Tripletex på mobil

Gjør unna oppgavene uansett hvor du er med Tripletex-appen for iOS og Android. Den lar deg enkelt lage reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser, føre timer, se lønnsslippen din og mye mer. På den måten har du alltid kontoret med deg der du er.

Et komplett regnskapssystem i hånden

All funksjonalitet du trenger for en enklere og mer effektiv hverdag.

Utlegg og reiseregning

Kjøregodtgjørelse

Attestering

Fakturering

Diett

Ordrelinjer

Timeføring

Varslinger

Få lønnslippen rett i lomma

Med Tripletex-appen er lønnsslippen din bare et tastetrykk unna. Du varsles når lønnsslippen er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg.

Appen inneholder også arkiv over alle tidligere lønnsslipper. Se lønnsslippen rett i appen, eller last ned som PDF.

Tripletex på mobil følger tilgangene og brukerrettighetene du har i Tripletex. Bruk av appen er gratis for Tripletex-kunder. Last den ned fra App Store eller Google Play.

Lag reiseregninger og utlegg der du er

Opprett reiser og utlegg fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer. Vedlegg og detaljer kan du legge til med en gang, og appen hjelper deg med å tolke kvitteringer for raskere utfylling av beløp, dato og valuta.

I appen ser du til enhver tid dine leverte og åpne reiser og utlegg. Ferdige reiser og utlegg kan enkelt sendes til godkjenning eller gjenåpnes. Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen. Start reisen i appen, og la den beregne godtgjørelse og bompenger. Tripletex husker dine siste brukte steder og detaljer, slik at alt går raskt og smidig.

Appen beregner diett automatisk for deg med statens satser for diettgodtgjørelse. Det innebærer at du enkelt kan velge hvilke måltider du fikk dekket, f.eks ved at frokost var inkludert på hotellet eller at noen andre betalte for måltidet ditt, og appen vil regne ut beløpet du skal få tilbake

Fakturering i app

På farten? Nå kan du enkelt opprette en faktura på en mobilvennlig måte i appen. Dette vil gjøre det enkelt for deg å fakturere dine kunder og ikke la faktureringsjobben hope seg opp til noe du gjør i slutten av hver måned. Du får også oversikt over dine fakturaer og hva som er betalt eller ikke, slik at du enkelt kan holde oversikt.

Registrer ordrelinjer og materiell direkte på prosjekter i appen!

Nå er det mulig å registrere ordrelinjer og materiell på prosjekter i appen. Dette er perfekt for deg som jobber med prosjekter og er mye på farten!

Dette gjør det naturligvis enklere å registrere ordrelinjer og materiell når en ikke har tilgang på en PC og gjør at du slipper å huske på alt du må registrere når du endelig får tilgang på en PC – eller at du slipper å notere ned materialbruken på lapper. Samtidig har vi gjort det superenkelt å få tilgang til kontrollskjemaer via appen.

...og mye mer!

Appen er under konstant utvikling, og får stadig nye funksjoner. Last ned og følg med!