Tripletex kan kobles mot (nesten) alt!

Selv om du ikke finner systemet du leter etter i integrasjonsoversikten vår, så betyr det ikke at det ikke lar seg gjøre. Vi samarbeider tett med en rekke integrasjonseksperter som kan sette opp og utvikle integrasjoner ved behov! I tillegg har de et stort bibliotek av ferdigutviklede integrasjoner som ikke nødvendigvis vises i vår oversikt. Ta gjerne en titt! Sammen har vi fremforhandlet bedre vilkår og priser for våre kunder.

Våre eksperter

Exsitec
Exsitec

Exsitec tilbyr digitale løsninger for virksomhetsstyring, og hjelper sine kunder å få innsikt i virksomheten. Exsitec har sin egenutviklede integrasjonsplattform Uniifire, og har flere standard integrasjoner i sitt bibliotek, bl.a. mot Tripletex – og har mulighet til å utvikle nye integrasjoner ved behov.

Exsitec tilbyr Tripletex kunder én måned gratis og deretter 20% rabatt på lisenser de neste 11 månedene. Ta kontakt for mer informasjon.

 Integrera
Integrera

Integrera lar deg integrere mot hvilket som helst app/system. Eksperter på fakturaintegrasjon mot nettbutikker, med automatisert ordreflyt, lagerstyring, produktsynkronisering, m.m.
Trenger du skreddersøm? Integrera gjør dette raskt og rimelig med sin løsning. Samtidig får du full oversikt, sporbarhet og konfigurerbare varslinger.

Integrera tilbyr Tripletex kunder 25% rabatt i 12 måneder (gjelder standardintegrasjoner). Ta kontakt for mer informasjon.