Først fellesskap, så regnskap!

For å lage verdens beste regnskapssystem, må vi først lage verdens beste arbeidsplass. Begge deler jobbes kontinuerlig med. I Tripletex gjør vi regnskap smart, enkelt og effektivt, og har det veldig gøy mens vi gjør det!

Glede - tillit - driv

Dette er de enkle, men gode, verdiene som gjenspeiler bedriftskulturen i Tripletex.

Ikon av håndhilsing

Tillit fra dag én

Ikon av rakett

Kort vei fra idé til utførelse

Ikon av konfetti

Skyhøyt engasjement

Ikon av laboratorieflaske

Sterkt fagmiljø

Gode karrieremuligheter

Fantastisk kantine

Gode pensjonsordninger

Ikon av et forretningsbygg

Solid og trygg bedrift

Ikon av iskrem

Is-tirsdag og brusfredag

Ikon av vinkende person

Verdens flinkeste kollegaer

Vi skaper en enklere hverdag for norske bedrifter

Tripletex er Norges mest brukte skybaserte regnskapsprogram. Alt vi gjør bygger mot ett mål: Å forenkle hverdagen for våre kunder og brukere, slik at de kan bruke tiden på det som faktisk skaper verdi for dem – slik bidrar vi til norsk verdiskapning.

Hettegenser eller dress?

Hos oss trenger du ikke å velge. Kom som du er. Vi er engasjerte kolleger med skyhøy fagkunnskap og holder et høyt tempo, samtidig som vi tenker at en god balanse mellom jobb og fritid er alfa og omega. Et varmt og inkluderende miljø, mange sosiale events og vi er veldig gode på snacks.

Ledige stillinger

Head of Customer Success

Svart belte i ledelse og opptatt av gode brukeropplevelser? Tripletex søker Head of Customer Success!

 

Growth Marketer

Vi leter nå etter vår neste Growth Marketer – en nøkkelrolle i våre planer om vekst! Vi søker deg som er resultatorientert og som elsker å utforske nye muligheter og eksperimentere.

Summer Intern

Norges råeste sommerjobb til bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem!

 

Integrasjonsutvikler

Vi har store ambisjoner for vår integrasjonsplattform med over 80.000 kunder! Med dette øker også etterspørselen etter integrasjoner, og vi jobber iherdig med å få på plass alle integrasjonene våre regnskapsbyrå og kunder trenger i kanskje Norges største SaaS-selskap!

 

Data Analyst

Innehar du en naturlig nysgjerrighet, elsker tall og digger at det er kort vei fra idé til utførelse? Da har vi en unik mulighet for deg!

UX-designer

Vi har kanskje Norges beste UX-miljø.. men mangler én til for å bli enda bedre! Sammen utgjør vi en gjeng som er genuint opptatt av gode brukeropplevelser og vi har ambisjoner om å være hva Spotify er for streamingbransjen.

Senior fullstack-utvikler

For å ta Tripletex-løsningen til neste nivå søker vi nå etter flere erfarne Java-utviklere til våre team. Vi trenger både deg som brenner for back-end arkitektur og API’er, og deg som brenner for brukergrensesnitt og visuelle features.

 

Nyutdannet utvikler

Er du ferdig med studiene til sommeren 2023, og ønsker å starte karrieren hos en bedrift som har stort fokus på kompetanseheving og utvikling? Ønsker du å påvirke hverdagen til over 300.000 sluttbrukere? Da er Tripletex stedet for deg!

 

Videoprodusent

I Tripletex jobber vi hver eneste dag for å gjøre regnskap gøy, og å sørge for en enklere hverdag for bedrifter gjennom et skalerbart, fleksibelt og smidig skybasert regnskapssystem. Det er vi opptatt av å formidle på en leken, men troverdig måte til både eksisterende og nye kunder – og her trenger vi deg!

 

 

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team. Selv om vi ikke har utlyst stillingen akkurat du mener du er skapt for betyr det ikke at den ikke finnes!

Avdelingene våre

Support i Tripletex

Customer Success

På support finner du en variert gjeng med stor variasjon i bakgrunn, erfaring og interesser — flere økonomer, noen regnskapsførere, en odelsgutt og flere IT-spesialister. Men de alle brenner for det samme; å hjelpe våre kunder med hva enn det måtte være av problemer som dukker opp i eller med Tripletex.

Samarbeid

Marked og forretningsutvikling

På halvannet år har avdelingen vår vokst fra kun tre personer til over tyve. I dag består teamet av alt fra innholdsprodusenter og annonseringsspesialister, til webutviklere og dataanalytikere. Vi har med andre ord vokst raskt og nå skal vi bli enda flere!

Utvikling i Tripletex

Produkt og utvikling

I produkt- og utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi jobber alle i tverrfaglige produktteam, har et høyt tempo og stor frihet i arbeidshverdagen vår. Alle team leverer kontinuerlig verdi i produksjon og jobber med spennende problemstillinger.

Glede

Salg

I denne avdelingen har vi alt fra tidligere sjømenn, ivrige fluefiskere og dedikerte salsadansere. Felles for dem alle er salgserfaring og engasjement langt inn i beinmargen!