Tripletex partnerprogram

Regnskapsførere trenger nye kunder, akkurat like mye som kunder trenger en regnskapsfører. Begge av en og samme grunn: for å sikre sin bedrift. Tripletex er så mye mer enn et økonomisystem – vi skaffer våre kunder riktige regnskapsførere, og våre partnere riktige kunder. Det er vårt partnerprogram handler om.

Fordeler med vårt partnerprogram

Partnerprogram: Parntere er ivaretatt i Tripletex

Ivaretatt

Vi sørger for at en partner alltid er i business, synlig, på kartet, oppdatert og ivaretatt

Partnerprogram: Du får en dedikert kontaktperson som hjelper deg

Dedikert kundekontakt

Vår ambisjon er at du skal snakke Tripletex flytende. Derfor får du din egen kontaktperson som hjelper deg både å bruke og selge Tripletex. Som hjelper deg sette opp pristilbud, og som til og med blir med deg i kundemøter!

Partnerprorgam: På partnersupport møter du Tripletex sine egne regnskapsførere som kan hjelpe deg å få flere kunder.

Partnersupport for likesinnede

Dette er support som snakker språket til våre partnere. Du møter våre egne regnskapsførere, som gir relevante svar, som igjen fører til at problemet løses riktigere og smertefritt.

Partnerprogram: Tripletex hjelper deg å flytte data

Importbistand

Vi vet det både kan være tidkrevende og gi mye hodebry når man må importere grunndata til et nytt system, derfor hjelper vi deg med det. Data knyttet til kunder, leverandører, produkter og ansatte blir enkelt og ryddig flyttet over.

Partnerprogrem: Sertifisering i Tripletex gir deg et trygghetstempel

Sertifisering

Vår sertifisering er enkel å gjennomføre, og gir deg et viktig trygghetsstempel. Våre kunder er opptatt av trygghet og oversikt, og mange trenger hjelp til valg av regnskapsfører. Er du sertifisert, kan vi gå god for- og anbefale deg.

Partnerprogram: Partnerkartet til Tripletex gjør det enkelt å finne en regnskapsfører.

Vi setter deg på kartet!

Det ble etablert 61.140 nye foretak i 2018, de fleste på søken etter en regnskapsfører. Vi setter våre partnere på kartet, og med over 13.000 daglige sidevisninger sørger vi for at du havner på den lukrative radaren.

Hør om partnerprogrammet fra en av våre partnere


Sertifisering i Tripletex

Sertifisering

Vi liker folk som kan sakene sine, og det tror vi kundene gjør også. Derfor tilbyr vi sertifisering i Tripletex for regnskapsførere. Sertifiseringen er praktisk rettet, dyptpløyende og fokuserer på dialog og samarbeid med kunden. 

Partnerprogram – få flere kunder med Tripletex

Noe du lurer på?

Se hvorfor så mange regnskapsførere foretrekker Tripletex!

Ta kontakt om du vil vite noe mer. Vi svarer på alt det du måtte lure på.
E-post: partner@tripletex.no
Telefon: 22 83 60 00