Tripletex app

Gjør unna oppgavene uansett hvor du er med Tripletex-appen. Med den kan du lage reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser, føre timer, se lønnsslippen din og mye mer. På den måten har du alltid regnskapet med deg der du er.

Tripletex app for en enklere hverdag

Håndter regnskapet med mobilen! Tripletex-appen har funksjonaliteten du trenger for en mer effektiv hverdag.

Utlegg og reiseregning

Kjøregodtgjørelse

Attestering

Fakturering

Diett

Prosjekt og ordrelinjer

Timeføring

Varslinger

Få din lønnsslipp på mobilen

Med Tripletex på mobil er lønnsslippen bare et tastetrykk unna. Du varsles når din lønnsslipp er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg.

Du kan se lønnslippen direkte i appen, eller laste den ned som PDF. Appen inneholder også arkiv over alle tidligere lønnslipper.

Tripletex-appen følger tilgangene og brukerrettighetene du har i Tripletex og er gratis for alle Tripletex-kunder. Last den ned fra App Store eller Google Play.

Lag reiseregninger og utlegg med appen

Opprett reiseregninger og utlegg fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer. Vedlegg og detaljer kan du legge til med en gang, og appen hjelper deg med å tolke kvitteringer for raskere utfylling av beløp, dato og valuta.

I appen ser du til enhver tid dine leverte og åpne reiseregninger og utlegg. Ferdige reiseregninger og utlegg kan enkelt sendes til godkjenning eller gjenåpnes. Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen, og vi regner ut bompenger og godtgjørelse for deg.

Appen beregner diett automatisk for deg med statens satser for diettgodtgjørelse. Det innebærer at du enkelt kan velge hvilke måltider du fikk dekket, f.eks ved at frokost var inkludert på hotellet eller at noen andre betalte for måltidet ditt, og appen vil regne ut beløpet du skal få tilbake.

Timeføring på farten

I Tripletex kan du både føre timer direkte på prosjekter og som grunnlag for lønnsutbetalinger. Uansett hva som er aktuelt for din bedrift, har vi gjort det ekstremt enkelt å føre timer og holde oversikt over tidsbruk på ulike aktiviteter og prosjekter.

Du får tilgang til smart funksjonalitet, som kopiering av timer mellom dager og uker, foreslått aktivitet/prosjekt og automatiske summeringer.

App for prosjektstyring

Hold oversikt over dine prosjekter og aktiviteter. Nå er det også mulig å registrere ordrelinjer og materiell på prosjekter i appen. Dette er perfekt for deg som jobber med prosjekter og er mye på farten!

Dette gjør det naturligvis enklere å registrere ordrelinjer og materiell når du ikke har tilgang på en PC. Ikke minst unngår du å huske på alt du må registrere når du endelig får tilgang på en PC – eller å måtte notere ned materialbruken på lapper.

...og mye mer!

Appen er under konstant utvikling, og får stadig nye funksjoner. Last ned og følg med!