Jobb i Tripletex

Tripletex er et heleid norsk selskap som har utviklet det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Dette ønsker vi også å fortsette med, og da trenger vi enda flere flinke folk på laget!

Vi vokser videre og er på utkikk etter nye, dyktige kollegaer!


Vår målsetning er å være verdens beste arbeidsplass!

Her kan du lese litt mer om noen av våre avdelinger

Glede, tillit og driv

Glede, tillit og driv er verdiene våre og de lever vi etter hver eneste dag. Folka i Tripletex gleder seg til å komme på jobb med hyggelige kollegaer, tørr humor, spennende arbeidsoppgaver og masse sosiale aktiviteter. Organisasjonsstrukturen er flat, og vi har tillit og frihet til å tenke selv og teste ut nye idéer. Og ikke minst har vi alle masse driv og stå-på-vilje som gjør at vi klarer å vokse så mye som vi gjør.

Har du lyst til å bli bedre kjent med oss i Tripletex? Sjekk ut denne siden med ansatthistorier.

Nyskapende teknologi

Vi er stolte av vår nyskapende teknologi, og ved oppstarten i 2002 var det åpenbart for oss at vårt system skulle være skybasert og alltid basert på den nyeste teknologien. Dette prinsippet følger vi fortsatt i dag.

Tripletex’ opprinnelse og historie er spennende, og alle som jobber i Tripletex føler seg som en del av historien – uansett hvor lenge de har jobbet her. Tripletex-gründerne jobber fremdeles i selskapet, og vi har et innovativt miljø i alle avdelinger. Våre dedikerte og engasjerte medarbeidere innehar svært høy kompetanse, og alle våre ansatte er stolte av å levere kvalitet.

Tripletex er nå et komplett, nettbasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som settes sammen etter behov. Vi har en stor kundegruppe blant regnskapsførere, IT-konsulenter, rådgivende ingeniører, arkitekter, advokater og reklame/design/media-firmaer. Vi har etablert en solid kundemasse i Norge med alt fra større bedrifter på flere hundre ansatte til enkeltpersonforetak. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger, for blant annet elektrikere, og har en egen løsning for regnskapsførere.

Les historien om Tripletex her!