Mystore Datakasse

Kategori

Kassesystem

Integrasjonspartner

Mystore.no
Stakkevollveien 41
9010 Tromsø

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler MyStore Datakasse og Tripletex sammen, slik at bilagsdata overføres automatisk til regnskapssystemet. Det reduserer sjansen for feil og sparer deg for verdifull tid.

— Skybasert kassesystem med full integrasjon mellom Mystore Datakasse og Tripletex-regnskapet.

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner gjennom sine 1500 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer vi også skybaserte kassasystemer. Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 10 årene vokst til å bli 40 ansatte med hovedkontor i Tromsø.

Disse passer integrasjonen for

Integrasjonen passer for deg som ønsker å spare tid og penger på regnskap og har en kasseløsning og/eller nettbutikk fra Mystore.no.

Datakassen er skybasert og bruker samme system som våre nettbutikker. Med kasseløsning fra Mystore.no vil både dagsrapporter (z-rapporter) og utbetalingsbilag automatisk føres over til Tripletex. Du trenger derfor ikke å tenke på dette daglig, men kun kontrollere tallene en gang i blant. Enklere blir det ikke.

Vår kasseløsning leveres med profesjonell betalingsterminal for enkel og kontaktløs betaling med Visa, Mastercard og Apple Pay. I tillegg har du muligheten til å ta betalt med Vipps. Betalingsterminalen fra Mystore.no er en kompakt og kraftfull terminal, som også er enkel i bruk.

Med Mystore Datakasse betaler du ikke mer enn nødvendig. Det er ingen etableringskostnader,  ingen faste månedskostnader og ingen bindingstid. Support og vedlikehold er som vanlig gratis. Du betaler kun for bruk og en liten engangskostnad for betalingsterminalen som blir din til odel og eie. Prisen er dynamisk og starter på 2,75 % og går ned til 1,25 % for korttransaksjoner, inkludert innløseravtaler.

All funksjonalitet er på plass i kasseløsningen slik som gavekort, ulike kassepunkter, kvitteringer og rapporter,  men dersom du ønsker ekstrautstyr så finner du det i vår hardware-store.

Slik fungerer det

For at vår regnskapsrobot “Tripple” skal gjøre jobben sin må du sette opp integrasjonen mellom datakassen og Tripletex. Appen bestilles via apps.mystore.no og du blir sendt til ditt kontrollpanel for å legge inn informasjonen for å koble sammen datakassen og Tripletex-regnskapet. Når oppsettet er gjennomført får du automatisk regnskapsføring, inkludert dagsrapport og utbetalingsrapporter for din kasseløsning, Mystore Datakasse.

Se video av oppsettet her:

Mystore Datakasse

Hva må jeg ha for å komme i gang?

  • Du må ha en avtale med Tripletex.
  • Se prisplan hos Tripletex
  • Du må ha en kasseløsning og/eller nettbutikk fra Mystore.no.
  • En iPad eller iPhone + vår betalingsterminal. Appen “Mystore Datakasse” laster du ned gratis.