CRM system for kundehåndtering.

For IT-selskapet Embassi er systemer som snakker sammen gull verdt. For å holde orden på henvendelser fra sine over 200 kunder bruker de CRM-systemet Xsale. Systemet er koblet sammen med regnskapsprogrammet Tripletex, som Embassi bruker for å håndtere fakturaer og økonomisk oppfølging.

– Jeg kan varmt anbefale Xsale sammen med Tripletex, sier teknisk leder, Lars Gidske i Embassi.

Enkel utveksling av data mellom systemene sparer selskapet for mye ekstraarbeid og tid.

Xsale er et komplett webbasert CRM-system for kundeoppfølging, salg og support. CRM står for Customer Relationship Management og brukes om verktøy for kunderelasjonshåndtering. Integrasjonen med Tripletex er en sentral funksjon i den kontinuerlige videreutviklingen av Xsale.

CRM-system gir felles arbeidsflyt

Embassi kontaktes av kunder døgnet rundt. Med Xsale samles de ulike kundehendvendelsene i én kø. Dersom en kunde har tatt kontakt både via e-post og telefon, så vil disse samles i samme sak.

Selskapet har et bredt spekter av kunder innenfor ulike bransjer.

– Vi hjelper til med alt av vedlikehold og styring av journalsystemer, økonomisystemer, online booking, e-postløsninger m.m. Vi fungerer som helpdesk ut mot våre kunder, og bistår med IT-drift, telefoni, nettsider og administrative verktøy som CRM- og ERP-systemer, sier Lars Gidske.

Han forteller at de opplever stor nytteverdi av Xsale, og en følelse av kontroll. Medarbeiderne kan se hvilke saker som er åpne, og hvilke saker som er utførte.

Tilgjengelig direkte i regnskapsprogrammet

Nå er Xsale tilgjengelig direkte i Tripletex, den kan enkelt bestilles i listen over integrasjoner.

En integrasjon gjør at de ulike systemene “snakker sammen” og utveksler data. Det gjør at du kan legge inn informasjonen i ett system, og informasjonen vil oppdatere seg i begge systemene. Dermed sparer du både tid og frustrasjon og får en mer sømløs og automatisert arbeidshverdag.

Portrett av Lars Gidske i Embassi. Bruker CRM-systemet Xsale
Lars Gidske anbefaler Xsale med Tripletex.

– Xsale CRM-systemet er enkelt å sette seg inn i, og ikke koster det for mye heller. De har hatt en stødig utvikling siden vi begynte å ta det i bruk, og vi føler at de lytter til oss som er kunde, sier Gidske.

– Sammen med Tripletex har det effektivisert rutinene våre betraktelig.

Ved utførte oppdrag, som blant annet inkluderer konsulenttimer, går Lars over ordren i Xsale og trykker på faktura-knappen. Fakturaen eksporteres automatisk inn til Tripletex hvor den blir generert og sendt ut til kunde. 

– Tidligere fikk jeg en bunke med papirer for å gå igjennom fakturaer – nå gjør jeg alt dette i Tripletex, smiler Lars.

– Vi samarbeider med regnskapsfører direkte i systemet som blant annet sender ut purringer og sørger for at alt er bokført. De sender fakturaer til oss for attestering, så jeg kan bare trykke på godkjenn og neste, det hele gjøres på et blunk. Regnskapsfører sørger for resten – alt det som vi syns er kjedelig, humrer han.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.