Fra Agro til Tripletex

 • Bli effektiv og selvstendig med tilpasset opplæring
 • Kom raskt i gang med gratis hjelp til flytting av regnskap
 • Behold oversikt med fri tilgang til historiske regnskapsdata

Det er enkelt å komme i gang fra Agro til Tripletex

Ved konvertering til Tripletex får du med deg kunde- og leverandørregister, kontoplan, fakturahistorikk siste fem år, prosjekt, avdelinger, historiske månedssaldo på kontonivå og åpningsbalanse på ønsket startdato i Tripletex.

Dette betyr at det er svært lite du må gjøre ekstra for å komme i gang med regnskapet ditt i Tripletex.

Eget opplæringsløp

I Tripletex holder vi månedlige webinarer og vi har både digitale og fysiske kurs. Mer informasjon og påmelding finner du på våre kurs- og webinarsider. For deg som har brukt Agro før har vi laget et helt eget opplæringsløp som består av hjelpesider, videoer, webinarer og en startveiledning inne i Tripletex.

Betal for kun ett system

Du vil ikke betale for to systemer, da vi tilrettelegger for en smidig overgang der du kun betaler for ett system av gangen.

Funksjonalitet for landbruk i Tripletex

 • Landbrukskontoplan: Tripletex støtter landbrukskontoplan.
 • Landbrukets Dataflyt: Automatisk bokføring av avregninger, fra blant annet. slakteri, meieri og enkelte andre varemottakere, direkte inn i Tripletex.
 • Flere næringer: Tripletex støtter flere næringer i samme regnskap. Det betyr at du kan sende inn mva-melding pr. næring, i tillegg til at du kan ta ut rapport pr. næring. Dette bidrar også til å gjøre årsoppgjørsmodulen enda mer fleksibel og anvendelig.
 • Årsoppgjør i Tripletex:  Innsending av næringsspesifikasjon for primærnæringer til skattemeldingen + Personinntekt pr. næring (jord- og skogbruk er felles)

Snakk med oss

Vi er her for deg når du skal bytte system og hjelper deg gjerne. Legg igjen opplysningene dine, så kontakter vi deg så fort vi kan.

Jobber du som regnskapsfører?

Ofte stilte spørsmål

Har Tripletex egen kontoplan for landbruk?

Tripletex har støtte for landbrukskontoplan.

Er det noen næringer som støttes i Agro, men som ikke vil støttes i Tripletex?

Tripletex støtter flere næringer i samme regnskap. Det betyr at du kan sende inn mva-melding pr. næring, i tillegg til at du kan ta ut rapport pr. næring. Dette gjør også årsoppgjørsmodulen enda mer fleksibel og anvendelig.

 

 

Når bør jeg konvertere til Tripletex?

Du kan gå over til Tripletex når du selv ønsker det. Vi anbefaler å gjøre dette innen utgangen av august 2024 dersom du har behov for hjelp til flytting.

Ta kontakt med oss raskest mulig, så kan vi planlegge for flytting sammen.

Hvilke data fra Agro får jeg med inn i Tripletex-kontoen?

Ved konvertering til Tripletex får du med deg kunde- og leverandørregister, ordre, kontoplan, fakturahistorikk siste fem år, prosjekt, avdelinger, historiske månedssaldo på kontonivå og åpningsbalanse på ønsket startdato i Tripletex.

Dette betyr at det er svært lite du må gjøre ekstra for å komme i gang med regnskapet ditt i Tripletex.

 

Hva koster det med Tripletex, sammenlignet med det jeg betaler for Agro i dag?

Det avhenger av hva du betaler for Agro i dag og hvilket behov du har i Tripletex. Du kan se oppdaterte priser for de ulike pakkene våre på denne siden .Du vil uansett ikke betale for to systemer, da vi tilrettelegger for en smidig overgang der du kun betaler for ett system av gangen. Du kan også bruke kontaktskjemaet over, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat om behov, funksjoner, pris og det du ellers måtte lure på om en overgang fra Agro til Tripletex.

Hvordan overfører jeg kunder og/eller leverandører fra Agro til Tripletex?

Ved konvertering av konto fra Agro til Tripletex, blir de overført automatisk. Dersom du ønsker en ny konto, må de eksporteres/importeres.

Kan jeg føre flere regnskap på samme lisens i Tripletex, slik det er i Agro?

Nei. Du betaler per organisasjonsnummer i Tripletex. Du kan imidlertid ha felles brukerinnlogging, slik at du enkelt kan bytte mellom klientene du har.

Hva skjer med Agro- og Tripletex-kontoen min etter konvertering?

Når du konverterer, stopper synkroniseringen av data mellom Agro og Tripletex. Agro-kontoen endres ikke. Så lenge du har Agro installert på en PC, vil du alltid ha tilgang til dataene som er registrert der. Du vil få en bruker i Tripletex, og Tripletex-kontoen vil få Smart-pakken med lønn. EHF og bankintegrasjon vil være som før i Tripletex. I tillegg vil alt du har fra før i Tripletex-modulene være med videre i den rene Tripletex-kontoen.

Hvordan fungerer sikkerhetskopiering av data i Tripletex?

Du trenger ikke ta sikkerhetskopi. Fordi Tripletex er skybasert, tar vi vare på dataene dine i skyen. Det lagres alltid en sikkerhetskopi av dataene dine i Norge, slik lovgivningen krever.

Hvilken pakke bør jeg velge i Tripletex?

Vi anbefaler at du tar en kikk på pakkene vi tilbyr og at du velger den pakken som best passer dine behov. Er du usikker, kan du kontakte oss, så vil vi hjelpe deg med å finne riktig pakke.
Har du ikke funnet svar på det du lurer på om å gå fra Agro til Tripletex her? Da kan du sende oss en mail (agro@tripletex.no) eller ringe oss på 22 83 60 00 (tastevalg 4).

Hva støttes av landbruksspesifikk funksjonalitet i Tripletex?

 

 • Landbrukskontoplan: Tripletex støtter landbrukskontoplan.
 • Landbrukets Dataflyt: Automatisk bokføring av avregninger, fra f.eks. slakteri, meieri og enkelte andre varemottakere, direkte inn i Tripletex.
 • Flere næringer: Tripletex støtter flere næringer i samme regnskap. Det betyr at du kan sende inn mva-melding pr. næring, i tillegg til at du kan ta ut rapport pr. næring. Dette bidrar også til å gjøre årsoppgjørsmodulen enda mer fleksibel og anvendelig.
 • Årsoppgjør i Tripletex:
  • Innsending av næringsspesifikasjon for primærnæringer til skattemeldingen.
  • Personinntekt pr. næring (jord- og skogbruk felles).