Bilagsautomatisering

Gjør unna arbeidsoppgavene dine enda raskere med bilagsautomatisering i Tripletex. Sett manuelle oppgaver på autopilot, og bruk den ekstra tiden til oppgaver som er viktige for deg. Enklere blir det ikke!

Automatiser hverdagen din og få mer tid til overs

Automatiser inngående bilag

  • Forslag på kontering på kostnadskonto, prosjekt og avdeling
  • Automatisk bokføring per leverandør ved hjelp av automatisering
  • Automatisk bokføring ved hjelp av egne regler
  • Med faste attestanter sendes bilag automatisk ut på attesteringsflyt

Effektiviser arbeidshverdagen

Ved å automatisere og effektivisere manuelle oppgaver, frigjør du tid og ressurser som kan brukes til andre oppgaver.

Et konkurransefortrinn

Bruk kompetansen din til å videreutvikle selskapet. Å optimalisere utnyttelsen av selskapets ressurser gjør det enklere å fokusere på vekst og lønnsomhet – som kan gi betydelige konkurransefortrinn.

Ta et steg inn i fremtidens regnskapshverdag

Regnskapshverdagen utvikler seg raskt, og du kan være med på utviklingen. Ny teknologi åpner opp for nye forretningsmuligheter, og effektivisering og automatisering blir stadig viktigere. Med bilagsautomatisering er du godt rustet for å møte fremtidens utfordringer. Se vårt webinar om bilagsautomatisering.

Automatisering med kontroll

Selv om bokføringen skjer automatisk, har du likevel full kontroll. Sett maksbeløp, og velg hvilke leverandører som skal automatiseres.

Fra bilagsoversikten får du oversikt over status og hvilke bilag som er automatisert. Her kan du lese erfaringer fra et regnskapsbyrå som har testet og tatt i bruk bilagautomatisering.

Ofte stilte spørsmål

Hva er automatisering?

I teorien er ikke dette noe mer komplisert enn at en datamaskin prosesserer store mengder data for å forstå hvordan vi mennesker ville handlet i en gitt situasjon. Derfor er automasjon og kunstig intelligens et helt ypperlig verktøy for å håndtere manuelle og tidkrevende oppgaver som i stor grad er repeterende.

Vil du vite mer? Les videre om automatisering av regnskap.

Kan alle bruke denne løsningen?

Automatisering passer for alle bedrifter som ønsker å effektivisere arbeidshverdagen sin. Det eneste kravet er at du håndterer et visst antall EHF-fakturaer hver måned. I tillegg er det en fordel om du har brukt Tripletex en stund, slik at vi har rukket å lære nok om hvordan du vanligvis håndterer bilagene dine.

Tjenesten er tilgjengelig i både enkel og detaljert føring. Dersom du kun trenger forslag på en kostnadsbærer kan du bruke enkel føring, trenger du forslag på flere ordrelinjer kan du bruke detaljert føring. Tjenesten vil være under kontinuerlig utvikling.

Hva koster det?

Akkurat nå kan du prøve bilagsautomatisering gratis i 90 dager. Deretter vil prisen avgjøres av hvor mange bilag du håndterer per år. Her kan du se en oversikt over hvilken pris som vil legges til, basert på hvilken bilagspakke du har.

BilagspakkePris/mnd
10050 kr
500125 kr
1,000235 kr
2,000450 kr
3,500745 kr
5,0001,000 kr
10,0001,875 kr
10,000+2,500 kr

 

I hvilke pakker er Bilagsautomatisering tilgjengelig?

Bilagsautomatisering er tilgjengelig for Smart og Komplett, samt Elektro og VVS.

Jeg er regnskapsfører og bruker Bilagsfabrikken, kan jeg også bruke bilagsautomatisering?

Bilagsfabrikken vil fortsatt kunne brukes, men kan ikke brukes samtidig som bilagsautomatisering i Tripletex.

Hvordan kommer jeg i gang?

Tjenesten aktiveres fra den nye siden for automatisering, eller fra Mitt abonnement. 

Slik kommer du i gang med bilagsautomatisering i Tripletex.