Først fellesskap, så regnskap!

For å lage verdens beste regnskapssystem, må vi først lage verdens beste arbeidsplass. Begge deler jobbes kontinuerlig med. I Tripletex gjør vi regnskap smart, enkelt og effektivt, og har det veldig gøy mens vi gjør det!

Glede - tillit - driv

Dette er de enkle, men gode, verdiene som gjenspeiler bedriftskulturen i Tripletex.

Ikon av håndhilsing

Tillit fra dag én

Ikon av rakett

Kort vei fra idé til utførelse

Ikon av konfetti

Skyhøyt engasjement

Ikon av laboratorieflaske

Sterkt fagmiljø

Gode karrieremuligheter

Fantastisk kantine

Gode pensjonsordninger

Ikon av et forretningsbygg

Solid og trygg bedrift

Ikon av iskrem

Is-tirsdag og brusfredag

Ikon av vinkende person

Verdens flinkeste kollegaer

Vi skaper en enklere hverdag for norske bedrifter

Tripletex er Norges mest brukte skybaserte regnskapsprogram. Alt vi gjør bygger mot ett mål: Å forenkle hverdagen for våre kunder og brukere, slik at de kan bruke tiden på det som faktisk skaper verdi for dem – slik bidrar vi til norsk verdiskapning.

Hettegenser eller dress?

Hos oss trenger du ikke å velge. Kom som du er. Vi er engasjerte kolleger med skyhøy fagkunnskap og holder et høyt tempo, samtidig som vi tenker at en god balanse mellom jobb og fritid er alfa og omega. Et varmt og inkluderende miljø, mange sosiale events og vi er veldig gode på snacks.

Skrevet i kode, skapt av kultur og drevet av engasjement!

Summer Intern (utvikler)

Bli med oss i sommer og utforsk innovasjon, og produktutvikling hos oss!

 

Summer Intern (UX-designer)

Bli med oss i sommer og skap morgendagens brukeropplevelse!

 

Fagspesialist regnskap

Statsautorisert regnskapsfører som brenner for å effektivisere regnskap?

 

Designer

Er du vår nye designsystem designer?

 

Account Manager

Rå på salg og elsker følelsen av fornøyde kunder?

 

Senior Java-utvikler

Vi trenger deg som brenner for kode med kvalitet og evner å gå inn i kompleks kode!

 

AI & Automation Developer

Du er kanskje en plass i karrieren din hvor du ønsker å videreutvikle deg innenfor automatisering og AI?

 

Customer Success Agent

Elsker du førsteklasses support? Vi også.

 

Åpen søknad

Fant du ikke en stilling som passet deg? Fyll gjerne ut skjemaet på denne siden, så ser vi hvilke muligheter som finnes!

Helt siden vi var en start-up har vi satset på å være en annerledes bedrift. Bli bedre kjent med avdelingene våre!

Customer Success

Hos oss finner du en variert gjeng med stor variasjon i bakgrunn, erfaring og interesser. Vi alle brenner dog for det samme: Å hjelpe og sikre en WOW-opplevelse for alle kundene våre med hva enn det måtte være av problemer som dukker opp i eller med Tripletex. Innsikten og erfaringen fra denne avdelingen har stor verdi for selskapet og vil med dette også bære med seg videre utviklingsmuligheter for deg her hos oss.

 

Marked og forretningsutvikling

Vi jobber hver eneste dag for å gjøre regnskap gøy og formidle dette på en leken, men troverdig måte til både eksisterende og nye kunder. Med enorme mengder snasen data ønsker vi å utnytte dette for å bli enda mer datadrevet i vår beslutningstaking. Vår avdeling består av alt fra innholdsprodusenter og annonseringsspesialister, videoprodusent til webutviklere og dataanalytikere. Vi har med andre ord en mangfoldig gjeng som digger kort vei fra idé til utførelse!

Produkt og utvikling

I produkt- og utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi jobber alle i tverrfaglige produktteam, har et høyt tempo og stor frihet i arbeidshverdagen vår. Alle team leverer kontinuerlig verdi i produksjon(opptil 28 ganger daglig!) og jobber med spennende problemstillinger. Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært.

Salg

Vi er en energisk avdeling som sammen når nye høyder! Du vil jobbe med å identifisere behov til nye bedriftskunder og være rådgivende for hvordan de best mulig kan ha nytte av Tripletex som system. Vi har høypresterende team, som alltid har et ønske om å bli enda bedre. Samtidig har vi det veldig moro under reisens gang til suksess!