Mystore Datakasse

Mystore Datakasse, et skybasert kassesystem som kobles sømløst til Tripletex for automatisert regnskapshåndtering.

Kategori

Kassesystem

Integrasjonspartner

Mystore.no
Stakkevollveien 39
9010 Tromsø

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Mystore Datakasse og Tripletex sammen, slik at bilagsdata overføres automatisk til regnskapssystemet. Det reduserer sjansen for feil og sparer deg for verdifull tid.

Mystore er Norges største plattform innen e-handel. Mer enn 1600 nettbutikker driftes på deres plattform, og over 600 lokalbutikker bruker deres skybaserte kasseløsning. Årlig håndterer Mystore ordrer for mer enn 3,5 milliarder norske kroner.

Mystore brukes i dag av alt fra nettgründere og lokale klesbutikker, til konsern med over 100 millioner i omsetning.

Disse passer integrasjonen for

Integrasjonen passer for deg som ønsker å spare tid og penger på regnskap og har en kasseløsning/nettbutikk fra Mystore.

Datakassen er skybasert og bruker samme system som Mystores nettbutikker. Med kasseløsningen fra Mystore vil både dagsoppgjør (z-rapporter) og utbetalingsbilag automatisk føres over til Tripletex. Du trenger derfor ikke å tenke på dette daglig, men kun kontrollere tallene en gang i blant. Enklere blir det ikke.

Mystores kasseløsning leveres med profesjonell betalingsterminal for enkel og kontaktløs betaling med Visa, Mastercard og Apple Pay. I tillegg har du muligheten til å ta betalt med Vipps. Betalingsterminalen fra Mystore er en kompakt og kraftfull terminal, som også er enkel i bruk.

Med Mystore Datakasse betaler du ikke mer enn nødvendig. Det er ingen etableringskostnader, ingen bindingstid, og support og vedlikehold er gratis. Du betaler kun for bruk (transaksjonskostnader) og eventuelt terminalleie på 249 kr/mnd hvis du ønsker å leie terminal.
Prisen er dynamisk, jo mer du selger, jo mindre betaler du. Pris mellom 1,25% – 2.75% + 1,-.

Slik fungerer det

For at vår regnskapsrobot “Tripple” skal gjøre jobben sin må du sette opp integrasjonen mellom datakassen og Tripletex. Appen bestilles via mystore.no/utvidelser og du blir sendt til ditt kontrollpanel for å legge inn informasjonen for å koble sammen datakassen og Tripletex-regnskapet.

Når oppsettet er gjennomført får du automatisk regnskapsføring, inkludert dagsrapport og utbetalingsrapporter for din kasseløsning, Mystore Datakasse.

Hva må jeg ha for å komme i gang?

  1. Du må ha en avtale med Tripletex.
    Se prisplan hos Tripletex
  2. Du må ha en kasseløsning/nettbutikk fra Mystore.no.
    Kom i gang med Mystore Datakasse her
  3. En iPad eller iPhone + Vipps og/eller Mystores betalingsterminal. Datakassen er gratis for alle kunder av Mystore.