Chat with us, powered by LiveChat

Jobb i Tripletex

Vår målsetning er å være verdens beste arbeidsplass!

Tripletex er et heleid norsk selskap som har utviklet det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Dette ønsker vi også å fortsette med, og da trenger vi enda flere flinke folk på laget. Disse leter vi etter for øyeblikket:

Nyskapende teknologi

Vi er stolte av vår nyskapende teknologi, og ved oppstarten i 2002 var det bestemt at vårt system skulle være nettbasert og fremtidsrettet. Dette prinsippet følger vi fortsatt i dag, og vi lever etter våre verdier – fremtidsrettet, intuitivt og personlig.

Tripletex’ opprinnelse og historie er spennende, og alle som jobber i Tripletex føler seg som en del av historien – uansett hvor lenge de har jobbet her. Tripletex-gründerne jobber fremdeles i selskapet, og vi har et innovativt miljø i alle avdelinger. Våre dedikerte og engasjerte medarbeidere innehar svært høy kompetanse, og alle våre ansatte er stolte av å levere kvalitet.

Tripletex er nå et komplett, nettbasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som settes sammen etter behov. Firmaet har en stor kundegruppe blant regnskapsførere, IT-konsulenter, rådgivende ingeniører, arkitekter, advokater og reklame/design/media-firmaer. Vi har etablert en solid kundemasse i Norge med alt fra større bedrifter på flere hundre ansatte til enkeltpersonforetak. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger, for blant annet elektrikere, og har en egen løsning for regnskapsførere.


Finner du ingen stilling som passer deg? Vi er alltid på jakt etter dyktige og initiativrike medarbeidere. Send oss en e-post til karriere@tripletex.no, skriv litt om deg selv og legg ved din CV.