Bankintegrasjon

Med Tripletex koblet til banken kan du gjøre flere oppgaver på mindre tid, uten å måtte logge inn i nettbanken. Betalinger direkte fra økonomisystemet betyr at du kan spare dyrebare timer i det lange løp. Enten du skal betale regninger eller lønn til de ansatte så fikser du det enkelt direkte fra Tripletex.

Flytt banken inn i Tripletex

Med Tripletex får du alt på et sted, inkludert banken din.

Betal direkte fra Tripletex

Automatisk bokføring

Estimert saldo

Automatisk bankavstemming

Utenlandsbetaling

Støtter alle norske banker

Alt i ett system

Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du trenger: Med Tripletex som økonomisystem slipper du å logge inn i nettbanken. Du kan betale regninger rett fra systemet, selvsagt fra flere kontoer, og regnskapet oppdateres av seg selv. Bankavstemming skjer automatisk – du trenger ikke lenger grue deg til slutten av hver måned!

Vi støtter alle norske banker!

Enten du bruker DNB, Sparebank1 eller Sbanken: Tripletex kan kobles mot alle norske banker. Det er også fullt mulig å koble opp mot flere banker, dersom du har flere kundeforhold.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvordan kommer jeg i gang?

Bankintegrasjonen aktiverer du på “Mitt abonnement” når du er logget inn i Tripletex, og følger stegene i onboardingsguiden.

Er det mulig å betale til utlandet?

Ja, bankintegrasjonen støtter utenlandsbetalinger.

Jeg har behov for å betale fra flere bankkontoer, går det?

Ja, du kan koble opp flere bankkontoer samtidig, slik at du kan betale fra den kontoen du ønsker.

Hva er egentlig bankavstemming?

Avstemming er en metode innen regnskapsføring, som går ut på å sammenligne deler av regnskapet med andre dokumenter. Målet er å sikre at opplysningene i regnskapet er korrekte, ved å kontrollere ulike kilder for å finne eventuelle avvik.

Det finnes ulike typer avstemming, som bankavstemming, lønnsavstemming og reskontroavstemming. Ved bankavstemming sammenlignes regnskapet med bankutskriften. Slik kontrolleres at alle transaksjonene i banken også er dokumentert i regnskapet.