Espos DiggiPOS

Skreddersydd kassesystem for serveringssteder, arrangementer og festivaler med API integrasjon for overføring av dagsoppgjør automatisk til Tripletex.

Kategori

Kassesystem

Integrasjonspartner

Espos Norge AS

Hva hjelper integrasjonen meg med?

DiggiPOS har blitt utviklet gradvis gjennom 15 år, men har flere ganger blitt redesignet og optimalisert etter dagens standard og krav. Utviklingen vil ikke stoppe og vi vil alltid være med deg som kunde for at du skal ha det mest effektive betalingssystemet på markedet. Etter lang fartstid i bransjen kan vi med sikkerhet si at ESPOS leverer et skreddersydd system perfekt for store og små butikker, spisesteder og ikke minst festivaler og konserter.

Tripletex-integrasjonen settes enkelt opp i backoffice som man har tilgang til ved bruk av DiggiPOS kassesystem. Regnskapskontoer i DiggiPOS endres slik at de matcher tilsvarende kontoer som finnes i Tripletex. Overføring av salg skjer automatisk på angitte tider som man selv setter i vår «Scheduler»/Planlegger. Synkronisering skjer automatisk én gang om dagen eller manuelt om man ønsker dette. Dagsoppgjør overføres enten som ferdig kontert billag i hovedbok eller som manuelt billag man selv må kontere. Dette velger kunde selv.

Slik deles dataen

Tripletex
Espos DiggiPOS
Prosjekt
Leser fra prosjekt
Tripletex
Espos DiggiPOS
Hovedbok
Leser ut kontoer og sender billag/voucher
Tripletex
Espos DiggiPOS
Avdeling
Leser fra avdeling
Tripletex
Espos DiggiPOS
Bilagsstatus
Sender billag/voucher
Tripletex
Espos DiggiPOS

Hvordan kommer jeg i gang?

Ta kontakt med oss på nettsiden vår her https://espos.no/kontakt/ eller ring oss på nummer 40645215, så hjelper vi deg i gang.