På flyttefot

Fra Agro til Tripletex

Over 89.000 kunder har allerede valgt Tripletex som sitt regnskapsprogram. Blant kundene våre finner du alt fra advokater til grisebønder – og det er ikke uten grunn. Med Tripletex får du et skybasert, enkelt og fleksibelt regnskapssystem som passer mange bransjer og behov.

Hva får du med Tripletex?

Vi opplever nå at mange av Agro-kundene ønsker å bytte økonomisystem – til et moderne og skybasert system som ikke krever nedlastning.

Opplæring i Tripletex

I Tripletex holder vi månedlige webinarer og vi har både digitale og fysiske kurs. Alt finner du på på våre kurs- og webinarsider. For deg som tildigere Agro-kunde har vi laget et helt eget opplæringsløp som består av hjelpesider, videoer, webinarer og en startveiledning inne i Tripletex.

Slik kommer du i gang med Tripletex fra Agro som…

Regnskapsfører

Kunde

Har du kommet litt i gang allerede kan du lese mer om fakturering og bilagsføring, eller se alle hjelpesider for deg som er tidligere Agro-kunde her.

Lær hvordan du kommer deg trygt fra Agro til Tripletex i webinaret under. Du kan også melde deg på fremtidige webinar på denne siden.

Kommende webinar

Oppsstartswebinar

Vår Agro-ekspert Geir, og Fredrik som jobber med salg i Tripletex, vil gi deg en introduksjon til Tripletex og vise deg hvorfor du bør og hvordan du kan komme i gang.

Klikk her for å se opptaket.

Fra Agro til Tripletex

Vi viser deg veien for en smidig overgang fra Agro Økonomi til ditt nye Tripletex regnskapsprogram. Webinaret er gratis og varer i 30 min.

Klikk her for å se opptaket.

Agro: Årsoppgjør for deg med aksjeselskap (AS)

I dette webinaret møter du Geir, vår ekspert i både Agro og Tripletex, som tar deg gjennom et komplett årsoppgjør! Det inkluderer innsending av skattemelding, næringsspesifikasjon og årsregnskap.
Dette webinaret sendes direkte, så still spørsmål i chatten så svarer Geir underveis.

Agenda

 • Avstemme regnskapet
 • Reskontro
 • Periodisering
 • Årsoppgjør
 • Frister for årsoppgjøret

Målgruppe: For deg som jobber i Agro økonomi og skal levere årsoppgjøret for 2022.
Har du spørsmål? Send mail til kurs@tripletex.no

Påmelding 7. mars

Påmelding 18. april

Agro: Årsoppgjør for deg med enkeltpersonforetak (ENK)

I dette webinaret møter du Geir, vår ekspert i både Agro og Tripletex, som tar deg gjennom et komplett årsoppgjør! Det inkluderer innsending av både skattemelding og næringsspesifikasjon.
Dette webinaret sendes direkte, så still spørsmål i chatten så svarer Geir underveis.

Agenda

 • Avstemme regnskapet
 • Reskontro
 • Periodisering
 • Årsoppgjør
 • Frister for årsoppgjøret

Målgruppe: For deg som jobber i Agro økonomi og skal levere årsoppgjøret for 2022.
Har du spørsmål? Send mail til kurs@tripletex.no

Påmelding 30. mars

Påmelding 9. mai

Snakk med oss

Vi er her for deg når du skal bytte system og hjelper deg gjerne. Legg igjen opplysningene dine, så kontakter vi deg så fort vi kan.

Jobber du som regnskapsfører?

Ofte stilte spørsmål

Har Tripletex egen kontoplan for landbruk?

Tripletex vil ha landbrukskontoplan innen regnskapsåret 2024.

Både landbruksregnskap og Tripletex bruker norsk standard kontoplan, slik at du kan føre på en konto i samme kontointervall som i et regnskapsprogram for landbruk frem til da, dersom du ønsker å flytte regnskapet ditt til Tripletex før 2024. 

Er det noen næringer som støttes i Agro, men som ikke vil støttes i Tripletex?

Tripletex vil støtte flere næringer i samme regnskap innen regnskapsåret 2024. Det betyr at du kan sende inn mva-melding pr. næring, i tillegg til at du kan ta ut rapport pr. næring. Dette vil også bidra til å gjøre årsoppgjørsmodulen enda mer fleksibel og anvendelig.

 

 

Når bør jeg konvertere til Tripletex?

Det mest praktiske er å starte i Tripletex ved årsskiftet, slik at du fører ferdig et år i Agro først, og starter med føringene for nytt år i Tripletex. Men, du kan fint gå over til Tripletex når som helst i løpet av året. Gjør det som passer best for deg! Dersom du velger å bytte midt i året, kan det gi noe ekstra manuelt arbeid i Tripletex i etterkant. Vi hjelper deg med å løse det på en smidig måte!

Fra 01.01.2023 vil du finne en «konverteringsknapp» i Agro. Den kan du bruke når du er klar for å konvertere din Agro-konto til en fullstendig Tripletex-konto.

Har du aksjeselskap eller samvirkeforetak og gjør årsoppgjøret i Agro? Da må du gå over til Tripletex for regnskapsåret 2023 fordi skattemelding for AS ikke vil støttes i Agro. Det er mulig å gå over når som helst i løpet av 2023, men vi anbefaler deg å starte fra 1. januar 2023 for å sikre at alle opplysninger blir riktige i Tripletex helt fra starten av.

Har du aksjeselskap med landbrukskontoplan? Da må du vente til slutten av 2023 med overgang til Tripletex. Vi vil da også ha lagt til rette for støtte for landbrukskontoplan i Tripletex.

Hvilke data fra Agro får jeg med inn i Tripletex-kontoen?

Ved konvertering til Tripletex får du med deg kunde- og leverandørregister, kontoplan, fakturahistorikk siste fem år, prosjekt, avdelinger, historiske månedssaldo på kontonivå og  åpningsbalanse på ønsket startdato i Tripletex.

Dette betyr at det er svært lite du må gjøre ekstra for å komme i gang med regnskapet ditt i Tripletex.

 

Hva koster det med Tripletex, sammenlignet med det jeg betaler for Agro i dag?

Det avhenger av hva du betaler for Agro i dag og hvilket behov du har i Tripletex. Du kan se oppdaterte priser for de ulike pakkene våre på denne siden .Du vil uansett ikke betale for to systemer, da vi tilrettelegger for en smidig overgang der du kun betaler for ett system av gangen. Du kan også bruke kontaktskjemaet over, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat om behov, funksjoner, pris og det du ellers måtte lure på om en overgang fra Agro til Tripletex.

Hvordan overfører jeg kunder og/eller leverandører fra Agro til Tripletex?

Ved konvertering av konto fra Agro til Tripletex, blir de overført automatisk. Dersom du ønsker en ny konto, må de eksporteres/importeres.

Kan jeg føre flere regnskap på samme lisens i Tripletex, slik det er i Agro?

Nei. Du betaler per organisasjonsnummer i Tripletex. Du kan imidlertid ha felles brukerinnlogging, slik at du enkelt kan bytte mellom klientene du har.

Hva skjer med Agro- og Tripletex-kontoen min etter konvertering?

Når du konverterer, stopper synkroniseringen av data mellom Agro og Tripletex. Agro-kontoen endres ikke. Så lenge du har Agro installert på en PC, vil du alltid ha tilgang til dataene som er registrert der. Du vil få en bruker i Tripletex, og Tripletex-kontoen vil få Smart-pakken med lønn. EHF og bankintegrasjon vil være som før i Tripletex. I tillegg vil alt du har fra før i Tripletex-modulene være med videre i den rene Tripletex-kontoen.

Hvordan fungerer sikkerhetskopiering av data i Tripletex?

Du trenger ikke ta sikkerhetskopi. Fordi Tripletex er skybasert, tar vi vare på dataene dine i skyen. Det lagres alltid en sikkerhetskopi av dataene dine i Norge, slik lovgivningen krever.

Hvilken pakke bør jeg velge i Tripletex?

Vi anbefaler at du tar en kikk på pakkene vi tilbyr og at du velger den pakken som best passer dine behov. Er du usikker, kan du kontakte oss, så vil vi hjelpe deg med å finne riktig pakke.
Har du ikke funnet svar på det du lurer på om å gå fra Agro til Tripletex her? Da kan du sende oss en mail (agro@tripletex.no) eller ringe oss på 22 83 60 00 (tastevalg 4).

Hva vil komme av landbruksspesifikk funksjonalitet i Tripletex?

Vi er allerede godt i gang med å utvikle den viktigste funksjonaliteten for landbruket i Tripletex, og følgende funksjonalitet vil være på plass før regnskapsåret 2024:

 • Landbrukskontoplan: Tripletex vil støtte landbrukskontoplan.
 • Landbrukets Dataflyt: Automatisk bokføring av avregninger, fra f.eks. slakteri, meieri og enkelte andre varemottakere, direkte inn i Tripletex.
 • Flere næringer: Tripletex vil støtte flere næringer i samme regnskap. Det betyr at du kan sende inn mva-melding pr. næring, i tillegg til at du kan ta ut rapport pr. næring. Dette vil også bidra til å gjøre årsoppgjørsmodulen enda mer fleksibel og anvendelig.
 • Årsoppgjør i Tripletex:
  • Innsending av næringsspesifikasjon for primærnæringer til skattemeldingen.
  • Personinntekt pr. næring (jord- og skogbruk felles).