Tripletex på mobil

Gjør unna oppgavene uansett hvor du er med Tripletex-appen for iOS og Android. Den lar deg enkelt lage reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser, føre timer, se lønnsslippen din og mye mer. På den måten har du alltid kontoret med deg der du er. Appen er under konstant utvikling, og får stadig nye funksjoner. Last ned og følg med!

Utlegg og reiseregninger

Lag utlegg og reiseregninger, ta bilder av kvitteringer og bilag som skal legges ved

Kjøregodtgjørelse

Start og stopp en reise for automatisk beregning av kjøregodtgjørelse

Direkte opplasting

Send bilder og PDF-er til dokument- og bilagsmottaket i Tripletex

Attestering

Godkjenn fakturaer hvor som helst, når som helst

Fakturering

Opprett nye fakturaer direkte fra appen

Diett

Diettfunksjonen har støtte for statens satser for diettgodtgjørelse

Registrer arbeidstimer

Registrer arbeidstimer fortløpende, og knytt dem til et prosjekt for enkel fakturering

Varsling

Få varsel når nye lønnsslipper er tilgjengelig på mobilen

Rask tilgang til web

Fra appen kan du gå direkte til webløsningen, uten å måtte logge inn to ganger

Nyhet: Fakturering i app

Nå lanserer vi fakturering i app! Det betyr at du enkelt kan opprette en faktura på en mobilvennlig måte i appen. Dette vil gjøre det enkelt for deg å fakturere dine kunder og ikke la faktureringsjobben hope seg opp til noe du gjør i slutten av hver måned. Du får også oversikt over dine fakturaer og hva som er betalt eller ikke, slik at du enkelt kan holde oversikt.

Få lønnsslippen rett i lomma

Med Tripletex-appen er lønnsslippen din bare et tastetrykk unna. Du varsles når lønnsslippen er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg. 

Appen inneholder også arkiv over alle tidligere lønnsslipper. Se lønnsslippen rett i appen, eller last ned som PDF.

Tripletex på mobil følger tilgangene og brukerrettighetene du har i Tripletex. Bruk av appen er gratis for Tripletex-kunder. Last den ned fra App Store eller Google Play.

Timeføring gjort enkelt

Enkel og brukervennlig timeregistrering som er tilgjengelig der du er. Før timene dine underveis og ferdigregistrer arbeidsuka på mobilen for bedre kontroll og oversikt.

De mest brukte aktivitetene dine ligger alltid fremme slik at du kan føre timene dine i rekordfart. I tillegg summeres timene dine automatisk til ukeoversikten. 

Hvis du jobber prosjektbasert får du full oversikt over prosjekter og aktiviteter rett fra mobilen. Alle prosjektdeltakere kan bruke mobilen for å knytte timer, kostnader og bilder til prosjekter for dokumentasjon og enkel viderefakturering.


Lag reiseregninger og utlegg der du er

  • Opprett reiser og utlegg fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer
  • Vedlegg og detaljer kan du legge til med en gang, og appen hjelper deg med å tolke kvitteringer for raskere utfylling av beløp, dato og valuta
  • I appen ser du til enhver tid dine leverte og åpne reiser og utlegg. Ferdige reiser og utlegg kan enkelt sendes til godkjenning eller gjenåpnes
  • Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen. Start reisen i appen, og la den beregne godtgjørelse og bompenger. Tripletex husker dine siste brukte steder og detaljer, slik at alt går raskt og smidig
  • Appen beregner diett automatisk for deg med statens satser for diettgodtgjørelse. Det innebærer at du enkelt kan velge hvilke måltider du fikk dekket, f.eks ved at frokost var inkludert på hotellet eller at noen andre betalte for måltidet ditt, og appen vil regne ut beløpet du skal få tilbake.