Rettssjekk

— Reduser risiko for økonomisk tap når en kunde eller leverandør går konkurs

Denne integrasjonen tilbyr enkel tilkobling

Vi har laget en egen markedplass for integrasjoner inne i Tripletex, hvor du raskt og enkelt kan koble deg til et av systemene som ligger tilgjengelig.

Kom i gang

Kategori

Integrasjoner

Integrasjonspartner

Pulse AS
Prinsensgate 22
0157 Oslo

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Integrasjonen reduserer risiko for økonomisk tap når en kunde eller leverandør går konkurs. Du får informasjon om mulighet for konkurs før konkursen er et faktum.

  • Du mottar varsel dersom det er stor sannsynlighet for at eksisterende kunder eller leverandører blir slått konkurs i løpet av 1 – 8 uker. Varsel om mulig konkurs gir deg mulighet til å ta forholdsregler for å sikre deg mot økonomisk tap.
  • Når du oppretter nye kunder eller leverandører i Tripletex gjøres en sjekk om bedriften står i fare for å bli slått konkurs i løpet av 1 – 8 uker. Varsel om mulig konkurs gir deg mulighet til å vurdere om du virkelig vil inngå et kunde eller leverandørforhold med høy risiko for at du ikke får betalt for dine varer/tjenester, eller at du ikke får levert det du har bestilt

Integrasjonen passer for alle bedrifter som har kunder eller leverandører i Tripletex, og som er enige i minst én av påstandene under:

«Det er interessant for meg å få vite om noen av mine kunder eller leverandører med stor sannsynlighet vil gå konkurs i løpet av de neste 1 – 8 ukene»

«Når jeg oppretter nye kunder eller leverandører i Tripletex er det interessant for meg å vite om bedriften med stor sannsynlighet vil gå konkurs i løpet av de neste 1 – 8 ukene, eller om bedriften har hatt konkurskrav mot seg de siste årene.»

Alle begjæringer/krav om konkurs mot bedrifter i Norge behandles av domstolene.

Når ny kunde eller leverandør opprettes i Tripletex sjekkes det om det finnes krav om konkurs mot bedriften. Alle eksisterende kunder og leverandører i Tripletex overvåkes, og det sendes e-postvarsel dersom domstolene mottar nye konkurskrav mot disse.

Integrasjonen varsler om mulig konkurs av bedrifter, ikke privatpersoner. Kilde for bruk av data i tjenesten er domstol.no 

Slik deles dataen

Tripletex
Rettssjekk
Kunde
Informasjon om kunde sendes fra Tripletex til Rettssjekk
Tripletex
Rettssjekk
Leverandør
Informasjon om leverandør sendes fra Tripletex til Rettssjekk
Tripletex
Rettssjekk
Ansatte
Informasjon om ansatte sendes fra Tripletex til Rettssjekk
Tripletex
Rettssjekk

Hvordan kommer jeg i gang?

Integrasjonen krever en Tripletex API-brukernøkkel. For mer informasjon om hvordan du oppretter denne for integrasjonen mot Rettssjekk, gå til https://rettssjekk.no/tripletex/ og klikk på lenken ‘Se veiledning’.

Når du har opprettet en API-brukernøkkel, gå til https://rettssjekk.no/tripletex/ og gå igjennom de fire enkle stegene for å aktivere Rettssjekk i Tripletex.

Pris fra kr 79,- per måned, avhengig av hvor mange kunder og leverandører som skal overvåkes. Priseksempel på overvåking av 100 kunder: 219 kroner per måned.

Avtale om lisens for bruk av integrasjonen signeres digitalt med BankID i siste steg i prosessen.

Det er hyggelig om du vil prate med oss, men det er ikke nødvendig for å ta i bruk integrasjonen