Jobb i Tripletex

Vår målsetning er å være verdens beste arbeidsplass!

Tripletex er et heleid norsk selskap som har utviklet og vil fortsette forbedringen av det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen.

Vi er stolte av vår nyskapende teknologi, og ved oppstarten og lanseringen i 2002 av gründerne Are Meisfjord og Morten Ekanger, var det allerede da bestemt at vårt system skulle være nettbasert og fremtidsrettet. Dette prinsippet følger vi den dag i dag, og vi lever etter våre verdier – fremtidsrettet, intuitivt og personlig.

Tripletex’ opprinnelse og historie er spennende, og alle som jobber i Tripletex føler seg som en del av historien – uansett hvor lenge de har jobbet her. Våre gründere jobber fremdeles i selskapet, og vi har et innovativt miljø i alle avdelinger. Våre dedikerte og engasjerte medarbeidere innehar svært høy kompetanse, og alle våre ansatte er stolte av å levere kvalitet. I tillegg foregår all utvikling i Norge og av våre egne ansatte.

Tripletex er nå et komplett, nettbasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som settes sammen etter behov. Firmaet har en stor kundegruppe blant regnskapsførere, IT-konsulenter, rådgivende ingeniører, arkitekter, advokater og reklame/design/media-firmaer, og vi har etablert en solid kundemasse i Norden med alt fra større bedrifter på flere hundre ansatte til enkeltpersonforetak. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger, for bl.a. elektrikere, og har en egen løsning for regnskapsførere.

Jobb i TripletexVi søker:

Send oss gjerne en e-post til karriere@tripletex.no, skriv litt om deg selv og legg ved din CV. Vi er alltid på jakt etter dyktige og initiativrike medarbeidere. Så nøl ikke, send oss en mail!