Timeføring

Oppdaterte timelister legger grunnlaget for prosjekter, lønn og fakturaer og gir god oversikt over hva som skjer i bedriften. Tripletex har en rekke smarte løsninger som gjør det raskt og enkelt å holde styr på arbeidstimene.

Timeføring gjort enkelt

Timeføring mot lønn

Timeføring mot prosjekt

Stemplingsur

Feriesaldo

Kopiering av timer

Smart automatikk

Timeføring mot prosjekt

Med Tripletex Komplett får du tilgang til timeføring mot prosjekt. Dette legger grunnlaget for aktiviteter, fakturering og rapportering. Prosjektdeltagere fører timer og kostnader på farten, og knytter de direkte til riktig prosjekt og underprosjekt. Med alt samlet i ett system får du bedre oversikt og kontroll.

Timeføring mot prosjekt krever Komplett.

Timeføring mot lønn

Denne funksjonen gir alle ansatte full oversikt over timene som er registrert, og tilbyr flere godkjenningsnivåer slik at du kan skreddersy prosessene for din bedrift. De ansatte kan føre timer på farten via appen, og timene kan danne grunnlag for lønnsutbetalinger.

Timeføring mot lønn er inkludert i Komplett, og kan legges til mot en kostnad på Smart.

Før timer hvor som helst

Timene fører du på vei til møte, på bussen hjem eller kanskje fra sengekanten på kvelden. Du kan føre timer på PC, Mac, nettbrett eller ved bruk av appen som er tilgjengelig i App Store og Google Play. I appen får du tilgang til smart funksjonalitet, som kopiering av timer, foreslått aktivitet/prosjekt og automatiske summeringer. Les mer om hva du finner i Tripletex-appen her!

Hei 👋 Usikker på hvilken løsning som passer for deg? Chat med en av våre selgere!