Kategori

Nettbutikk

Integrasjonspartner

24Nettbutikk

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler 24Nettbutikk og Tripletex sammen, slik at dine ordre overføres automatisk til regnskapssystemet. Det sparer deg for verdifull tid.

— 24Nettbutikk er en av Nordens raskest voksende nettbutikkløsninger

24Nettbutikk leverer en komplett netthandelsløsning som gjør det enkelt og raskt å komme i gang med å selge på nett. Løsningen fra 24Nettbutikk er perfekt for kunder som vil komme raskt i gang uten å bruke store ressurser på design og konsulenter.

Disse passer integrasjonen for

Integrasjonen passer for alle kunder som ønsker å overføre sine ordre fra nettbutikken til Tripletex med så få trykk som mulig. Svært minimal konfigurasjon, unnagjort på 2 minutter.

Slik fungerer det:

  • Hent ut API-nøkkel fra Tripletex
  • Lim inn API-nøkkel i 24Nettbutikk
  • (Valgfritt) oppsett av integrasjon i 24Nettbutikk, standardoppsett holder for de fleste.
  • Gå til nettbutikkens ordre-visning, og trykk på pilen til høyre for hver ordre for å overføre ordre til Tripletex.
  • Ordren overføres som faktura til Tripletex, og markeres automatisk som betalt dersom nettbutikken har grunnlag for å bekrefte ordren som betalt. Hvis nettbutikken ikke har et slikt grunnlag, vil du kunne velge om faktura skal markeres som ubetalt eller betalt. Dette finner du under “Moduler -> Tripletex” i din 24Nettbutikk.

Slik kommer du i gang:

1. Opprett bruker hos Tripletex

2. Opprett bruker hos 24Nettbutikk og legg til Tripletex-modulen.

3. Gå deretter inn på din Tripletex-konto og generer en API-nøkkel. Kopier nøkkelen, og gå til ditt Tripletex administrasjonspanel i 24Nettbutikk, som du finner under “Moduler -> Tripletex”. Her kan du aktivere modulen, endre innstillinger og lime inn din API-nøkkel.

24Nettbutikk

4. Når du forsøker å overføre en ordre fra nettbutikken, så kan det hende at du får en feilmelding som lyder “Betalingsmåten finnes ikke. Opprett betalingsmåten X i Tripletex”. I dette tilfellet må du sette opp betalingstypen som benyttes i nettbutikken, i Tripletex. Dette gjøres ved å gå til “Faktura -> Innstillinger -> Betalingstyper”. Kontakt 24Nettbutikk for hjelp til dette.

24Nettbutikk