Bilde av mann som vasker en glassfasade

Smarte løsninger betyr mindre tid på regnskap, fakturaer og tallmating, og mer tid på kunder for Utvendig Renhold.

iizy, sammen med Tripletex, har vært helt avgjørende for vår vekst, sier Jonathan Røthe, daglig leder i Utvendig Renhold.

Bedriften Røthe leder, spesialiserer seg – som navnet tilsier – på utvendig renhold. De har blant annet utviklet spesialutstyr som gjør at de får vasket der de fleste ikke kommer til.

Utvendig Renhold startet i Kristiansand og har etter hvert blitt landsdekkende, med avdelinger i Rogaland, Sørlandet, Drammen, Oslo, Bergen, Trondheim, Innlandet og Østfold. 

– Elsker å forbedre ting

– Jeg elsker å forbedre ting, at ting flyter greit for kunden, da flyter det greit for oss også, forteller Røthe. Og det var nettopp behovet for bedre flyt som gjorde at iizy dukket opp på radaren for sørlendingene. 

Mens de hjelper med å holde det rent der kundene ikke strekker til selv, sørger en skreddersydd løsning fra iizy for at regnskapet nærmest går av seg selv. 

Effekten av å ta i bruk iizy på fakturaintegrasjon har vært svært tydelig, ifølge Røthe.

– I begynnelsen var vi tre stykker og brukte flere dager i uken på fakturering. Nå er vi 30 totalt, fakturerer mye mer, men uten å bruke tid på det. 

Han forteller at hovedkontoret deres håndterer fakturering for åtte kontorer, og i fjor laget iizy 3800 fakturaer for dem. 

Full oversikt med iizy

– Det var en regnskapsfører som først fortalte oss om Iizy. Vi var i en situasjon der vi vokste ut av Excel-ark og manuelle systemer. Vi brukte mye tid på å overføre data og lette etter et ordresystem som var effektivt i bruk – et system som kunne ta imot oppdragene som kom inn. 

– Uten iizy ville vi mistet oversikten, administrasjonsarbeid ville tatt mye av vårt fokus, som igjen ville vært en brems for vekst. Og det er jo rett og slett kjedelig arbeid, ler Røthe. 

– Integrasjonen mellom Tripletetex og iizy gir et “winning team”

Et viktig argument for å velge iizy var også at det var integrert med regnskapsprogrammet Utvendig renhold bruker – Tripletex.

– Vi er veldig fornøyde med Tripletex. Alt er enkelt og forståelig, veldig effektiv og transparent. Man har full kontroll og det var lett å sette opp. Man kan gjøre mye selv, uten å trenge regnskapsfører. Det er penger spart, sier Røthe. 

Alt går på skinner når man har ett ordresystem, ett regnskapssystem og en bro imellom dem som knytter alt sammen, uten at de trenger å tenke på det! 

Smarte integrasjoner som sørger for sømløs flyt og frihet til å fokusere på sitt eget fag, spiller en viktig rolle i Utvendig Renholds vekst. 

– Tripletex og iizy er rett og slett et “winning team” for Utvendig Renhold. 

– Integrasjonene fra iizy er gull verdt, vi merket raskt at dette funket! Det oppstod færre feil enn da vi selv styrte, sier Røthe. 

– Sparer tid og penger

– iizy bidrar til at bedrifter slipper å ansette flere regnskapsfolk, selv ved betydningsfull vekst. Du sparer både tid og penger, får en friere hverdag og mindre feil i fakturering. “Sømløst” er en beskrivelse som går igjen, sier Øyvind Bratlie i iizy. 

iizy har i dag integrasjoner med over 200 forskjellige systemer innenfor fakturering og regnskap, som Tripletex.

– Vi har standardløsninger som passer de fleste, men i noen tilfeller er det behov for å utvikle tilleggsløsninger/-funksjoner, og da bidrar vi gjerne med det, forteller Bratlie.

Og det har de gjort for Utvendig Renhold. Der har de skreddersydd en integrasjon for Utvendig Renhold for å optimalisere flyten til bedriften på best mulig måte.

Røthe konstaterer at den skreddersydde løsningen, integrert med Tripletex, for alvor har rigget selskapet for videre vekst.

Les også: Hva er integrasjoner, og hva kan de gjøre for bedriften din?

Se alle Tripletex-integrasjoner

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.