Bildekollasj med skjermdump av timeregistrering i Tripletex-appen og to hender som holder jord med et lite, nyplantet tre

Å registrere timer samme dag som du gjør arbeidet, er lurt. Rask og nøyaktig fakturering av kunder, løpende oppdatert oversikt for bedriften, og en korrekt lønnsslipp er blant fordelene med en oppdatert timeregistrering. 

For deg som bruker Tripletex-appen finnes det også enda en god grunn. Når du fører arbeidstimer samme dag som du jobber, «vanner» vi det digitale treet ditt. Treet vokser hver dag du fører timer på dagen, helt til det er fullvokst. 

For hvert fullvokste tre planter vi et ekte, levende tre.

Å «dyrke» frem et tre tar 20 dager med daglig timeføring. For hver dag uten timeføring på dagen får du et fratrekk.

Les mer om Tripletex-appen

Hvordan fungerer treplanting gjennom timeregistrering?

Vi samarbeider med organisasjonen Tree-Nation, som planter trær over hele verden, gjennom en rekke ulike prosjekter. 

Ved slutten av hvert kvartal teller vi opp alle fullførte digitale trær i Tripletex-appen. Basert på det, donerer vi en sum til Tree-Nation som tilsvarer at det plantes ett fysisk tre for hvert digitale tre. Ordningen gjelder for inntil 40 000 trær i året.

Se hvor mange trær vi har plantet i Tripletex-skogen på Tree-Nation sine nettsider.

Hvorfor har vi valgt å satse på treplanting?

Vi som jobber i Tripletex setter stor pris på skogen og alle naturopplevelsene og rekreasjonsmulighetene den har å by på.

Samtidig er skoger og trær av enorm betydning for alle levende organismer som har skogen som hjemmet sitt, og ikke minst for klimaet, miljøet og livsgrunnlaget vårt på jorda. Skogene filtrerer luften og vannet vårt, de gir oss medisiner og hindrer matjord fra å vaskes vekk. 

Men skoger over hele verden er i dag i fare. Økt avskoging på grunn av industri, ekstremvær, hyppigere skogbranner, og etableringen av fremmede arter er bare noen av truslene mot naturen vår. 

Heldigvis finnes det en rekke organisasjoner og gode initiativer som jobber for å ivareta skoger rundt om i verden.

Å kombinere det å gjøre timeføring til en litt mer spennende og lystbetont greie, med å bidra til å hjelpe en av disse organisasjonene så vi på som et naturlig valg, og dermed var Tripletex-skogen født. 

Så langt har vi plantet trær i blant annet Tanzania, Nepal og Madagaskar. Det syns vi er skikkelig kult! Vi håper du syns det også, og at du bruker det som motivasjon til å holde deg à jour med timeføringen i Tripletex-appen.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.