizy og Tripletex har vært avgjørende for veksten vår

Integrasjonen mellom Tripletex og iizy betyr mindre tid på regnskap, fakturaer og tallmating, og mer tid på kunder for Utvendig Renhold.

Startup hentet salgsdirektør fra konkurrent: 4 tips til deg som vil starte eget firma

– Planlegg kaldt og håp varmt, sier daglig leder i Enin. Gode relasjoner, riktig valg av regnskapsfører og et system som gir deg kontroll på økonomien, er blant forutsetningene for…

Systemer som snakker sammen ga nettbutikken en ny hverdag

Smarte integrasjoner og et oppdatert regnskap spiller en viktig rolle. – Nå er vi bedre rustet til å planlegge for fremtiden, sier Sommerbutikken.

Slik oppnår arkitektkontoret høyere inntjening

Med mange spennende prosjekter og få ansatte trenger de å holde tunga rett i munnen. Se hvordan arkitektkontoret har fått den oversikten og kontrollen de mener er gull verdt.

IT-selskapet tok grep – fikk full kontroll på eget regnskap

Månedlige rapporter holdt ikke mål. Med god hjelp og støtte fra VIEW Ledger har bedriften nå løpende oversikt over økonomien – og kan selv sjekke status daglig.

PlayPulse satser på hjemmetrening etter en turbulent oppstart

PlayPulse kombinerer gaming med treningsglede. Det som startet som en masteroppgave ved NTNU viste seg å ha stort kommersielt potensiale. Nå er de klare for å entre hjemmene til folk…

For OM Regnskap handler det om å spille kundene gode

Når kundene lykkes, lykkes også vi, sier regnskapsbyrået. Dedikerte ansatte jobber for at kundene skal nå sine mål, slik bidrar de blant annet til å sikre lokale arbeidsplasser.

Gasellebedrift Kajsas AS doblet omsetningen på tre år

Hardt arbeid og delikat mat er en del av suksessoppskriften til catering- og gasellebedriften. – Mat og blomster har blitt min metode for å gjøre folk glade.

Slik samarbeider tømrerbedriften med regnskapsbyrået BDO

– BDO er en viktig sparringspartner for vår bedrift

Slik fikk de bedriftslån utenom banken

Da banken sa nei begynte tømrerbedriften å se etter andre finansieringsmuligheter for å realisere sitt eiendomsprosjekt.

Gasellebedrift Bull Ski og Kajakk øker omsetningen ytterligere under pandemien

– Vi er en gjeng positive nørder som holder oss til det vi kan

Slik får Human-Etisk Forbund full oversikt over økonomien i organisasjonen

Da han begynte i Human-Etisk Forbund mistet økonomisjefen nattesøvnen over manglende oversikt. Løsningen ble åpne bøker og et økonomisystem som ga dem trygghet og kontroll.

Mobil betalingsterminal og automatisk bokføring effektiviserte regnskapet

– Når vi tar betalt nå bokføres bilagene direkte i regnskapssystemet. Det er svært effektivt for et lite selskap med 12 000 kunder.