Kategori

Reise/Utlegg

Integrasjonspartner

Autogear
Karl Johans gate 2
0154 Oslo
Norge

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Autogears integrasjon sender krav om kjøregodtgjørelse direkte fra Autogear til Tripletex´ reiseregningsmodul. I Tripletex dukker turene og bompengene som har blitt sendt opp som en ferdig utfylt reiseregning som kan sendes videre til godkjenning. Regnskapsføringen av kjøregodtgjørelsen vil dermed foregå automatisk. Løsningen støtter også kobling av turer til prosjekt i Tripletex.

Autogear er et norsk teknologiselskap som er spesialisert på elektronisk kjørebok til bruk i biler som brukes både i jobb og privat. Selskapet har levert elektronisk kjørebok i 10 år og har hovedkontor i Oslo.

Disse passer integrasjonen for:

Integrasjonen passer for bedrifter med folk på veien som har elektronisk kjørebok fra Autogear.

Bedrifter velger Autogear fordi de ønsker å sikre riktig kjøregodtgjørelse for de ansatte, oppfylle krav fra revisor og Skatteetaten, og unngå bortkastet tid på manuell føring.

Slik fungerer det:

 • En GPS-enhet i bilen din registrerer automatisk all kjøring og alle bompasseringer.
 • Alle turene dine kommer fortløpende inn i innboksen din i Autogear. Systemet kalkulerer beløp og avstander for hver tur.
 • Etter å ha valgt ut de turene du skal ha kjøregodtgjørelse for lager du et krav som du sender til Tripletex.
 • Kravet blir mottatt som en reiseregning i Tripletex. Reiseregningen kan inneholde en eller flere turer.
 • Reiseregningen inneholder en oversikt over kjøregodtgjørelse og bompasseringer, samt all annen nødvendig informasjon.
 • I Autogear kan du enkelt knytte turer til prosjekter i Tripletex. Når du lager et krav om kjøregodtgjørelse så vil dette deles opp i et krav per prosjekt i det turene overføres.

Slik kommer du i gang:

For å aktivere Autogears integrasjon må du ha et aktivt Business-abonnement hos Autogear. Klikk her for å opprette en konto eller prøve Autogears kjørebok gratis.
 1. Aktiver API modulen via Selskap -> Vår kundeside -> API 2.0.
 2. Gå til din Tripletex-konto, og opprett en API-bruker med rettigheter Autogear trenger via Min Profil -> Mer -> API-tilgang. Her trykker du “ny nøkkel” og velger Autogear_reise fra listen, deretter kopierer nøkkelen.
 3. Gå til https://app.autogear.com/dashboard/tripletexauth for å aktivere integrasjonen
 4. Legg inn brukernøkkelen i Autogear.
 5. Du kan nå sende turer fra Autogear til Tripletex. Klikk her for mer informasjon om hvordan du kan sende turer fra Autogear til Tripletex på Autogear sine hjelpesider.