Bøler Basket får kontroll på økonomien med Tripletex. Kasserer Christina står på basketballbanen.

Alle skal ha råd til å være med, og da er punkt nummer én å ha oversikt over økonomien. Det får Bøler Basket ved hjelp av regnskapsprogrammet Tripletex.

– Den følelsen. Den gode følelsen du får når du ser barn og unge trives og utfolder seg fysisk og sosialt. Det er givende.

Cristina Delgado, tidligere kasserer i Bøler Basket

Styreleder Trond Nygaard er enig. Han opplever arbeidet i klubben som veldig meningsfylt, men han føler også på et stort ansvar.

Basket er fellesskap

I Bøler Basket er de opptatt av at basket skal være for alle. Klubbens motto er fellesskap og spilleglede. Men de gode resultatene har heller ikke uteblitt. På det norske U16-landslaget for gutter er det 12 spillere – fem av dem kommer fra Bøler Basket.

– Det føles veldig meningsfylt det vi gjør her.

Trond Nygaard, Styreleder i Bøler Basket.

Klubben er først og fremst et tilbud til både jenter og gutter i alderen 8 til 18 år, men har også lag for voksne.

Det er rundt 320 medlemmer i klubben og av disse er 250 – 260 aktive spillere.

Målet er å bygge opp spillere fra grunnen og utvikle kompetanse for trenere og dommere. Klubben skal også gi et attraktivt baskettilbud på elitenivå.

Aktiv rekruttering

Bøler Basket jobber for et inkluderende miljø og mot rasisme og mobbing. Alle skal føle seg velkommen og oppleve glede og fellesskap. Stikkordene er frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Alle skal ha en stemme, og humor, glede, entusiasme og forkjærlighet for basket står i sentrum.

Klubben driver aktivt rekrutteringsarbeid blant barn og unge, gjennom blant annet nybegynnertilbud og sommerbasket. Bøler Basket satser spesielt på rekruttering av jenter i tidlig alder, gjennom informasjon til skoler og lavterskeltilbud i lokalmiljøet.

Alltid oversikt

Bøler Basket har mange utgiftsposter. Det skal kjøpes drakter og utstyr. Trenere og daglig leder skal ha betalt, påmelding til seriespill koster penger, og lag på tur skal ha reisestøtte. Med Tripletex får styret full oversikt over inntekter og utgifter, og du trenger ikke jobbe med regnskap for å forstå programmet.

Abonnementsfaktura er en annen smart funksjon som egner seg for idrettslag. Med abonnementsfakturaer kan klubben sende fakturaer automatisk til samme mottaker på faste tidspunkt, for eksempel årlig. Det betyr mindre manuelt arbeid, og mer tid å bruke på andre ting som kreves i et idrettslag.

– Det viktigste for oss er å holde kostnadene nede sånn at det ikke blir for dyrt for spillerne. Alle skal ha råd til å være med. Da er punkt nummer én å ha oversikt over økonomien, og det får vi ved hjelp av Tripletex.

Cristina Delgado, tidligere kasserer i Bøler Basket.

Smart og enkelt

Tripletex passer ikke bare for idrettslag. Regnskapsprogrammet kan brukes av alle, fra enkeltpersonforetak til store bedrifter. Det finnes pakker med ulike priser som passer for de fleste. Men du kan også få et skreddersydd system.

Tripletex samler alt som har med regnskap å gjøre på ett sted og har en smart app som gjør at du kan godkjenne fakturaer mens du er på farten.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.