Fra Mamut til Tripletex

  • Bli effektiv og selvstendig med tilpasset opplæring
  • Kom raskt i gang med gratis hjelp til flytting av regnskap
  • Behold oversikt med fri tilgang til historiske regnskapsdata

Det er enkelt å komme i gang fra Mamut til Tripletex

Flytting av data

Når du flytter til Tripletex, hjelper vi deg selvfølgelig med overføringen av data – produkter, kunder og leverandører – helt gratis! Et eget script sørger for eksportering av data fra Mamut. Det genererer en egen fil som brukes til å importere dataene i Tripletex. Scriptet finner du her.

Er det data du enten ikke vil eller kan flytte, vil denne være tilgjengelig i en gratis Mamut-lisens som gir deg lesertilgang til all historikk.

Eget opplæringsløp

I Tripletex holder vi månedlige webinarer og vi har både digitale og fysiske kurs. Mer informasjon og påmelding finner du på våre kurs- og webinarsider. For deg som har brukt Mamut før har vi laget et helt eget opplæringsløp som består av hjelpesider, videoer, webinarer og en startveiledning inne i Tripletex.

Kun én lisens

Når du flytter regnskapet ditt til Tripletex vil du kun betale for en lisens, uavhengig når Mamut-lisensen utløper.

Lagerstyring i Tripletex

God lagerstyring er et must for å ha kontroll på bedriftens lønnsomhet. Med lager og logistikk i Tripletex får du en god og brukervennlig løsning – enten du har enkle eller komplekse behov.

De enkle behovene løser du i Tripletex. For deg med mer avanserte behov, tilbyr vi en sømløs integrasjon med Rackbeat, med ett kontaktpunkt og én innlogging. Her får du tilgang til en rekke smarte funksjoner tilpasset bedriften din, og også mulighet til å sette opp automatiserte prosesser.

Velkommen til gratis kurs!

Vi inviterer til kurs

Vi ønsker å hjelpe deg godt i gang med Tripletex. Vårt mål er at du etter kurset skal jobbe mer effektivt og få en enklere arbeidshverdag etter overgangen fra Mamut til Tripletex. Vi legger vekt på hvordan typiske oppgaver du kjenner fra Mamut løses i Tripletex.

Detaljer og info

Når: Ca 1 gang i måneden. Tidspunkter finner du på kurssiden ved å trykke på «meld deg på kurset her»
Pris: Gratis
Sted: Karenslyst allé 56, 0277 Oslo
Servering: Enkel
Praktisk informasjon: Ta med egen PC

Agenda

Agenda:

  • Innstillinger
  • Fra ordre til faktura
  • Bilagshåndtering
  • Regnskap og reskontro
  • Bank og avstemming
  • Lønn og timeføring

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi er her for deg når du skal bytte system og hjelper deg gjerne. Legg igjen opplysningene dine så kontakter vi deg så fort vi kan.

Ofte stilte spørsmål

Må jeg betale for to lisenser i overgangen til nytt system?

Nei, om du flytter regnskapet ditt til Tripletex vil du kun betale for en lisens, uavhengig når Mamut-lisensen utløper.

Vi har flere selskaper, hvordan fungerer det i Tripletex?

En bruker i Tripletex kan være tilknyttet flere selskaper på samme innlogging. Send oss en e- post på , så hjelper vi deg i gang.

Hva om Mamut ligger på en server?

Du kan installere den lokalt. Vi tilbyr support.

Får jeg med meg data over til Tripletex?

Som ny kunde av Tripletex bistår vi med overføring av dine data (produkter, kunde, leverandører og ansatte) – helt gratis. Vi har laget et skript for eksportering av data fra Mamut. Dette gir deg en fil som brukes for importering i Tripletex. Se skript her.

Det som eventuelt ikke ønskes eller ikke kan overføres vil være tilgjengelig i en gratis Mamut lisens som gir deg leser tilgang til all historikk.

Har jeg tilgang til CRM og annen data i Mamut etter overgang til Tripletex?

Ja! Du vil få en ny Mamut lisens slik at du har full lesetilgang til all dine data. Hvis du har byttet til Tripletex vil du få dette uten ekstra kostnad.

Jeg bruker Mamut logistikk, hvordan får jeg mine behov dekket?

Som mange av dere kjenner til lanserte Tripletex en egen lager og logistikkmodul i september 2021. Utviklerne i Tripletex jobber kontinuerlig med å videreutvikle modulen, og det lanseres stadig ny funksjonalitet. Her kan du lese mer om lager og logistikk.

Har bedriften din andre behov? Når du er kunde av Tripletex kan du enkelt benytte deg av Rackbeat. Her har du blant annet mulighet til å opprette individuelle priser og rabatter, strukturvarer, batch-håndtering, serienummer med mer.
Har bedriften din også behov for B2B nettbutikk? Rackbeat tilbyr en god løsning også for dette.
Tripletex og Rackbeat vil fremover være sømløst sammenkoblet, slik at du som Mamut-kunde kan få dekket dine behov på ett sted.

Ta kontakt med oss på  for en uforpliktende prat om behov og priser

Får jeg/vi oppstartshjelp eller kurs?

Som Tripletex-kunde har du tilgang til mange onlinekurs – helt gratis! Vi tilbyr også personlig opplæring til deg og din bedrift.

For deg som jobber i Application Hosting

Vi har laget script som kan benyttes for eksport av følgende data:

Produkter, kunder, leverandører og ansatte.

Scriptene må aktiveres av Mamut support og deretter kan administrator i Application Hosting kjøre script via applikasjonen Customer Administration.

Ta kontakt med Mamut support;

Support trenger da beskjed om hvilke script du ønsker aktivert, og hvor mange kjøringer av scriptet du trenger. (Hvis du f.eks. ønsker å få aktivert eksportscript for produkter som skal kjøres mot 2 stk firmadatabaser så skal du be om eksportscript for produkter med 2 stk kjøringer.)

Mamut support vil deretter aktivere ønskede script og sende en veiledning på hvordan administrator i Application Hosting skal kjøre scriptene til angitt e-postadresse ved kontakt.

Viktig: Scriptene eksporterer kun aktiv data, du bør derfor ha ryddet i databasen og satt ansatt, produkter og kontakter inaktive hvis de ikke skal tas med i eksporten. Det finnes også script for å anonymisere og slette data i Mamut-basen i forbindelse med GDPR, les mer om GDPR-scriptene her.

Eksport og import fra Mamut til Tripletex

Eksportguide:

Importguide: