Tømrerfirmaet, som oppretter nye prosjekter daglig, får mer tid og kontroll ved å bruke et kvalitetssystem som utveksler data sømløst med økonomisystemet.

Integrasjonen mellom Kvalitetskontroll og Tripletex synkroniserer og overfører informasjon mellom prosjekter, timer og ansatt informasjon.

Én av de som benytter seg av denne løsningen er Endre Straume Mårstig. Han er daglig leder i Mårstig Bygg AS og har benyttet seg av integrasjonen mellom Kvalitetskontroll og Tripletex siden starten av januar 2021. Vi har tatt en prat med Endre for å høre hvordan det fungerer for de i praksis. 

Hvordan bruker dere integrasjonen mellom Kvalitetskontroll og Tripletex i arbeidshverdagen?

– Vi oppretter alle våre prosjekter i Tripletex, og dette videreføres direkte til Kvalitetskontroll sitt system uten at vi trenger å gjøre noe mer med det. Det samme gjelder nyansatte. Når det gjelder timeregistrering henter vi dette fra Kvalitetskontroll til Tripletex. Det er helt fantastisk hvor enkelt det faktisk er og hvor mye tid vi sparer på denne løsningen. Det er sømløst, og vi unngår ekstraarbeid.


Det er så tidsbesparende, og det gir meg full kontroll! Hvem liker vel ikke full kontroll?

Endre Straume Mårstig

Hvorfor gikk dere for denne løsningen?

– For oss var det aldri et tema å bytte kvalitetssystem til noe annet enn Kvalitetskontroll. Vi har vært kunde siden 2017, og er strålende fornøyd med både systemet og kundeservicen. Vi var inne på tanken om å bytte økonomisystem for å bedre flyten i hverdagen, og var dermed på utkikk etter en leverandør som fungerte sammen med Kvalitetskontroll. 

Jeg var tidlig i kontakt med Tripletex, og når det da kom en slik integrasjon nølte jeg ikke med å sette i gang. Tripletex ble testet ut parallelt med tidligere økonomisystem i en lengre periode, men vi har nå brukt det for fullt siden januar 2021. Det var i bunn og grunn ønsket om en enda mer effektiv hverdag som fikk oss til å gå for denne løsningen. 


Vi oppretter alle våre prosjekter i Tripletex, og dette videreføres direkte til Kvalitetskontroll sitt system uten at vi trenger å gjøre noe mer.

Endre Straume Mårstig

Hvilke fordeler gir det deg som kunde at systemene snakker sammen?

– Det er så tidsbesparende, og det gir meg full kontroll. Hvem liker vel ikke full kontroll? Vi oppretter så mange prosjekter daglig og trenger dermed at det er sømløst og effektivt. Så fort prosjektet er opprettet i Tripletex trenger jeg ikke opprette det flere steder. Løsningen er upåklagelig og jeg vil absolutt anbefale integrasjonen videre.

Slik deles dataen

Koblingen mellom Kvalitetskontroll og Tripletex synkroniserer og overfører informasjon mellom prosjekter, timer og ansatt informasjon. Den er enkel å sette opp og enkel i bruk. Etter oppsett vil integrasjonen gjøre at alle nye prosjekter og ansatte som opprettes i Tripletex overføres sømløst og direkte til Kvalitetskontroll. Timeregistrering henter du enkelt fra Kvalitetskontroll til Tripletex.

Data som utveksles mellom Tripletex og integrasjoneparnter Kvalitetskontroll
Dette innlegget er skrevet av vår <br>integrasjonspartner Kvalitetskontroll
Dette innlegget er skrevet av vår
integrasjonspartner Kvalitetskontroll

– Leverandør av et komplett kvalitetssystem spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Nyhet! Tilpass fakturaene dine med fakturamaler

Vi har lansert skreddersydde fakturamaler, og gir deg nå muligheten til å tilpasse utseendet på fakturaene du sender ut. Det vil si at du nå får flere valgmuligheter til å…

Les mer

Egen side for finansielle tjenester og bedriftslån lanseres i Tripletex

Nå samler vi alle finansielle tjenester på én side. Samtidig gjør vi det mulig å søke bedriftslån direkte i Tripletex.  Vi vet at vekst krever ressurser, og som oftest handler…

Les mer

Nyhet! Tripletex lanserer Lager og logistikk

Vi lanserer ny modul for deg som ønsker å ha stålkontroll på lageret. Kombinér Lager og logistikk med resten av ditt økonomisystem – og du får en mer effektiv og oversiktlig…

Les mer