I Asker og Bærum Vaktmesterkompani har de tatt hånd om bygg, veier, parkeringshus, busker og trær siden 1999. Etter å ha vokst til over 40 ansatte og 36 millioner i omsetning ble det nødvendig å vie oppmerksomhet også til de interne verktøyene og rutinene, forteller daglig leder Ørnulv Øyen. 

– Regnskapsføreren vår i Accounting 4 You introduserte oss for Tripletex i 2017, og det er vi veldig glade for. Tripletex er noe av det beste jeg har brukt av jobbrelaterte systemer, så vi har takket ham flere ganger, forteller Ørnulv lattermildt.

– Det var en veldig fin overgang, og reisen inn i Tripletex var utrolig enkel. Det er så intuitivt å bruke, så det var bare å stikke nesa inn der også var det lett å komme i gang, fortsetter han.

Prøv Tripletex gratis nå – helt uten forpliktelser!

Ørnulv Øyen, daglig leder i Asker og Bærum Vaktmesterkompani

Les også: Fra fysisk butikk til nettbutikk i rekordfart

Nå har de fått bedre oversikt, og står både for utfakturering og føringen av de fleste bilagene selv. Ørnulv forteller at han setter mest pris på rapportene og muligheten til å betale fakturaer rett fra økonomisystemet. Han trekker også fram fordelene med et skybasert økonomisystem: 

–Det er mye bedre å ha programmet i en skyløsning enn å ha det stengt inne på en server på kontoret. Nå er alt lett tilgjengelig.

Tilgjengeligheten setter også hans kollega Ståle Lundemo stor pris på. Ståle er driftsleder i kompaniet, og er mye ute på oppdrag. 

– Ute på oppdrag bruker jeg Tripletex til å føre timer, reiser og eventuelle utlegg. Det går raskt og det er enkelt å passe på at alt blir riktig. Det har gjort hverdagen enklere for meg, forteller Ståle. 


– Jeg er veldig glad i Tripletex, veldig glad i Tripletex!

Ørnulv Øyen


Se videoen med Ørnulv og Asker og Bærum Vaktmesterkompani:

Les også: Har vokst fra to til 70 ansatte på to år

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

API MeetUp-suksess!

Ohh for en  API suksess!  Dette innlegget er skrevet av Utviklingssjef og deltaker på API MeetUp;Jan Standbakke. I Tripletex har vi i flere år arrangert fysiske meetups der vi har…

Les mer

Slik frigjør de tid til verdiskapning

Sikt Bolig er et gründereventyr fra Tromsø som så dagens lys i 2014. Gründerne Arthur Arnesen og Øyvind Opshaug hadde bakgrunn fra foto og film. Den bakgrunnen kombinerte de med…

Les mer

– Å spare penger på backup er risikosport

Hver dag mister norske bedrifter livsnødvendige data, fordi de ikke har sikker backup av IT-systemene sine. «Å sikre datasystemet til bedriften burde være like selvfølgelig som å pusse tenner!», mener…

Les mer