Kredittsjekk

Nå kan du enkelt gjennomføre kredittsjekk av kunder og leverandører direkte i Tripletex. Ved å kredittvurdere både nye og eksisterende kunder mottar du informasjon om deres kredittverdighet.

Ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Kredittsjekk gir deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt.

Rask og billig kredittsjekk

Tilgang til komplett rapport

Trygt

Ingen gjenpartsbrev

Enkel kredittvurdering av nye og eksisterende kunder

Å utføre en kredittsjekk er en billig og enkel måte å unngå kostbare kredittap, samtidig som du får et kvalitetssikret beslutningsgrunnlag. Når du gjennomfører en kredittsjekk vil du umiddelbart se kredittscore, risikoprofil og betalingsanmerkninger direkte i Tripletex.

Opplysningene lagres på kunde- eller leverandørkortet i Tripletex sammen med dato for siste gjennomførte kredittvurdering. Du får også tilgang til en komplett rapport (PDF) som du kan laste ned hvis du ønsker mer detaljerte opplysninger.

Et par klikk vil gi deg et bedre grunnlag for å vurdere en kundes kredittverdighet og betalingsdyktighet.

Hvordan fungerer kredittsjekk i Tripletex?

Å foreta en kredittvurdering kan utføres av alle som har tilgang til å oppdatere kunde- og leverandørinformasjon i Tripletex. Tjenesten er tilgjengelig ved oppretting av ny kunde eller leverandør, samt ved oppretting av nytt tilbud, nytt prosjekt og ny ordre/faktura.

Alle brukere som har tilgang til å se kundeinformasjon kan også se kredittopplysningene. Kredittsjekk er automatisk aktivert for alle som har tilgang til kunde- og leverandørinformasjon.

Se også disse fem gode grunnene til rutinemessig kredittsjekk. Å foreta en kredittvurdering i Tripletex koster 29 kroner.