Timeføring

Oppdaterte timelister legger grunnlaget for prosjekter, lønn og fakturaer og gir god oversikt over hva som skjer i bedriften. Tripletex har en rekke smarte løsninger som gjør det raskt og enkelt å holde styr på arbeidstimene.

Timeføring gjort enkelt

Smart automatikk

Optimaliser timeføringen med smart automatikk som forenkler hverdagen og sparer deg for tid.

Feriesaldo

Få full kontroll over feriesaldoen din med oppdatert oversikt og enkel administrasjon.

Stemplingsur

Effektiviser arbeidshverdagen med vårt brukervennlige stemplingsur som gir presis registrering.

Kopiering av timer

Kopier timer med ett klikk for å gjøre timeføringen raskere og mer effektiv.

Timeføring mot prosjekt

Med Tripletex Komplett får du tilgang til timeføring mot prosjekt. Dette legger grunnlaget for aktiviteter, fakturering og rapportering. Prosjektdeltagere fører timer og kostnader på farten, og knytter dem direkte til riktig prosjekt og underprosjekt. Med alt samlet i ett system får du bedre oversikt og kontroll!

Timeføring mot lønn

Denne funksjonen gir alle ansatte full oversikt over timene som er registrert, og tilbyr flere godkjenningsnivåer slik at du kan skreddersy prosessene for bedriften din. De ansatte kan føre timer på farten via appen, og timene kan danne grunnlag for lønnsutbetalinger.

Før timer hvor som helst

Timene fører du på vei til møte, på bussen hjem eller kanskje fra sengekanten på kvelden. Du kan føre timer på PC, Mac, nettbrett eller ved bruk av appen. I appen får du tilgang til smart funksjonalitet, som kopiering av timer, foreslått aktivitet eller prosjekt og automatiske summeringer. Les mer om Tripletex-appen.