Tripletex Partnerprogram

Regnskapsførere trenger nye kunder, akkurat like mye som kunder trenger en regnskapsfører. Begge av en og samme grunn: for å sikre sin bedrift. Tripletex er mer enn et økonomisystem – vi hjelper våre kunder finne riktig regnskapsfører, og våre partnere finne riktige kunder. 

Fordeler med vårt partnerprogram

Ivaretar dine beste interesser

Partnersupport med likesinnede

Dedikert kundekontakt

Importbistand

Sertifisering

Vi setter deg på kartet!

Sertifisering

Vi liker folk som kan sakene sine, og det vet at vi kundene også gjør. Derfor tilbyr vi sertifisering i Tripletex for regnskapsførere. Sertifiseringen er praktisk rettet, dyptpløyende og fokuserer på dialog og samarbeid med kunden.

Trygghet og oversikt er viktig for dine potensielle kunder, og mange av dem ønsker hjelp og anbefalinger når de velger regnskapsfører. Om du er sertifisert kan vi anbefale deg.

  • Vi sørger for at du, som vår partner, alltid er i business, synlig, på kartet, oppdatert og ivaretatt
  • Du får du din egen kontaktperson som hjelper deg både å bruke og selge Tripletex. VI hjelper deg sette opp pristilbud og blir gjerne med deg i kundemøter!
  • Du møter våre regnskapsførere, som snakker ditt språk, slik at problemer løses smertefritt.
  • Vi vet det kan være tidkrevende å importere grunndata til et nytt system. Derfor hjelper vi selvsagt til med flytting av data knyttet til kunder, leverandører, produkter og ansatte.
  • Det blir etablert ca 60.000 nye foretak hvert år. De fleste av disse trenger en regnskapsfører. Vi setter deg på kartet og sørger for at du er synlig for relevante, potensielle kunder.

Lurer du på noe?

Se hvorfor regnskapsførere elsker Tripletex her

Ta kontakt hvis du vil vite noe mer. Vi hjelper deg gjerne!

E-post: partner@tripletex.no

Telefon: 22836000