Ledergruppen

Ledergruppen i Tripletex består av et team med variert bakgrunn og kompetanse. Her finner du alt fra en jovial totning til en smørblid sunnmøring. Felles for hele gruppen er at de hver dag jobber med å lede Tripletex i full fart inn i fremtiden.

Hege Oustad

Hege Oustad

Daglig leder

Hege har vært med fra Tripletex sin spede begynnelse, og har ledet selskapet fra en håndfull til over 300 ansatte. Hun står likevel respektfullt i vaffelkø som alle oss andre dødelige.

Daniel Kaspersen

Daniel Kaspersen

Interim Salgsdirektør

Daniel møter deg med et smil som er nesten like stort som salgsbudsjettet hans, og du trenger ikke lete lenge for å se at han alltid har et lite (Bodø) glimt i øyekroken.

Julie Wium Lie

Julie Wium Lie

CCO

Julie liker fart, spenning og eksplosiv vekst. Det passer godt i rollen som CCO, hvor hun blant annet jobber med å kommersialisere det kommersielle.

Lise Ekanger

Lise Ekanger

Produktsjef

Lise liker produkter, og derfor er hun produktsjef. Det, og det faktum at hun har vært med på å utvikle Tripletex siden 2006.

Are Meisfjord

Are Meisfjord

CTO

Are er kjent for to ting: Et usedvanlig velstelt skjegg og for å ha startet Tripletex. Det er noe å ha på CV-en, det.

Anita Longvastøl

Anita Longvastøl

CFO

Der andre ser grønne og røde tall, ser Anita mennesker, utfordringer og muligheter. Og manglende bilag.

Jan Strandbakke

Jan Strandbakke

Utviklingssjef

Ingen ledergruppe uten en vaskekte totning! Jan bringer erfaring, drive, kompetanse og hele diskografien til Vazelina Bilopphøggers inn i gruppen.

Irene Leland

Irene Leland

Leder, People & Culture

Det er større sannsynlighet for at San Marino kvalifiserer seg til VM, enn å møte på Irene i et dårlig humør. I tillegg liker hun mennesker – som er en fordel i rollen.

Ida Elise Solhaug

Ida Elise Solhaug

Leder, Customer Success

Ida Elise liker kunder, hun liker suksess, og aller best når kundene har suksess. Dermed var det bare naturlig at hun seilte inn i rollen som leder for Customer Success etter 5 år i Hurtigruten.