Strømlinjede løsninger

Slik er det i hvert fall for Husøy og Foynland Idrettsforening. Ettersom de er avhengige av frivillighet er det å ha strømlinjede løsninger som faktisk fungerer, helt avgjørende. I en hektisk hverdag setter de stor pris på systemer som gjør nødvendige, og ofte repeterende oppgaver, lettere. Her, som med alt annet i livet, gjelder det å ta smarte valg. Og smarte valg – det har gjengen i Husøy & Foynland Idrettsforening (HFIF) blitt gode på.

Tilbake i 2014 tok de i bruk Tripletex, og det er en avgjørelse de aldri har angret på.

Enklere hverdag med Tripletex og Idrettsregnskap.no

Øyvind Dølør er leder i HFIF, og for kanskje en av Norges vakreste arenaer. Du finner nemlig Husøy arena rett ved sjøen, i den ytre delen av Oslofjorden. Med 375 aktive medlemmer, fordelt på fotball, håndball, bordtennis og trim er det mer enn nok å holde styr på.

Husøy Arena

-Tripletex gjør hverdagen enklere for oss, sier Dølør. – I tillegg til Tripletex har vi enormt god støtte fra regnskapsfører Jan Egil Levorsen og Idrettsregnskap.no. Uten spisskompetansen til Idrettsregnskap.no hadde det nok blitt en mye tyngre vei å gå for å nå hit vi er i dag. Idrettsregnskap.no tilbyr ikke bare de vanligste regnskapsoppgavene, men er en regnskapsfører som virkelig kan økonomiprosessene i idrett.

Jan Egil Levorsen

Jan Egil Levorsen har selv lang erfaring med Tripletex. Samtlige av Idrettsregnskap.no sine kunder blir loset over til Tripletex. Ikke bare er Levorsen glad i tall og regnskap, men han elsker også idrett. I 2017 startet han Idrettsregnskap.no. Årsaken var rett og slett at det var
et vakuum og mangel på et slik tilbud i ordinære regnskapsbyråer.

Viktig med en sparringspartner

– I dag stilles det flere og flere krav til idrettsorganisasjonene om komplette/reviderte regnskaper i forbindelse med søknader til det offentlige og til for eksempel private stiftelser. Felles for alle idrettsforeningene er at de må følge regnskapsprinsipper i tillegg til regler i fra Norges Idrettsforbund, NIF. Dette kan være svært krevende å sette seg inn i for de som har sagt ja til å ta på seg et verv i klubben de er glad i. Tross alt drives jo nesten alle foreninger og klubber av ildsjeler og på dugnadsånd. Da kan det være godt å ha noen som oss i Idrettsregnskap.no som er et komplett kompetanse-byrå innen idrettsøkonomi. 

– Vi opplever vi et enda større behov for å ha regnskapene på stell. Klubbene har stort sett vært flinke til å sette seg inn i ordningene som har kommet, men det hjelper alltid med oppdaterte regnskaper og en sparringspartner, forteller Levorsen.

Full oversikt gir overskudd for videreutvikling og vekst

De siste fem-seks årene har HFIF gjort betydelige investeringer, som nytt klubbhus og garderobebygg. Da har det vært godt å ha Levorsen og Idrettsregnskap.no, som virkelig kan dette med prosjekter, søknader, sluttregnskap, og mva-kompensasjon på anleggsinvesteringer, sier Dølør.

Til tross for store investeringer og mye jobb for dugnadsgjengen de siste årene er HFIF absolutt ikke forsynt på store prosjekter som dette. Nå er de igjen i full sving med å få opp en aktivitetssal! 

– Med fire undergrupper og et eget aksjeselskap som drifter bygningsmassene, Husøy Arena AS, skulle en fort tro at flere kokker ble mer søl. Men neida, med gode rutiner og klare retningslinjer fra Levorsen, frigjør det mye tid slik at vi kan bruke energien vår på det vi aller helst vil: videreutvikling av klubben vår.

Vi skal vokse!

Øyvind Dølør, leder HFIF

– Å for å kunne gjøre alt dette er det er essensielt å ha stålkontroll på økonomien. Tripletex gjør det mulig for klubben vår å samle alt på ett sted, kan Dølør fortelle.

Real Solskinnshistorie

Tripletex forenkler hverdagen

– HFIF er et prakteksempel på hvor bra Tripletex fungerer for idrettsforeninger og klubber. Alt glir sømløst, uansett om det er utskiftninger i styret, eller nye som påtar seg forskjellige verv, ligger all informasjonen der – kun noen tastetrykk unna. Regninger og kvitteringer sendes bare fortløpende inn til Tripletex. Idrettsregnskap.no passer på at alt føres og legges til godkjenning av kasserer eller leder. Enklere blir det i grunn ikke. 

Vi er så heldige at vi kan bruke tiden vår på å få klubben til å blomstre.

Øyvind Dølør, leder HFIF

– Hemmeligheten er i grunn såre enkel: Tripletex gir oss en systemtilgang som krever minimalt, og Idrettsregnskap.no med sin kompetanse og fortløpende føringer gjør at vi til enhver tid har oppdaterte tall og regnskapet vårt er alltid á jour. Da kan vi fokusere mer på aktivitet og sport i hele klubben.

Hvis du vil lese mer om Husøy & Foynland Idrettsforening kan du gjøre det her, og mer informasjon om Idrettsregnskap.no finner du her.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.