Ledergruppen

Ledergruppen i Tripletex består av et team med variert bakgrunn og kompetanse. Her finner du alt fra en jovial totning til en smørblid sunnmøring. Felles for hele gruppen er at de hver dag jobber med å lede Tripletex i full fart inn i fremtiden.

Hege Oustad

Hege Oustad

Daglig leder

Hege har vært med fra Tripletex sin spede begynnelse, og har ledet selskapet fra en håndfull til over 300 ansatte. Hun står likevel respektfullt i vaffelkø som alle oss andre dødelige.

Anders Rønning

Anders Rønning

Salgsdirektør

Anders «Rønners» Rønning ble hanket inn i 2017, og har siden den gang gjort salgsteamet til et velsmurt maskineri. Han er også mistenkelig ofte på pallen i den interne fredagskahooten.

Julie Wium Lie

Julie Wium Lie

Leder, Marked og Forretningsutvikling

Julie liker fart, spenning og eksplosiv vekst. Det passer godt i rollen som markedssjef, hvor hun har hentet frem en kanne med bensin og satt fyr på et allerede brennhett marked.

Lise Ekanger

Lise Ekanger

Produktsjef

Lise liker produkter, og derfor er hun produktsjef. Det, og det faktum at hun har vært med på å utvikle Tripletex siden 2006.

Are Meisfjord

Are Meisfjord

CTO

Are er kjent for to ting: Et usedvanlig velstelt skjegg og for å ha startet Tripletex. Det er noe å ha på CV-en, det.

Anita Longvastøl

Anita Longvastøl

CFO

Der andre ser grønne og røde tall, ser Anita mennesker, utfordringer og muligheter. Og manglende bilag.

Jan Strandbakke

Jan Strandbakke

Utviklingssjef

Ingen ledergruppe uten en vaskekte totning! Jan bringer erfaring, drive, kompetanse og hele diskografien til Vazelina Bilopphøggers inn i gruppen.

Irene Leland

Irene Leland

Leder, People & Culture

Det er større sannsynlighet for at San Marino kvalifiserer seg til VM, enn å møte på Irene i et dårlig humør. I tillegg liker hun mennesker – som er en fordel i rollen.

Ida Elise Solhaug

Ida Elise Solhaug

Leder, Customer Success