Oslo Buss bruker Tripletex i kombinasjon med Huma. Bildet viser buss i Oslo, reflektert i vinduer fra en bygning.

Hva er det Oslo buss driver med?

Kort sagt så flytter vi mennesker fra A til B og er blant de største turbusselskapene på Østlandet. Vi er rett rundt 100 ansatte totalt, fordelt på ca. 60 årsverk.

Fortell litt om kulturen deres, hvordan er det å jobbe i Oslo buss?

Jeg er daglig leder, så du må kanskje spørre en av sjåførene for å få sannheten, men jeg syns det er helt topp! Det er spennende å være en del av et selskap i vekst. Vi har stort fokus på det grønne skiftet, det gjennomsyrer egentlig nesten alt vi gjør. I løpet av 2023 skal vi være fossilfrie, så det er helt klart et stort fokus for oss.

Ellers har vi stort fokus på sjåførene, det er viktig for oss at de har det bra. Det er jo de som er ryggmargen i selskapet vårt og sjåfører er en generell mangelvare i vår bransje. Det er rett og slett for få sjåfører å få tak i, så da tar vi godt vare på de dyktige sjåførene som jobber hos oss, og sørger for at nyansatte og lærlinger får en god start.

Hva var grunnen til at dere ville ha et HR system?

Det var for å få bedre oversikt enkelt og greit. Vi har i dag ingen dedikert HR-ressurs, men vi er flere som deler på oppgaven. Da er det viktig for oss å ha solide verktøy som gjør jobben enklere.

Nå som vi har brukt Huma en liten stund må vi si at vi er veldig fornøyde, og imponerte. Jeg har fått mye bedre oversikt over bedriften. Det å ha så god kontroll på spesielt kompetanse og dokumenter har stor verdi for meg. Vi har ansvar for passasjerenes sikkerhet når vi kjører, og da trenger vi orden på de ansattes sertifikater, kursing, godkjenninger, kontrakter og så videre. Dessuten konkurrerer vi på en del offentlige anbud, og da er jo dokumentasjonskravet ganske satt. Det er en god følelse å vite at vi har full kontroll på dette.

Vi valgte Huma fordi de er gode på det vi er dårlige på, og i tillegg er de integrert med Tripletex. Det var viktig for oss.

Sommertilbud fra Huma

Kick-start sommeren og få fart på HR-arbeidet til høsten! Tripletex-kunder får nå 20 % rabatt på kjøp av Enterprise pakken.

Hvorfor valgte dere Tripletex?

Vi brukte mye tid sammen med vår regnskapsfører for å finne riktig regnskapsprogram. Det handlet om å finne et system som passet for vår bedrift. Vi kunne gått for en av de store leverandørene, men det føltes ikke riktig å tre et stort og tungt system ned over hodet på vår bedrift. Med Tripletex har vi full kontroll, og det er lett å bruke.

Hva var grunnen til at du ville koble Huma og Tripletex sammen?

Det handler om dataflyt rett og slett. Å slippe dobbeltføring av informasjon, og øke datakvaliteten i begge systemer. Hvis data kan flyte fritt mellom systemene så har det enorm verdi for oss. Det var fort gjort å sette opp integrasjonen mellom Huma og Tripletex, men vi har vi brukt litt tid på å rydde i all dataen vår. Tanken er at Huma skal være mastersystemet, sånn at data blir korrekt på tvers av systemene.

Vi har opplevd veldig god hjelp fra både Tripletex og Huma gjennom denne prosessen. En av rådgiverne i Tripletex hjalp oss å sette opp integrasjonen med Huma. Og kundeservicen i Huma er jo bare knallbra! Jeg får hjelp kjapt, og de er alltid hyggelige!

Skrevet av oss i i Huma

Huma er det mest moderne HR-systemet skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter i Norge. Huma kombinerer ny teknologi med lokal kunnskap for å støtte alle dine personalprosesser, enten det er digitale personalmapper, arbeidskontrakter, fravær og mye mer.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.