Prosjekt og timeføring

Som prosjektleder trenger du full oversikt over lønnsomheten i et prosjekt, og da er et godt prosjektstyringsverktøy helt essensielt. Med Tripletex får du alt du trenger i en løsning som er tilgjengelig overalt. 

Få full kontroll på prosjektene dine

Prosjektdashbord

Et prosjektstyringsverktøy som gir oversikt over lønnsomhet, ressursbruk og budsjetter. Du kan enkelt opprette prosjekter med deltakere, kunder, ordrer og fakturaplaner.

Budsjettering og prognoser

Budsjettér antall timer, i tillegg til materialer og utstyr, og følg opp prosjektet underveis for å unngå negative overraskelser.

Timeføringsapp

Med den intuitive appen kan timer føres fra hvor som helst, når som helst, og knyttes direkte til riktig prosjekt. Det gjør det enklere å føre timer fortløpende, og holde oversikt over tidsbruken på ulike prosjekter og aktiviteter.

Viderefakturering

Prosjektdeltakere fører timer og kostnader og knytter dem direkte til prosjekt og underprosjekt. Du viderefakturerer enkelt kostnader på prosjekt ved registrering av leverandørfaktura.

Prosjektstyring og økonomisystem i ett

Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du trenger. Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et innebygd prosjektstyringsverktøy. Før timer og utlegg på farten og koble dem direkte til rett prosjekt. Med alt samlet i ett system får du bedre oversikt og kontroll, som igjen gjør at du kan ta presise og lønnsomme beslutninger.

Ønsker du å høre mer?

Ønsker du en prat for å høre mer om hvordan Tripletex kan passe din bedrift? Legg igjen kontaktinfo vi kan nå deg på, så tar vi en prat!

Flere grunner til å velge Tripletex prosjekt og timeføring

Ressursplanlegging

En ressursplan som gjør det enkelt å planlegge og ha oversikt over ledig kapasitet.

Resultatrapporter

Hent ut rapporter per prosjekt om inntekter, kostnader, lønnsomhet og dekningsgrad.

Automatikk

Automatikken i systemet gjør at du som prosjektleder kan følge prosjektenes utvikling uten å måtte gjøre noe manuelt arbeid.

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Tripletex for?

Alle bedrifter som selger tid eller kompetanse kan bruke Tripletex for å enkelt knytte arbeidstid og utlegg til prosjekter, for enkel fakturering og lønning av ansatte.

Løsningen er fleksibel og kan settes opp for å passe ulike ønsker og behov. Bedrifter på tvers av en rekke bransjer og størrelser bruker prosjekt og timeføring i Tripletex, for å holde oversikt over fremgangen og lønnsomheten i prosjektene sine.

Hvorfor ha prosjekter og regnskap sammen?

Ved å kombinere prosjektfunksjonalitet med resten av regnskapet slipper du å forholde deg flere ulike systemer, samtidig som du vil spare mye tid ved hjelp av smart automatikk.

Kan jeg selv velge hvor mye regnskapsfører skal se?

Ja, du kan gi regnskapsfører ulike tilganger. Så kan dere bli enige om hvor mye eller lite du vil gjøre selv, og hva regnskapsfører skal gjøre.