Accountflow

— frigjør regnskapsførerens tid ved å automatisere manuelle avstemmingsprosesser. For bedrifter betyr dette mindre kostnader og menneskelige feil i bytte mot økt lønnsomhet og kvalitet.
Kom i gang

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Accountflow frigjør regnskapsførerens tid ved å automatisere manuelle avstemmingsprosesser. For bedrifter betyr dette mindre kostnader og menneskelige feil i bytte mot økt lønnsomhet og kvalitet.

Accountflow henter transaksjoner fra ditt økonomisystem og avstemmer for deg. Det identifiserer automatisk forskjeller og endringer i datasettene som bidrar til å økt kvalitet av bedriftens regnskap.

Accountflow integreres automatisk med dine økonomisystemer slik at du raskt og enkelt kan koble opp og begynne å jobbe. I systemet finner du malverk for blant annet lønn, anlegg, bank, periodisering og mva som samsvarer med gjeldende lovverk. Du får også full oversikt over medarbeideres progresjon både på konto- og selskapsnivå.

Slik deles dataen

Tripletex
Accountflow
Bilag
Informasjon om bilag sendes fra Tripletex til Accountflow
Tripletex
Accountflow

Hvordan kommer jeg i gang?

Følg informasjonen i denne PDF’en for å komme i gang: https://drive.google.com/file/d/1A3OjolGXAAKkJE3L11W8CUVyEb25Xxpt/view

Integrasjonspartner

Accountflow
Adresse:
Pilestredet 75C, Inngang 30
0354 Oslo