Reisen du vil være med på!

Helt siden 2002 har vi i Tripletex utnyttet mulighetene som moderne teknologi byr på. Den gang var det banebrytende å være “født i skyen”. I dag er det helt andre ting som gjør at vi ligger helt i front av utviklingen. Det viktigste, nå som da, er å ha de riktige menneskene på laget. Tripletex fortsetter å vokse og vi vil jobbe med deg som leter etter gode løsninger og som ikke skyr unna en utfordring!

Glede - tillit - driv

Dette er de enkle, men gode, verdiene som gjenspeiler bedriftskulturen i Tripletex. Vi har som mål å være verdens beste arbeidsplass, og kan blant annet tilby:

Ikon av håndhilsing

Tillit fra dag én

Ikon av rakett

Kort vei fra idé til utførelse

Ikon av konfetti

Skyhøyt engasjement

Ikon av laboratorieflaske

Sterkt fagmiljø

Ikon av kopp

Kaffebar med egen barista

Fantastisk kantine

Gode pensjonsordninger

Ikon av et forretningsbygg

Solid og trygg bedrift

Ikon av iskrem

Is-tirsdag og brusfredag

Ikon av vinkende person

Verdens beste kollegaer

Vi skaper en enklere hverdag for norske bedrifter

Tripletex er Norges mest brukte skybaserte regnskapsprogram. Alt vi gjør bygger mot ett mål: Å forenkle hverdagen for våre kunder og brukere, slik at de kan bruke tiden på det som faktisk skaper verdi for dem – slik bidrar vi til norsk verdiskapning.

Sondre er skikkelig fornøyd

– I Tripletex er det stort fokus på UX og man har flere likesinnede å spille på – som er utrolig hyggelig! Tripletex skjønner seg på verdien UX’ere gir og skjønner at det er en viktig jobb. Vi jobber mye med kunnskapsdeling og har fokus på å gi feedback til hverandre – slik at vi hele tiden kan utvikle oss. Allerede to uker etter oppstart fikk jeg holde min første UX Deepdive workshop – det var veldig kult!

Ledige stillinger

UX-designer

Vi har kanskje Norges beste UX-miljø.. men mangler én til for å bli enda bedre! Sammen utgjør vi en gjeng som er genuint opptatt av gode brukeropplevelser og vi har ambisjoner om å være hva Spotify er for streamingbransjen.

Fullstack-utvikler

Vi slipper små og store features opp til 25(!!) ganger om dagen – som betyr at veien fra idé til kundeverdi er kort! Vi har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen og hos oss får du masse ansvar fra allerede dag én.

Kundebehandler

Vår Customer Success avdeling har behov for flere flinke folk, i kanskje Norges største SaaS-selskap, med fokus mot det viktigste vi har hos oss; våre kunder!

Kundebehandler deltid

Vi søker deg som er student og på jakt etter deltidsjobb med oppstart før høsten. Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i et innovativ og kreativt miljø med store muligheter for videre karrierevei internt i selskapet.

Forretningsutvikler

Sitter du inne med en brennende interesse for å jakte gode forretningsideer? Innehar du en naturlig nysgjerrighet, elsker tall og digger at det er kort vei fra idé til utførelse?Vi søker forretningsutvikler til bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem!

 

Studentprogram

Ser du etter en unik sjanse til å skaffe deg relevant utviklererfaring?

Marketing Communication Specialist

Brenner du for god markedsføring og digger god kommunikasjon?

Account Manager

Som vår Account Manager vil dette være en unik mulighet for deg, som er komfortabel, med ansvar fra dag én og som har lyst til å utvikle deg videre innen salg, business, relasjonsbygging og rådgivning.

Data Analyst

Som vår Data Analyst vil du være sentral i å uthente, analysere og presentere data i ulike prosjekter som vår avdeling til enhver tid jobber med. Vårt team har ambisiøse mål og det finnes et hav av spennende muligheter å utforske hos oss.

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team. Selv om vi ikke har utlyst stillingen akkurat du mener du er skapt for betyr det ikke at den ikke finnes!

Avdelingene våre

Support i Tripletex

Customer Success

På support finner du en variert gjeng med stor variasjon i bakgrunn, erfaring og interesser — flere økonomer, noen regnskapsførere, en odelsgutt og flere IT-spesialister. Men de alle brenner for det samme; å hjelpe våre kunder med hva enn det måtte være av problemer som dukker opp i eller med Tripletex.

Samarbeid

Marked og forretningsutvikling

På halvannet år har avdelingen vår vokst fra kun tre personer til over tyve. I dag består teamet av alt fra innholdsprodusenter og annonseringsspesialister, til webutviklere og dataanalytikere. Vi har med andre ord vokst raskt og nå skal vi bli enda flere!

Utvikling i Tripletex

Produkt og utvikling

I produkt- og utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi jobber alle i tverrfaglige produktteam, har et høyt tempo og stor frihet i arbeidshverdagen vår. Alle team leverer kontinuerlig verdi i produksjon og jobber med spennende problemstillinger.

Glede

Salg

I denne avdelingen har vi alt fra tidligere sjømenn, ivrige fluefiskere og dedikerte salsadansere. Felles for dem alle er salgserfaring og engasjement langt inn i beinmargen!