Tripletex Elektro

Med Tripletex får du et alt-i-ett arbeidsverktøy tilpasset elektrobransjen med ordre- og prosjektstyring, timeføring, regnskap, fakturering, lønn og reiseregning. Tripletex Elektro gir deg all funksjonaliteten du trenger, og tilgang uansett hvor du er.

Skreddersydd for elektrobransjen

Kontrollskjema og sjekklister

Med flere innebygde kontrollskjemaer og sjekklister tilgjengelig direkte i Tripletex, finner du raskt frem til det kontrollskjemaet du har behov for. Medlem av NHO Elektro (Nelfo)? Disse støtter vi selvfølgelig også!

Grossistintegrasjon

Med grossistintegrasjon i Tripletex holder du enkelt oversikt over oppdaterte produktlister, priser og rabattavtaler. Vi oppretter i tillegg automatisk grossisten som en leverandør i Tripletex.

Timeføring og utlegg i app

Med den intuitive appen er det enkelt å registrere timer på farten, og knytte de opp til riktig prosjekt. I tillegg kan du skanne reiseregninger, utlegg og kvitteringer – appen tolker bilagene, slik at jobben blir mye enklere for deg.

Ressursplanlegger

Med ressursplanen i Tripletex har du til enhver tid oversikt over tilgjengelig kapasitet. Planlegg oppdrag og prosjekter frem i tid – også fra mobilen.

Komplett økonomisystem

Få en bedre oversikt over kostnader og inntekter med Tripletex Elektro. Ved å samle alle de funksjonene du trenger i ett system sparer du mye tid og penger, og får bedre kontroll over lønnsomheten og økonomien.

Regnskap for deg som er elektriker

Ordre- og prosjektstyring

Med prosjektstyring i Tripletex får du full oversikt over lønnsomheten i prosjektene dine. Med løpende oppdatering på antall førte timer, kostnader, inntekter, lønnsomhet og dekningsgrad, gir det deg et godt grunnlag for å ta beslutninger underveis i prosjektene. Bilder og andre vedlegg kan også kobles til det prosjektet du ønsker.

Regnskap og lønn

Med lønn og regnskap i samme system, er regnskapet alltid oppdatert. Tripletex gjør lønnskjøring enklere, med automatiserte prosesser og en smidig godkjenningsflyt. Kjør lønn til alle ansatte på én gang, når du selv måtte ønske.

Fakturering

Tripletex er bygget for at prosjektfakturering skal gå på skinner. Fakturagrunnlaget oppdateres automatisk når timer og utlegg er ført, det er enkelt å viderefakturere og vi støtter alle formater for både innkommende og utgående fakturaer. Som for eksempel EFO/NELFO. I Tripletex kan du også sette purring og eventuell inkasso på autopilot for å sikre at du får pengene dine i tide.

Lager og innkjøp

Med lager og logistikk i Tripletex får du en brukervennlig løsning, uavhengig av om du har enkle eller mer avanserte behov. Du får tilgang til en rekke smarte funksjoner tilpasset din bedrift, og mulighet til å sette opp automatiserte prosesser.

Koble Tripletex til systemene du bruker

Gjør jobben raskere ved å koble populære verktøy som Speedycraft, Handyman, Ahlsell, Gripr og Autogear direkte til regnskapsprogrammet ditt. Unngå dobbeltarbeid og reduser feil ved å slippe å taste inn den samme informasjonen flere ganger. Tripletex har integrasjoner med over 200 systemer. Se oversikt over hvilke fagsystemer vi støtter.

Ta en prat med oss!

Ønsker du å høre mer om hvordan Tripletex passer til din bedrift? Legg igjen nummeret ditt her, så tar vi kontakt med deg!

Prisoversikt

Nedenfor finner du oppdaterte priser for 2024. Vi har spesialavtaler med flere bransjeforeninger. Ta kontakt med oss dersom du har et medlemskap og ønsker å få høre mer om hva vi kan tilby.

Merk: I tillegg til månedsprisen kommer etableringskostnad på kr 2200,-. Alle priser er eks. mva.

Antall bilag
Veil. pris per mnd
0-500
699 kr
500-1000
879 kr
1001-2000
1009 kr
2001-3500
1169 kr
3501 - 5000
1349 kr
5001-10000
1599 kr
10000+
1899 kr

Ofte stilte spørsmål

Kan vi samle all dokumentasjon i Tripletex?

Ja. Bilder, dokumenter og tegninger kan skannes i løsningen. Alt blir lagret på ett sted, slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg.

Kan jeg opprette prosjekter i systemet?

Ja, du kan opprette prosjekter med deltakere, kunder, ordrer og fakturaplaner..

Snakker Tripletex med andre systemer?

Ja, Tripletex er integrert mot en rekke andre systemer. De kobles sammen, og du trenger kun å legge inn informasjonen i ett system. Systemene utveksler deretter informasjon seg imellom. Smart og tidsbesparende!