Jobb i Tripletex

Tripletex er et heleid norsk selskap som har utviklet det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Dette ønsker vi også å fortsette med, og da trenger vi enda flere flinke folk på laget!

Vi vokser videre og er på utkikk etter nye, dyktige kollegaer!


Vår målsetning er å være verdens beste arbeidsplass!

Her kan du lese litt mer om noen av våre avdelinger

Glede, tillit og driv

Glede, tillit og driv er verdiene våre og de lever vi etter hver eneste dag. Vi i Tripletex gleder oss til å komme på jobb med hyggelige kollegaer, tørr humor, spennende arbeidsoppgaver og masse sosiale aktiviteter.

Vi har en flat organisasjonsstruktur med tillit og frihet til å tenke selv og teste ut nye idéer. Ikke minst har vi alle masse driv og stå-på-vilje som gjør at vi klarer å vokse så mye som vi gjør.

Har du lyst til å bli bedre kjent med oss i Tripletex? Sjekk ut denne siden med ansatthistorier.

Nyskapende teknologi

Vi er stolte av vår nyskapende teknologi. Ved oppstarten i 2002 var det åpenbart for oss at Tripletex skulle være et skybasert system og alltid basert på den nyeste teknologien. Dette prinsippet følger vi fortsatt i dag.

Tripletex’ opprinnelse og historie er spennende. Vi som jobber i Tripletex føler oss som en del av historien – uansett hvor lenge vi har jobbet her. Gründerne jobber fremdeles i selskapet og har klart å bevare et innovativt miljø i alle avdelinger. Vi er stolte av våre dedikerte, dyktige og engasjerte medarbeidere som leverer kvalitet i alle ledd.

Tripletex er nå et komplett, nettbasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som settes sammen etter behov. Vi har en stor kundegruppe blant regnskapsførere, IT-konsulenter, rådgivende ingeniører, arkitekter, advokater og reklame/design/media-firmaer. Vi har etablert en solid kundemasse i Norge med alt fra større bedrifter på flere hundre ansatte til enkeltpersonforetak. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger, for blant annet elektrikere, og har en egen løsning for regnskapsførere.

Les historien om Tripletex her!