Amendo Group

Synkroniserer og bokfører dagsoppgjør og fakturasalg fra kassesystemet ProTouch
Kom i gang

Kategori

Kassesystem

Integrasjonspartner

Amendo Group AS
Ryensvingen 5
0680 Oslo
Norge

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Skreddersy et kassesystem slik at det passer din bransje og bedrift.

Integrasjonen bokfører og konterer alle dagsoppgjør. I tillegg overføres alle kreditt/fakturasalg fra kassesystemet til TripleTex hvor det også blir opprettet produkter, kunder osv.

Amendo Group leverer en komplett kasseløsning med sin egenutviklede programvare ProTouch, som har full integrasjon mot Tripletex. Dette bidrar til å effektivisere driften, og gjør jobben enklere for regnskapsfører som får dagsoppgjør direkte overført til Tripletex.

Fra kassesystemet kan regnskapsdata automatisk overføres til Tripletex med et gitt intervall. Overføringen inneholder data genererte i z-rapporter i en gitt periode. Eksporten overføres direkte til Tripletex via deres API. Det er påkrevd med utfylt kontooppsett for at overføringen kan starte, og at alle kontoene er opprettet i Tripletex.

Slik deles dataen

Tripletex
Amendo
Ordre
Informasjon om ordre sendes fra Amendo til Tripletex
Tripletex
Amendo
Produkt
Informasjon om produkt sendes fra Amendo til Tripletex
Tripletex
Amendo
Kunde
Informasjon om kunde sendes fra Amendo til Tripletex
Tripletex
Amendo
Dagsoppgjør
Informasjon om dagsoppgjør sendes fra Amendo til Tripletex
Tripletex
Amendo

Hvordan kommer jeg i gang?

På vår hjelpeside https://support.amendo.no finner du hjelpeartikler med konkrete steg for hvordan du kommer i gang med integrasjonen.

For detaljert fremgangsmåte for å sette opp Tripletex finner du her: https://amendo.no/nyheter-amendo-protouch-tripletex-regnskapsintegrasjon/