Tripletex Partnerprogram

Vi sørger for at en partner alltid er i business, synlig, på kartet, oppdatert og ivaretatt

Regnskapsførere trenger nye kunder, akkurat like mye som kunder trenger en regnskapsfører. Begge av en og samme grunn: For å sikre sin bedrift. Tripletex er så mye mer enn et økonomisystem – vi skaffer våre kunder riktige regnskapsførere, og våre partnere riktige kunder.

Det er det partnerprogrammet handler om.

  

 

Kart med partnere

Vi setter deg på kartet!

Det ble etablert 61.140 nye foretak i 2018, de fleste på søken etter en regnskapsfører. Vi setter våre partnere på kartet, og med over 13.000 daglige sidevisninger sørger vi for at du havner på den lukrative radaren.

Sertifisering i Tripletex

Sertifisering slik den burde være

Vår sertifisering er enkel å gjennomføre, og gir deg et viktig trygghetsstempel. Våre kunder er opptatt av trygghet og oversikt, og mange trenger hjelp til valg av regnskapsfører. Er du sertifisert, kan vi gå god for- og anbefale deg.

Les mer om sertifisering

Meld deg på sertifisering

Partnerprogram support

Partnersupport fra likesinnede

Dette er support som snakker språket til våre partnere. Du møter våre egne regnskapsførere, som gir relevante svar, som igjen fører til at problemet løses riktigere og smertefritt.

Partnerprogram for regnskapsførere

Dedikert kundekontakt

Vår ambisjon er at du skal snakke Tripletex flytende. Derfor får du din egen kontaktperson som hjelper deg både å bruke og selge Tripletex. Som hjelper deg sette opp pristilbud, og som til og med blir med deg i kundemøter!

Regnskapsfører

Importbistand

Vi vet det både kan være tidkrevende og gi mye hodebry når man må importere grunndata til et nytt system, derfor hjelper vi deg med det. Data knyttet til kunder, leverandører, produkter og ansatte blir enkelt og ryddig flyttet over.

Bli partner

Hør om partnerprogrammet fra en av våre partnere

Spørsmål?

Ta kontakt! Vi svarer på alt det du måtte lure på.
Send en epost til
partner@tripletex.no
eller ring oss på 22 83 60 00.